Оце бомбануло. О 6-30 вже підірвала і настрочила.
По факту. 15 числа Бегемотіна і олігофрен Іон обговорювали
1) Мою роботу
2) Мою національність, згадали мати і дружину.
А до того ця скотина полізла в Ютуб до Сергія і почала вчергове додовбуватись до нього. Це після років обговорення і навіть погроз в сторону чужих чоловіків, жінок і навіть дітей!
і почалось десь отак
Почалось після того, як ця мразь навела на мене наклеп, що я його переслідую, коли це ВІН мене переслідує - вже і не ховаючись, ось просто внизу погрожує досьє!
Ти реально єбанута, бо пхаєш скрізь свій диплом і свого чоловіка-пенса. То-твоє власне. Надрочуй на нього у приваті. Якщо ти думаєш що то тіко у тебе нема у дипломі школі / універу четвірок то я сміявсі багато разів. У мене теж нема Але порівняти мій диплом з дипломом пєздобольських наук Я міг би його отримати просто так, маючи штани.
Я ніде нічого не пхаю, я відповідаю на роки образ, гнилих оселедців, брехні, інсинуацій і підлих наклепів. Як ось він це зробив просто тут в цій темі. Може порівняти свій ХХХ з пальцем, його думка все одно не має ніякої цінності.
Щодо твого пенса - гарних чоловіків до 45 розбирають. Якщо когось до 45 не розібрали - то це вже питання Але це не наше діло, фокін інджой. Бажаю вам обом дожити до 100 і 110 без деменції і паркінсона і померти в один день.
Може, у його селі. Насправді, чоловікам, хто хоче мати традиційну дружину, в Північній Америці не так легко знайти собі пару. Тому багато взагалі і не одружується. Тут якісь взагалі патологічні чи ревнощі, чи я навіть не знаю, як це пояснити. Що воно взагалі до мого чоловіка причепилося і яке його собаче діло, хто коли одружився?
Хай йорзає на своїй "красуні" і забуде про чужих недоступних йому жінок. І переживає за власне "доживання" - old age is not a right, but a prividedge
.
Далі щодо погроз і поширення приватної інфи. Дивись, мене це реально заіпало. Я маю повне дос'є і у випадку продовження такої хуйні з твого боку - єбану так що охуїють усі. Мені втрачати нема чого, all in. Тому вчергове тобі пропоную - залягти на дно ЛТП і строчити без згадування мене, дружини, матері, дітей, місця роботи і т.д.
Яке кінчене лайно! Де я йому погрожувала? Але він мені погрожує постійно! Нема що втрачати? А сім"я, родина, робота - адже розпалення антимусульманськоїі та расистської ворожнечі, булінг та харасмент, у тому числі малолітніх, заборонені в Великобританії, чи не так?
Так я вище написала - cease and desist. Це - попередження, яке має юридичну силу. Я з свого боку не порушувала ніяких законів і не поширювала, на відміну від нього, приватної інформації.
І мудведа це теж стосується.
І так, я це лайно не чіпала і не збираюсь чіпати - але я все одно взнаю, якщо воно буде мутити навіть в оффлайн. Юристи напоготові
.