Не торкаючись особистості Трампа, чи Зеленського, чи там Байдена з Клінтон, я завжди симпатизую республіканцям. І з кожним роком у цієї своєї симпатії переконуюсь. Світ потроху божеволює. І не остання роль у цьому саме демократичних партій (це вони так себе називають). А насправді, вже давно перетворили поняття демократії на вседозволеність (я не лише про США).
У світі з*явилась купа людей, яка створює невидиме, але дуже потужне силове поле, яке сприяє усяким божевільним діям та фактам (моє ІМХО). Подивіться це обожествлєніє хворої на голову дівчинки Грети. Їй пропонують надати Нобелевську премію. За що? Яке дитинство і хто в неї забрав? Її грають якись шахраї, використовуючи вади її психики, а світ аплодує, наче ці вади в ньому самому. А ООН на повному серьйозі розглядає якусь заяву подібних підлітків по правах захисту дитини.
Ми вже бачили достатньо прикладів масового божевілля в недавній час: радісний натовп в Парижі 1914-го року після оголошення Першої світової війни, російський народ, який покірно впав у 17-му році до ніг більшовицької мафії, що там російський - німецький народ, найкультурніший народ світу, залюбки прийняв Гітлера, японці, учинили такі неподобства, що про них і говорити тошно, камбоджійці, які знищили більше чверті самих себе, маодзедунівська "культурна революція" з десятками мільйонів жертв, Руанда, Мордор тощо...
Європа - це взагалі сьогодні для мене територія, майбутнє якої я не можу і вгадати. Здається, вона рубає сук, на якому сидить. Вона якось за останні 20 років неухильно зсувається до ненормальності і вседозволеності. Випадок в ПАРЕ з Мордором мене як душем холодним ошпарив. Які ж цінності вона захищає? Золотий тєлєц?
Мультикультуризм незабаром проковтне все національне. Таке враження, що вони зібралися переселити до себе усю Африку разом з Азієй. А прикриття одне - демократія, права людини і подальше фуфло. Цивілізація сама втрачає волю до збереження своїх завоювань. Робити якісь зусилля, щоб відстоювати базові цінності, стає непопулярним.
Одностатеві "шлюби" (два папи, три мами, півтора дядька - або тети?), істеричні кликуші, які кидаються в ліфті на американського сенатора з приводу замаху на дівочу честь - тридцятип'ятирічної давнини, про яку толком не пам 'ятає і сама "жертва", арабско- мусульманські анклави по всій Європі, марксистсько-ленінські партії зі спайкою з правими націоналістами, усіякі нав*язані феміністичні теми і ще багато-багато іншого божевілля. І нема чого дивуватися, що з цієї трясовини неминуче виростають розстрільні підвали, тортури камери і табори смерті!
І нема, до речі, дивуватися, що у подібному божевіллі і вседозволеності такий "мудрий нарід" обирає мов би демократа блазня Зеленського, а насправді нового "леніна-сталіна-наполеона-ху*ла" з моноправлячими більшовиками.
І от я, можливо людина не з сучасними поглядами, коли дивлюсь на все це, то залишаю надію на консерватизм, на республіканців. А США у світі поки залишається (і це дуже гарно) єдиним гарантом існування людства в його розумній формі. Тому лише у республіканцях я ще бачу якусь розумну дію та думку. Нехай це буде не Трамп. Я не його прихильниця. Але я в принципі за перемогу республіканців.