1) Тему про Берегиню можна тягати стіко скіко маю бажання - вай нот? Це ж правда.
Ні, неправда. Плюс ти там згадав мене, це суперечить тому, що написано нижче. Я тебе ніде не згадувала.
3) З вибаченнями - по холодку. Роками булила мене, а тут хоче щоб ще вибачались, це ж було вже (ц)
Брешеш, сучка клаповуха! Ти перший все почав, придовбавшись до мене в кінці 2020 року і відкривши іменну тему. Я тільки оборонялась, а ти продовжував, гнида булінгуюча, коли мене там не було.
Ти, мавпа брехлива, нащо писав, що відповідаєш за свої слова?
Відповідай, свиня безсоромна, що ти робив поряд з обіззяною, яка брехала роками, що я психічно хвора і на пігулках, і верещала місяцями про оргазми, що Авіатор не витримав і віртуально завалив їй в табло? За це я його і поважаю, а тебе - ні.
А що ти витворяв на форумі Z, практично одночасно беручи в мене гроші на траки?
Це я тебе булила??
Відповідай, скотино, за свої слова і дії!
4) Є пропозиція - ти не обсираєш і не згадуєш НІКОГО окрім тих хто згадав тебе. Усі свої єбануті погремухи що навидумувала - shove it up. Ти не лізеш до родичей, дітей і т д. Якщо будеш виконувати ці умови - даю слово не буду згадувати тебе.
Так я вже це робила, але ж ти згадував тут мене, потвора! Ще один доказ, що ти ніхто, огидний плазун, а не чоловік, і твої слова абсолютно нічого не значать!
Колготочні мразі, різні корови і бульки можуть не писати зараз, але їх минулих дій ніхто не списав з рахунків. Вони писали в минулому і я це не забула. Мало того, ви всі працюєте по бекграундах, і я чудово в курсі.
ПС. Яка ж мерзенна скотина! Він погрожував моїй дитині викласти адресу її школи і стояв та ржав, поки кінчена чорнорота потвора бажала їй смерті, але це я лізу до його дітей
.
ПС-2. Ні ти, покидьок, ні твоя скво, ні твої діти насправді нікому не цікаві. Не ліз би в чужі родини, не вигрібав би
.