Автор Тема: Імпічмент Трампу та ЗЕбілу наближається?  (Прочитано 13261 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Імпічмент Трампу та ЗЕбілу наближається?
« Reply #90 : Вересня 26, 2019, 09:20:21 21:20 »
Дедушка Трамп ложил на Вову такой прибор, что Вове и не снилось - Додик еще устроит Шоу...
Для Зе... политика закрывается на большой амбарный замок...
Пусть дальше шутит... в своем Квартале...
 :smilie1:
« Останнє редагування: Вересня 26, 2019, 10:45:24 22:45 від Бувалий »

Offline ska

• Hero Member
« Reply #91 : Вересня 26, 2019, 09:30:08 21:30 »
По факту Трамп спровоцировал зелёное недоразумение на лишний трёп, и выложил все на всеобщий просмотр. Репутационные потери для Украины намного больше, чем какие-то либо последствия для трампа

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #92 : Вересня 26, 2019, 09:46:04 21:46 »
По факту Трамп спровоцировал зелёное недоразумение на лишний трёп, и выложил все на всеобщий просмотр. Репутационные потери для Украины намного больше, чем какие-то либо последствия для трампа

Так буває, коли кухарка починає керувати державою. Антоніни ж раділи, що "он такой, как ми". Він і дійсно такий, як оті тупі вівці. З усім, що з того випливає.  :at

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #93 : Вересня 26, 2019, 10:08:47 22:08 »
Дєдужко Трамп теж попєрдольоний неслабо, не треба тут фантазувати :smilie7:

Offline Saaber

• Full Member
« Reply #94 : Вересня 26, 2019, 10:12:05 22:12 »
Все так, але навпаки. Ніяких "репутационних" для України бути не може. Бо немає в неї ніякої репутації в тому світі. Нажаль ніхто ми, і ніхто не знає як нас звати. Той амер сатирик, нажаль, цілком правдиво показав - що таке наразі Ураїна.
А от у Трампа реально трабл, із-за згадування в розмові прокурора і розслідування справи фірми до якої має стосунок Байден молодший.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #95 : Вересня 26, 2019, 10:15:58 22:15 »
Не торкаючись особистості Трампа, чи Зеленського, чи там Байдена з Клінтон, я завжди симпатизую республіканцям. І з кожним роком у цієї своєї симпатії переконуюсь. Світ потроху божеволює. І не остання роль у цьому саме демократичних партій (це вони так себе називають). А насправді, вже давно перетворили поняття демократії на вседозволеність (я не лише про США).

У світі з*явилась купа людей, яка створює невидиме, але дуже потужне силове поле, яке сприяє усяким божевільним діям та фактам (моє ІМХО). Подивіться це обожествлєніє хворої на голову дівчинки Грети. Їй пропонують надати Нобелевську премію. За що? Яке дитинство і хто в неї забрав? Її грають якись шахраї, використовуючи вади її психики, а світ аплодує, наче ці вади в ньому самому. А ООН на повному серьйозі розглядає якусь заяву подібних підлітків по правах захисту дитини.
Ми вже бачили достатньо прикладів масового божевілля в  недавній час: радісний натовп в Парижі 1914-го року після оголошення Першої світової війни, російський народ, який покірно впав у 17-му році до ніг більшовицької мафії, що там російський - німецький народ, найкультурніший народ світу, залюбки прийняв Гітлера, японці, учинили такі неподобства, що про них і говорити тошно, камбоджійці, які знищили більше чверті самих себе, маодзедунівська "культурна революція" з десятками мільйонів жертв, Руанда, Мордор тощо...

Європа  - це взагалі сьогодні для мене територія, майбутнє якої я не можу і вгадати. Здається, вона рубає сук, на якому сидить. Вона якось за останні  20 років неухильно зсувається до ненормальності і вседозволеності. Випадок в ПАРЕ з Мордором мене як душем холодним ошпарив. Які ж цінності вона захищає? Золотий тєлєц?
Мультикультуризм незабаром проковтне все національне. Таке враження, що вони зібралися переселити до себе усю Африку разом з Азієй. А прикриття одне - демократія, права людини і подальше фуфло. Цивілізація сама втрачає волю до збереження своїх завоювань. Робити якісь зусилля, щоб відстоювати базові цінності, стає непопулярним.

Одностатеві "шлюби" (два папи, три мами, півтора дядька - або тети?), істеричні кликуші, які кидаються в ліфті на американського сенатора з приводу замаху на дівочу честь - тридцятип'ятирічної давнини, про яку толком не пам 'ятає і сама "жертва", арабско- мусульманські анклави по всій Європі, марксистсько-ленінські партії зі спайкою з правими націоналістами, усіякі нав*язані феміністичні теми і ще багато-багато іншого божевілля. І нема чого дивуватися, що з цієї трясовини неминуче виростають розстрільні підвали, тортури камери і табори смерті!

І нема, до речі, дивуватися, що у подібному божевіллі і вседозволеності такий "мудрий нарід" обирає мов би демократа блазня Зеленського, а насправді нового "леніна-сталіна-наполеона-ху*ла" з моноправлячими більшовиками.

І от я, можливо людина не з сучасними поглядами, коли дивлюсь на все це, то залишаю надію на консерватизм, на республіканців. А  США у світі поки залишається (і це дуже гарно) єдиним гарантом існування людства в його розумній формі. Тому лише у республіканцях я ще бачу якусь розумну дію та думку. Нехай це буде не Трамп. Я не його прихильниця. Але я в принципі за перемогу республіканців.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #96 : Вересня 26, 2019, 10:42:53 22:42 »
Задармапродавши, ви майже завжди так впадаєте в тотальну зраду, що аж невдобно якось стає  :smilie7:

Offline _GP_

• Hero Member
« Reply #97 : Вересня 26, 2019, 10:45:32 22:45 »
 :lol:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #98 : Вересня 26, 2019, 10:49:13 22:49 »
Одностатеві "шлюби" (два папи, три мами, півтора дядька - або тети?), істеричні кликуші, які кидаються в ліфті на американського сенатора з приводу замаху на дівочу честь - тридцятип'ятирічної давнини, про яку толком не пам 'ятає і сама "жертва", арабско- мусульманські анклави по всій Європі, марксистсько-ленінські партії зі спайкою з правими націоналістами, усіякі нав*язані феміністичні теми і ще багато-багато іншого божевілля. І нема чого дивуватися, що з цієї трясовини неминуче виростають розстрільні підвали, тортури камери і табори смерті!
Яке велике речення, а по сутi - ви ж зараз просто взяли та вiдiбрали бiзнес у тов. Зеленського...
 :)

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #99 : Вересня 26, 2019, 10:53:07 22:53 »
Задармапродавши, ви майже завжди так впадаєте в тотальну зраду, що аж невдобно якось стає  :smilie7:

У чому зрада? У тому, що я в США бачу єдину силу, здатну відшмагати світових ідіотів? І бачу її саме в республіканцях? Республіканці це не лише Трамп. Це і Рейган, це і Буш, це і Маккейн. Ну, не завжди і там випадає гарна постать на чолі, але ж їх ідеологія та принципи мені імпонують. Ну, не хочу я всяких обам, клінтонш, байденів та інших говорунів. Хтось повинен вставити мізки і Еуропі, і Мордору.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #100 : Вересня 26, 2019, 10:56:02 22:56 »

У чому зрада? У тому, що я в США бачу єдину силу, здатну відшмагати світових ідіотів? І бачу її саме в республіканцях? Республіканці це не лише Трамп. Це і Рейган, це і Буш, це і Маккейн. Ну, не завжди і там випадає гарна постать на чолі, але ж їх ідеологія та принципи мені імпонують. Ну, не хочу я всяких обам, клінтонш, байденів та інших говорунів. Хтось повинен вставити мізки і Еуропі, і Мордору.

Тут на форумі є від Трампа глашатаї , навіщо ж в них хліб забирати ?   :smilie7:

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #101 : Вересня 26, 2019, 11:00:21 23:00 »
До речі, у Еуропі, у сенсі зберігання своєї ідентичності, мені подобаються Польща, Прибалтійські країни. І саме вони послідовно підтримають Україну. І саме вони тяжіють більше до США.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #102 : Вересня 26, 2019, 11:02:35 23:02 »
Тут на форумі є від Трампа глашатаї , навіщо ж в них хліб забирати ?   :smilie7:

Ще раз повторюю - Трамп мені по**й. Я не його шанувальниця. Такий же блазень, як і Зеля.  Сьогодні Додік є, а завтра його немає. А республіканська партія залишиться.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #103 : Вересня 26, 2019, 11:06:07 23:06 »

Ще раз повторюю - Трамп мені по**й. Я не його шанувальниця. Такий же блазень, як і Зеля.  Сьогодні Додік є, а завтра його немає. А республіканська партія залишиться.

В РП підарасів всіляких вагон і ще трохи  :smilie7:

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #104 : Вересня 26, 2019, 11:26:45 23:26 »
В РП підарасів всіляких вагон і ще трохи  :smilie7:

На здоров*є. Я повністю толерантна до усяких прихильностей будь-якої людини. Але вони не доводять це до суспільного абсурду. Роблять це особистою справою, а не нав*язують іншому суспільству.

У республіканців немає лівих поглядів, вони не скочуюються до дешевих популісітів.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #106 : Вересня 26, 2019, 11:37:17 23:37 »
Уявляю телефонні розмови Зе з Ху*лом. Ну, от дуже мені цікава їх стенограма.

https://twitter.com/ChopperWatte/status/1177290295370801154

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #107 : Вересня 26, 2019, 11:56:33 23:56 »
Все так, але навпаки. Ніяких "репутационних" для України бути не може. Бо немає в неї ніякої репутації в тому світі. Нажаль ніхто ми, і ніхто не знає як нас звати.

Хуйня: поки був хтось, здатний пояснювати хто ми і як нас звати, то була і репутація. А зараз, з цим гундосим "дужедякую",  все це стрімко йде по пизді.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #108 : Вересня 27, 2019, 12:05:27 00:05 »
Хуйня: поки був хтось, здатний пояснювати хто ми і як нас звати, то була і репутація. А зараз, з цим гундосим "дужедякую",  все це стрімко йде по пизді.

Згодна на всі 100%.
При Порошенко в мене була гордість за країну, я була спокійна і впевнена за репутацію України і знала, що не буде ніяких поступок в її національних інтересах.
А тепер моя країна - це не просто об*єкт, це об*єкт посмішок, приниження та ганьби.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #111 : Вересня 27, 2019, 01:53:44 01:53 »
Публікація записів - це хороший прецедент.Тепер треба вимагати, щоб розмови зєлупи з хуйлом опублікували теж.  :idea:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #112 : Вересня 27, 2019, 05:23:48 05:23 »
А тим часом відомий журналіст Соломон почав викладати документи:

https://thehill.com/opinion/campaign/463307-solomon-these-once-secret-memos-cast-doubt-on-joe-bidens-ukraine-story#.XY02ewYDEV8.twitter

У тому числі показання Шокіна:

https://www.scribd.com/document/427618359/Shokin-Statement

Читайте та робіть висновки самі. Для мене висновок - що рубилово починається славне.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #113 : Вересня 27, 2019, 05:46:54 05:46 »

https://www.scribd.com/document/427618359/Shokin-Statement

З цього документа випливає, що Шокін підмахував Фірташу з метою забезпечити його повернення з Австрії в Україну, звідки його не могли б видати в Штати. От жеж пизда.

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #114 : Вересня 27, 2019, 07:22:03 07:22 »
З цього документа випливає, що Шокін підмахував Фірташу з метою забезпечити його повернення з Австрії в Україну, звідки його не могли б видати в Штати. От жеж пизда.
ага. і, одночасно, відмовлявся припиняти розслідування бурсіми?

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #115 : Вересня 27, 2019, 07:58:46 07:58 »
ага. і, одночасно, відмовлявся припиняти розслідування бурсіми?

Ну так він каже, мовляв, Порошенко просив його закрити розслідування Бурісми, бо інакше Байден не дає лімарда.

В іншому місці він каже, що адміністрація Обами і конкретно Байден вказували кого і як розслідувати, але він, Шокін, їх не слухався і нібито саме за це був випизжений. І знов, як приклад своєї наслухняності, наводить справу Злочевського "котрий був міністром при овочі" (а Злочевський - це Бурісма).

PS. На документі немає дати, тому не дуже зрозуміло, коли саме він його надиктував. Але оскільки зроблено це було на прохання адвокатів Фірташа в справі його екстрадиції, то мабуть не пізніше останнього суду у його справі. UPD: а останнє судове засідання було у лютому 17го року, якщо віка не бреше.
« Останнє редагування: Вересня 27, 2019, 08:02:46 08:02 від Адам Жоржович »

Offline optimist

• Ветеран форума
« Reply #116 : Вересня 27, 2019, 08:35:47 08:35 »
нас тут прославили знов... What a fucked up country! у самому кінці :smilie2:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #117 : Вересня 27, 2019, 08:39:05 08:39 »
нас тут прославили знов... What a fucked up country! у самому кінці :smilie2:

Звичайно ж, це жахливий чорний піар для України, але треба брати до уваги, що Махер - це огидне соціалістично-атеїстичне чмо, безбожник. На нього чорти в пеклі вже розтопили казан. І гумор у нього дибільний.

Offline Добродій

• Hero Member
  • За Порошенка!
« Reply #118 : Вересня 27, 2019, 11:28:39 11:28 »
У всій цій історії рівень дуріка проявився, коли прямо на пресконференції ляпнув, що він думав ніби Трамп хоче опублікувати лише свої слова, інакше не дав би дозволу на публікацію "приватної" частини розмови, квазідипломат пляць  :lol:

Offline Добродій

• Hero Member
  • За Порошенка!
« Reply #119 : Вересня 27, 2019, 11:17:12 23:17 »
Палата представників відхилила резолюцію проти імпічменту Трампу

П'ятниця, 27 вересня 2019, 22:43

Палата представників Конгресу США, контрольована Демократичною партією, відхилила резолюцію республіканців проти офіційного розслідування з метою винесення імпічменту президенту Дональду Трампу.

Джерело: Reuters

Деталі: Документ був винесений на голосування лідером республіканської меншості в Палаті представників Кевіном Маккарті.

Проти резолюції було подано 222 голоси, за - 184.

Резолюція і подальше голосування, нагадують ЗМІ, вкотре підкреслюють глибокі протиріччя між республіканцями й демократами в нижній палаті Конгресу навколо розслідування дій президента Трампа