эй, ты, красный, где мой коммунизм? вы мне всё детство и юность прожужжали, обещали лично мне, что лично я буду жить при коммунизме! то есть, в самом счастливом и справедливом обществе, в котором каждому по потребностям!
я жду ответа.
Якщо ця тема ще актуальна.
Слово "красний" особисто мене не стосується і не може стосуватися. Тому, що я ніколи не робив фетіш з якихось ідеологем. Бо я знаю, як їх продукує "зеленський" народець.
Цей народець в цьому великий мастак.
........................................
Була колись тут одна цікава тема , де я чітко пояснив, чому не варто зациклюватись на будь-яких -ізмах (комунізм, капіталізм, фашизм, демократія, толерантність, - все що завгодно), бо всі ці мульки придумує, а потім обплювує, щоб дати хід новим мулькам "зеленський " народець.
ТС в цій темі радіє, що хоча б навіть ціною обрання зелені на всіх щаблях влади, життя простих людей стане нестерпне.
Я йому пояснив, що справа не в соціалізмі. А справа в тому, що "зеленські " дограються (в мене підозра, що й сам ТС з породи "зеленських", може, навіть, "чистопородистий", як і голобородько).
І хай думають, яким холокостом все це закінчиться.( і для ТС в т.ч., якщо він не закордоном, або не виїде).
Врешті-решт, кожен може й сам проглянути на тій сторінці мій перший пост.
http://ukrpravda.net/index.php?topic=44479.msg1181768#msg1181768« Reply #42 : Жовтня 23, 2017, 10:25:08 22:25 »