Автор Тема: Крим. Схід. Граблі. Паніка. Просто пояснюю свою позицію.  (Прочитано 3993 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline MakYury

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
За останні півтора місяці відбулося чимало подій, які докорінно змінили наше життя.
Основна - фактичний територіальний розпад України.

Не скажу, що настрій кримчан мене здивував. Здивувало ставлення до процесів людей та влади.
Процес федералізації назрівав давно.
Проте федералізація передбачає розподіл коштів та повноважень, на що більшість людей як би не погоджувалося.
Але Крим в нас віджали. Забрали всі ресурси, в т.ч. усі повноваження.
Реакція?
Ніяка? Гірше!
Ми навіть віджим визнати не можемо. Визнання віджиму призвело б до переведення питання в економічну площину: разом з незалежністю, Криму мала б дістатися частина держборгу України, вода та електроенергія за ринковими цінами, скасування соціального держзабезпечення мешканців Криму і т.і. Зникають підстави для торгівельних війн і т.д.
Логічно?
Але ж це визнати поразку!
Такий спосіб не для нас!
Ми втратили, і будемо втрачати ще більше щодня, щотижня, щомісяця лише за те, щоби казати, що Крим наш!
Скільки ми це стверджуватимемо? Поки не розбудуємо армію та не відвоюємо Крим?
Хтось у це вірить? Нам це треба?

Тобто: Крим пішов, а проблеми залишилися!

Далі розвиток ситуацій по Сходу... Все з точністю так само. Росії там нема. Ок. Просто "самооборона". Проведемо черговий референдум - отримаємо чергових 97% підтримки, бо ситуація неконтрольована. Що робиться? Правильно - заради єдності, залишимо всі проблеми собі! Для чого? Плануємо вибити гуманоїдів? Ні, не плануємо насправді.
Плануємо виростити патріотів хоч у наступному поколінні? Ні, це нереально за відсутності реальної влади там. Тобто, втрата часу призводить виключно до накопичення проблем.
Ситуація буде продовженням ситуації у Криму.

Що ми ще зробимо для єдності?
Правильно - збережемо у парламенті п"яту колонну з "окупованих" територій. Логічно? Україна ж єдина? І чії інтереси вони представлятимуть? А чиї гроші вони ділитимуть?

Я стурбований!
І не від "втрат територій" бо я давно за право на самовизначення.
А від того, що ми не робимо жодного послідовного кроку.
Ми не будуємо єдиної країни.
Ми не будуємо федеративного устрою.
Ми не боремося.
Ми не визнаємо.
Ми ув"язалися лише в економічне протистояння зі значно сильнішим супротивником, на якого за дивним збігом замкнена значна частина нашої економіки.
Економіку не переорієнтувати Указом.
Це не зміниться ні за рік, ні за два, значить, економічні негаразди наростатимуть.

Я вважаю, що треба чи боротися по справжньому, чи дати спокій.
Чи оголошувати джихад, чи визнавати право на самовизначення.
Сьогодні здається, що більшість мешканців Сходу за єдину Україну?
А як це перевірити насправді?
Волевиявлення "а-ля рус" в контрольованих гуманоїдами областях призведе до 97% голосування за сепаратизм.
Думаєте, це не проблема?
А якщо завтра гуманоїди контролюватимуть Полтавську чи Вінницьку область?
Чи далі?
Лише такий нахабний віджим територій дозволяє проводити референдуми?
Чи віджата область у складі РФ це більш прийнятно, ніж федеральна у складі України?
Чи легше дізнатися реальні розклади на сьогодні та зафіксувати статус-кво?
А якщо оголосять заочні результати?
Сподіваєтеся на стурбованість Заходу? На глибоку стурбованість?
На економічну війну проти раші? Так ми будемо першими жертвами цієї війни!

Варіант "ні два, ні півтора" лише поглибить наші економічні проблеми, проблеми, які призведуть до значно більших втрат вже всієї України.
Кажуть, що пройшло мало часу.
Але в даному випадку достатньо рішення і все.

Поки не побачу реальних дій хоч по якомусь напрямку, я буду стурбований!
І до паніки це не має відношення.
Я готовий воювати за Україну.
Я готовий визнати незалежність всіх, хто не бажає бути разом.
Але я не готовий сидіти і чекати у моря погоди.
І тим більше, не готовий продовжувати годувати сепаратистів у той час, коли йде економічна війна проти нас.

Offline otaman

• Hero Member
  • Збирач мінусів
більшість населення барани, готуються горілку жерти з крашанками та салом. Зараз іде війна, хто пасе та стриже баранів, та більше, хто їсть баранину.

Offline Blokh

• Hero Member

[color=]І тим більше, не готовий продовжувати годувати сепаратистів у той час, коли йде економічна війна проти нас[/color].
==========================================

Для  мене це теж  неясно!
І це  мяко сказано!

Червоний колір для модераторів.
Певно поки не почну терти написане червоним, всім буде на це пофіг. :(
« Останнє редагування: Квітня 21, 2014, 10:18:06 22:18 від Askold »
За Родину, за  Путина, бля!  (ц)     сказав один колорад

Offline elko

• Hero Member
більшість населення барани, готуються горілку жерти з крашанками та салом. Зараз іде війна, хто пасе та стриже баранів, та більше, хто їсть баранину.
:super:

Offline Пушкин

• Sr. Member
Лично мне пофиг что будет делать руководство. Лично я буду готовиться к вероятной войне С РОССИЕЙ. Война может быть через неделю а может через 10 лет. Но я буду готов. Раньше мне такие мысли в голову не приходили.
Думаю так будут делать многие. Русские - не то что не братья а даже не соседи - они враги, злобные, наглые, коварные и хитрые.
Лично я буду делать все чтобы сделать плохо России.
Они хотели бандеровцев? Их будет.

Offline MakYury

• Hero Member
Лично мне пофиг что будет делать руководство. Лично я буду готовиться к вероятной войне С РОССИЕЙ. Война может быть через неделю а может через 10 лет. Но я буду готов. Раньше мне такие мысли в голову не приходили.
Думаю так будут делать многие. Русские - не то что не братья а даже не соседи - они враги, злобные, наглые, коварные и хитрые.

воювати проти загарбника не складно і психологічно просто...
а у громадянській війні участь прийняти плануєте? зможете?
заради чого? за єдність з сепаратистами?

Offline polemistes

• Hero Member
Відставити паніку!  :smilie5: Переживаємо соціальну революцію. Крим, Донбас - це наша Вандея. У Вандеї забиті селяни не хотіли жодної свободи і виступили збройно на захист кріпацтва і своїх панів. Просто там, як і у нас на Донбасі, людей новітнього часу виявилося замало, щоб переломити ситуацію на свою користь. Але, як вчили нас Мaркс і Енгельс  :smilie3: - історія рухається завжди в одному напрямку. Тут була вже гілка про те, що конфлікт на Донбасі - це конфлікт між середнім класом і люмпеном. Якщо відкрити шлях для розвитку середнього класу - він стане більшістю усюди і тоді вже середній клас буде диктувати свою волю. А воля середнього класу - це свобода, а не рашизм.

Cheer up!  :Prapor2:

Offline MakYury

• Hero Member
Відставити паніку!  :smilie5: Переживаємо соціальну революцію. Крим, Донбас - це наша Вандея. У Вандеї забиті селяни не хотіли жодної свободи і виступили збройно на захист кріпацтва і своїх панів. Просто там, як і у нас на Донбасі, людей новітнього часу виявилося замало, щоб переломити ситуацію на свою користь. Але, як вчили нас Мaркс і Енгельс  :smilie3: - історія рухається завжди в одному напрямку. Тут була вже гілка про те, що конфлікт на Донбасі - це конфлікт між середнім класом і люмпеном. Якщо відкрити шлях для розвитку середнього класу - він стане більшістю усюди і тоді вже середній клас буде диктувати свою волю. А воля середнього класу - це свобода, а не рашизм.

що робитимете з донбаським люмпеном, якщо він прийде до Вас в гості з калашем у руках?
адже (судячи з мови та євроцінностей) Ви - бЕндеравец та єврогей?

Offline polemistes

• Hero Member

що робитимете з донбаським люмпеном, якщо він прийде до Вас в гості з калашем у руках?
А що зробили французи з Вандеєю? Пиздили доти, доки нe заспівалa Марсельєзу!

Offline Roland Deschain

• Hero Member

Засіб може і ефективний, та Захід не підтримає. "Недемократично", - скажуть.

Offline div

• Ветеран форума
Цитувати
Ніяка? Гірше!
Ми навіть віджим визнати не можемо. Визнання віджиму призвело б до переведення питання в економічну площину: разом з незалежністю, Криму мала б дістатися частина держборгу України, вода та електроенергія за ринковими цінами, скасування соціального держзабезпечення мешканців Криму і т.і. Зникають підстави для торгівельних війн і т.д.

Вопрос один, шо за ипический идиет сочинил эту ахинею?

Offline Старина Z

• Ветеран форума
Цитувати
Ніяка? Гірше!

:smiley24:

Если потушить пожар водой не удается - это не значит, что нужно начинать тушить бензином.

Оккупация является признанным фактом ("Закон об оккупированных территориях").
Воду и электроэнергию можно подавать по рыночным ценам, не признавая аннексии, но признавая оккупацию.

Offline MakYury

• Hero Member
За березень маємо щось 7% падіння промвиробництва... дрібниці...

Offline div

• Ветеран форума
Цитувати
Ніяка? Гірше!

:smiley24:

Если потушить пожар водой не удается - это не значит, что нужно начинать тушить бензином.

Оккупация является признанным фактом ("Закон об оккупированных территориях").
Воду и электроэнергию можно подавать по рыночным ценам, не признавая аннексии, но признавая оккупацию.

А кто окупацию не признает?  :smilie10: Даже закон про оккупированые территории принят.
Чувак пишет именно то что мы должны признать вхождение Крыма в Россию и перекинуть по этому поводу на Россию часть долга

Online serginio

• Ветеран форума
Чувак пишет именно то что мы должны признать вхождение Крыма в Россию и перекинуть по этому поводу на Россию часть долга

варіант шо росія пошле нас на хуй він не розглядає?

Offline div

• Ветеран форума

Ну очевидно нет  :laugh:

Хотя я больше скажу, Россия схватится за этот вариант как вош за кожух.
Потому как все шо мы сможем повесить на Крым Россия потеряла за пару месяцев так и не начавшихся санкций

Offline MakYury

• Hero Member

з якого дива?
процес мало чим відрізняється від розпаду срср, наприклад...
тоді так само ділили активи, армію та борги...

процес визнання окупації дозволяє вимагати репарацій у перспективі...
процес визнання права на самовизначення дозволяє провести розподіл...

я лише висловлюю думку, що до першого варіанту нас з"явиться значно більше втрачених територій та надій...

Offline Kvant

• Ветеран форума
Діло в тому, що влада у нас проросійська, яка зливає поступово країну. Зливання проходить по принципу, що українці лохота, боягузи, армії немає і т.д.
http://ukrpravda.net/index.php?topic=5388.0

Offline Fire Horse

• Hero Member

Цитувати

Як ви браво все з ніг на голову!

Offline doktor21

• Newbie
  • *
Неможливо за один раз вирішити всі проблеми. Багато проблем ми успадкували від СРСР і багато залишимо для вирішення своїм дітям і внукам. Зверніть увагу як саме Росія віджала від нас Крим. Вони не зробили цього в 1991 році бо тоді не було на це сили,але вони завели туди чорноморський флот,який виконував розвідувальну і підривну діяльність. Вони забезпечили функціонування в Криму російської пропаганди. Пригадайте як Лужков в Севастополі будував будинки,він знав що рано чи пізно Крим стане російським. Отже,Крим ми вже просрали,але є надія що можем його повернути,тому зливати остаточно не можна. Як тільки Росія ослабне ми зможемо його повернути. Фундамент для цього вже є -це міжнародне невизнання анексії. Це означає,що якщо б в України було достатньо сили відновити контроль над Кримом то  світове співтовариство сприйняло це позитивно. Скільки часу треба чекати щоб Росія ослабла ніхто не знає,це може бути рік,10 чи 20 ,але процес розпаду Росії є невідворотним. Що потрібно робити зараз. Потрібно знайти спосіб переконати жителів східних областей що Україна- це їх держава,що західні українці не вороги  а брати. Що ЄС-це не вороги,а добрі сусіди. Потрібно проводити масовану контрпропаганду всіма можливими засобами і  в той же час забезпечити блокування ворожої пропаганди. Це складно і довго,але тільки це дасть гарантію цілісності країни.

Offline MakYury

• Hero Member
це є цілком можливим...
для цього наша економіка має стрімко зростати, тобто - змінити рух на протилежний! ;)

Offline polemistes

• Hero Member

Цитувати

Як ви браво все з ніг на голову!

Шо не так?

"It is also remembered as the place where the peasants revolted against the Revolutionary government in 1793. They resented the harsh conditions imposed on the Roman Catholic Church by the provisions of the Civil Constitution of the Clergy act (1790) and broke into open revolt after the Revolutionary government's imposition of military conscription. A guerrilla war, known as the Revolt in the Vendée, led at the outset by peasants who were chosen in each locale, cost more than 240,000 lives before it ended in 1796 (190,000 Vendeans who were republicans or royalists and 50,000 non-Vendean republican soldiers; according to the Jacques Hussenet and Centre Vendéen de Recherche Historique's book "Détruisez la Vendée"). <...>

In 1815, when Napoleon escaped exile on Elba for his Hundred Days, the Vendée refused to recognise him and stayed loyal to King Louis XVIII. General Lamarque led 10,000 men into the Vendée to pacify the region.[1] A failed rebellion in the Vendée in 1832 in support of Marie-Caroline de Bourbon-Sicile, duchess de Berry, the former King Charles X's widowed daughter-in-law, was an unsuccessful attempt to restore the Legitimist Bourbon dynasty during the reign of the Orléanist monarch, King Louis Philippe of the French (1830–1848).
<...>
In the writings of Karl Marx regarding revolutionary struggles in various countries, he uses the term "a Vendée" as meaning "a focus of persistent counter-revolutionary activities". Vladimir Lenin, when speaking about Cossacks as potential counter-revolutionary opposition identified them as Russian Vendée."

http://en.wikipedia.org/wiki/Vend%C3%A9e#History

Ось ще українською: http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%B2%D1%96%D0%B9%D0%BD%D0%B0
« Останнє редагування: Квітня 18, 2014, 05:11:22 17:11 від polemistes »

Offline Fire Horse

• Hero Member

Offline polemistes

• Hero Member

Шо не так?

А Ви подумайте! Для полегшення роздумів прочитайте
http://breizh.ru/research/vendee.htm і
http://www.duel.ru/publish/ramsey/revolution_fr.htm

Вибачаюсь, це що, в ФСБ вирішили, що простими портянками цей форум не взяти і вирішили РАН на нас напустити?  :smilie9:

В Росії он сюжети дитячих вистав міняють, щоб жодних позитивних асоціацій з революціями не виникало. Пошукайте про зміну закінчення дитячої вистави по Джанні Родарі, якщо не помиляюсь, де революцію (в оригіналі) замінили на всепідданіше прохання до короля.

Очевидно, що РАН тепер націлили на очорнення революцій і вибілення контрреволюцій - це ж дитині зрозуміло.

Offline Bull3tt

• Hero Member
Ми навіть віджим визнати не можемо. Визнання віджиму призвело б до переведення питання в економічну площину: разом з незалежністю, Криму мала б дістатися частина держборгу України

Действительно, почему бы тупо не списать все долги Украины перед рашкой на Крым, типо все деньги что мы у вас занимали- шли на дотации в Крым

Offline MakYury

• Hero Member
причому тут всі борги?
розпад срср дав достатньо прикладів по розподілу майна...
там торгуватися можна дуже довго з найрізноманітніших питань...
скільки державного майна втрачено?
той же земельний фонд?

Offline BaoBab

• Hero Member
"Лично мне пофиг что будет делать руководство. Лично я буду готовиться к вероятной войне С РОССИЕЙ. Война может быть через неделю а может через 10 лет. Но я буду готов. Раньше мне такие мысли в голову не приходили.
Они хотели бандеровцев? Их будет."

:smiley15: :smiley15: :smiley15: :super:
Кацапо-фашисти - ви кінчені виродки, горіти вам в аду !

Offline Aelit

• Hero Member

я согласен с арамисом (с)

Offline Fox

• Обмежений доступ
  • Hero Member
  • *
ТС пытается свести все к Крыму и Востоку?
Не получится.
Это далеко не все.
Гораздо больше интересна деятельность новой власти в общем.
И начать надо с выполнения главных требований майдана,благодаря которому эта власть уселась в кресла.
И чем дальше - тем страшней,кроме предательства,сговора,торгов с бывшей преступной властью,поголовной сдачей интересов страны и очередного обдирания населения я ничего не вижу.
Глядя на все это плятство становится реально страшно от того кто пришел к власти.
Как бы не оказалось,что это будет намного хуже,чем все что было до этого за всю историю Украины.

Бывалый и Бугага - брехуны!

Offline MakYury

• Hero Member
Одне іншому не заважає! ;)