0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Поки в Україні будуть вулиці та міста носити імя вождів революції і стояти памятники Лєніну - добра не буде . Хіба ці люди - ваші герої ? Що вони зробили для українців доброго? ПС . В продовження теми http://ukrpravda.net/index.php?topic=5317.0
На какой теме мы придем к принудительному изучению и общению на украинском?
Цитата: Знак від Квітня 22, 2014, 04:49:21 16:49Поки в Україні будуть вулиці та міста носити імя вождів революції і стояти памятники Лєніну - добра не буде . Хіба ці люди - ваші герої ? Що вони зробили для українців доброго? ПС . В продовження теми http://ukrpravda.net/index.php?topic=5317.0Хiба саме російськомовні українці заважають владi лiквидувати цi ганебні назви?Здається, ви плутаєте куй з пальцем, нє?
Так , я вважаю , що саме російськомовні українці недостатньо чітко розуміють проблему радянського періоду історії України. Не бачать причинно - наслідкові звязки між памятниками Лєніну і своїм хєровим життям. Бо якби бачили , ми б уже давно були в євросоюзі . Звичайно , зарплати у нас не були б як у німеччині , 34 євро , але такі як у польщі (7 євро ) були б.
Упізнаю рухівця. Лише з істуканами і вміли боротися.
На какой теме мы придем к принудительному изучению и общению на украинском? Вот нравятся мне люди, у которых других проблем в жизни нет, кроме памятников и названий улиц.
Цитата: Shannou від Квітня 22, 2014, 04:52:49 16:52На какой теме мы придем к принудительному изучению и общению на украинском? Вот нравятся мне люди, у которых других проблем в жизни нет, кроме памятников и названий улиц.Який жаххх!!! Нацики-бєндєрофци примушують вивчати українську в Україні.
Цитата: BOB.K від Квітня 22, 2014, 05:41:51 17:41Цитата: Shannou від Квітня 22, 2014, 04:52:49 16:52На какой теме мы придем к принудительному изучению и общению на украинском? Вот нравятся мне люди, у которых других проблем в жизни нет, кроме памятников и названий улиц.Який жаххх!!! Нацики-бєндєрофци примушують вивчати українську в Україні. Ну так заявка уже вторую тему подряд идет в эту сторону, что все беды в стране именно от русскоязычных ее жителей. Это нормально? Я считаю нет.
нормально і правильно. відкрийте очі
Це нормально перекручувати мислЮ? Я счєтаю нєд.Всі біди від фуйових людей - це аксіома яку ніхто не зможе заперечити. Мову країни проживання треба знати і поважати - аксіома намбер 2.
Цитата: BOB.K від Квітня 22, 2014, 05:53:24 17:53Це нормально перекручувати мислЮ? Я счєтаю нєд.Всі біди від фуйових людей - це аксіома яку ніхто не зможе заперечити. Мову країни проживання треба знати і поважати - аксіома намбер 2.Що сказати хотіли? Можна англійською, чи також тільки одну мову спромоглися вивчити? Ніхто не каже про те, що українську не потрібно знати як мінімум щоб заповнювати необхідні офіційні папери. Але автор вже другу тему поспіль звертається до російськомовних (і до мене в тому числі, як російськомовного) і каже, що якщо б не ви, то ми вже жили б в іншій країні. Я вирішив запитатися в автора, скільки він сплатив податків за минулий рік, що прийшов сюди розповісти як кому жити треба, а автор чомусь зник.
Не треба плутати хєрзпальцем . ТОпіки адресуються чітко РОСІЙСЬКОМОВНИМ УКРАЇНЦЯМ . Не росіянам . Я розумію росіян , для яких Лєнін і сталін - це герої , які вивели на новий рівень Російську імперію. Але я не розумію українців , для яких кати українського народу - герої .
То і хотів сказати на ваш висєр: "На какой теме мы придем к принудительному изучению и общению на украинском?"Єзигов знаю поболє вашого
Смішний ви, Shannou, з вашими дитячими обрАзами
Цитата: Знак від Квітня 22, 2014, 05:53:08 17:53Не треба плутати хєрзпальцем . ТОпіки адресуються чітко РОСІЙСЬКОМОВНИМ УКРАЇНЦЯМ . Не росіянам . Я розумію росіян , для яких Лєнін і сталін - це герої , які вивели на новий рівень Російську імперію. Але я не розумію українців , для яких кати українського народу - герої .Автор, а это походу совсем мудачество с твоей стороны с подменой понятий. Начал тему с одного, а теперь уже перескочил на то, что для нас ленин и сталин герои? офигеть. Тебе улицу кто-то не дал переименовать или памятник еще один снести? Так про налоги я ответ услышу или дальше будешь учить как нам жить и что нам делать?
"Пра налогі " відкрий окрему тему , то поговоримо. Так , я вважаю що для декого з російськомовних українців ЩЕ ДОСІ лєнін і сталін - герої. І мені це дивно. А вам? у вас нема такого відчуття , що для вас герої ті , що винищували ваших дідів і прадідів ? Чи ви досі вважаєте , що глолдомор був . бо пшениця не вродила ?
у вас нема такого відчуття , що для вас герої ті , що винищували ваших дідів і прадідів ?
Я мав на увазі лише РОСІЙСЬКОМОВНИХ УКРАЇНЦІВ . для них Україна - не країна проживання а БАТЬКІВЩИНА . Тому я У НИХ і запитую - ЧИ НЕ НА ЧАСІ ЗРОЗУМІТИ прості речі ?
Цитата: BOB.K від Квітня 22, 2014, 06:07:31 18:07Смішний ви, Shannou, з вашими дитячими обрАзами А по сути есть что сказать? Вы не менее смешной с этим попытками общаццо на языге.