Автор Тема: Re: Дорогі російськомовні українці . зрозумійте просту істину . (2)  (Прочитано 15760 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Знак

• Hero Member
Поки в Україні будуть вулиці та міста носити імя вождів революції і  стояти памятники Лєніну - добра не буде . Хіба ці люди - ваші герої ? Що вони зробили для українців доброго?

ПС . В продовження теми http://ukrpravda.net/index.php?topic=5317.0

Offline polemistes

• Hero Member
Поки в Україні будуть вулиці та міста носити імя вождів революції і  стояти памятники Лєніну - добра не буде . Хіба ці люди - ваші герої ? Що вони зробили для українців доброго?

Упізнаю рухівця. Лише з істуканами і вміли боротися.

"Ах, ет молодость!" (c)

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
На какой теме мы придем к принудительному изучению и общению на украинском? Вот нравятся мне люди, у которых других проблем в жизни нет, кроме памятников и названий улиц.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Знак

• Hero Member
Тема  - для російсьомовних українців . А у мене таке враження , що Шанноу - не українець , а Полемістес- і не російськомовний і ще і не українець  :Vedy_sebe:

Offline Знак

• Hero Member
На какой теме мы придем к принудительному изучению и общению на украинском?

З того треба починати . http://ukrpravda.net/index.php?topic=5317.0

:rotate:

Offline Mandera

• Hero Member

Хiба саме російськомовні українці заважають владi лiквидувати цi ганебні назви?
Здається, ви плутаєте куй з пальцем, нє?

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
Ожидаемо полетели минусы в карму. Осталось еще аутсайдера дождаться. Еще раз повторю, я разговариваю на трех языках.  Все таки не зря я всегда считал, что люди делятся на нормальных и мудаков вне зависимости от языка, на котором они общаются. 

Offline Знак

• Hero Member

Хiба саме російськомовні українці заважають владi лiквидувати цi ганебні назви?
Здається, ви плутаєте куй з пальцем, нє?

Так , я вважаю , що саме російськомовні українці недостатньо чітко розуміють проблему радянського періоду історії України.  Не бачать причинно - наслідкові звязки між памятниками Лєніну і своїм хєровим життям. Бо якби бачили , ми б уже давно були в євросоюзі . Звичайно , зарплати у нас не були б як у німеччині , 34 євро , але такі як у польщі (7 євро ) були б.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Так , я вважаю , що саме російськомовні українці недостатньо чітко розуміють проблему радянського періоду історії України.  Не бачать причинно - наслідкові звязки між памятниками Лєніну і своїм хєровим життям. Бо якби бачили , ми б уже давно були в євросоюзі . Звичайно , зарплати у нас не були б як у німеччині , 34 євро , але такі як у польщі (7 євро ) були б.

А сколько уважаемый ТС заплатил налогов в прошлом году?

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
Упізнаю рухівця. Лише з істуканами і вміли боротися.

Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline BOB.K

• Sr. Member
  • Українська нац. ідея: Bід'їбіться від нас! (c)ЛП
На какой теме мы придем к принудительному изучению и общению на украинском? Вот нравятся мне люди, у которых других проблем в жизни нет, кроме памятников и названий улиц.

Який жаххх!!! Нацики-бєндєрофци примушують вивчати українську в Україні.  :Ganba:

P.S. І полетіли мінуси як з білих яблунь дим. А шо, ти очікував талони на посилене харчування?
« Останнє редагування: Квітня 22, 2014, 05:48:13 17:48 від BOB.K »

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Який жаххх!!! Нацики-бєндєрофци примушують вивчати українську в Україні.  :Ganba:

Ну так заявка уже вторую тему подряд идет в эту сторону, что все беды в стране именно от русскоязычных ее жителей. Это нормально? Я считаю нет.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
нормально і правильно. відкрийте очі
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Знак

• Hero Member

Ну так заявка уже вторую тему подряд идет в эту сторону, что все беды в стране именно от русскоязычных ее жителей. Это нормально? Я считаю нет.

Не треба плутати хєрзпальцем . ТОпіки адресуються чітко РОСІЙСЬКОМОВНИМ УКРАЇНЦЯМ . Не росіянам . Я розумію росіян , для яких Лєнін і сталін - це герої , які вивели на новий рівень Російську імперію. Але я не розумію українців , для яких кати українського народу - герої .

Offline BOB.K

• Sr. Member

Це нормально перекручувати мислЮ? Я счєтаю нєд.
Всі біди від фуйових людей - це аксіома яку ніхто не зможе заперечити. Мову країни проживання треба знати і поважати - аксіома  намбер  2.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
нормально і правильно. відкрийте очі

що саме нормально і що саме правильно? що усі проблеми в країні від російськомовних? так янукович начебто українською розмовляв і тимошенко також. і навіть ющенко. Чи це шанувальники фаріон сюди прибули нести одвічне сяйво чистого розуму?

Offline BOB.K

• Sr. Member
3нак, не вийопуйся. Адамчик Мартинюк (україномовний кастрат з жіночим голоском) любить сталєна не менше.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Всі біди від фуйових людей - це аксіома яку ніхто не зможе заперечити. Мову країни проживання треба знати і поважати - аксіома  намбер  2.

Що сказати хотіли? Можна англійською, чи також тільки одну мову спромоглися вивчити? Ніхто не каже про те, що українську не потрібно знати як мінімум щоб заповнювати необхідні офіційні папери. Але автор вже другу тему поспіль звертається до російськомовних (і до мене в тому числі, як російськомовного) і каже, що якщо б не ви, то ми вже жили б в іншій країні. Я вирішив запитатися в автора, скільки він сплатив податків за минулий рік, що прийшов сюди розповісти як кому жити треба, а автор чомусь зник.

Offline BOB.K

• Sr. Member

Що сказати хотіли? Можна англійською, чи також тільки одну мову спромоглися вивчити? Ніхто не каже про те, що українську не потрібно знати як мінімум щоб заповнювати необхідні офіційні папери. Але автор вже другу тему поспіль звертається до російськомовних (і до мене в тому числі, як російськомовного) і каже, що якщо б не ви, то ми вже жили б в іншій країні. Я вирішив запитатися в автора, скільки він сплатив податків за минулий рік, що прийшов сюди розповісти як кому жити треба, а автор чомусь зник.

То і хотів  сказати на ваш висєр: "На какой теме мы придем к принудительному изучению и общению на украинском?"

Єзигов знаю поболє вашого  :smiley16:

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Не треба плутати хєрзпальцем . ТОпіки адресуються чітко РОСІЙСЬКОМОВНИМ УКРАЇНЦЯМ . Не росіянам . Я розумію росіян , для яких Лєнін і сталін - це герої , які вивели на новий рівень Російську імперію. Але я не розумію українців , для яких кати українського народу - герої .

Автор, а это походу совсем мудачество с твоей стороны с подменой понятий. Начал тему с одного, а теперь уже перескочил на то, что для нас ленин и сталин герои? офигеть. Тебе улицу кто-то не дал переименовать или памятник еще один снести? Так про налоги я ответ услышу или дальше будешь учить как нам жить и что нам делать?

Offline Знак

• Hero Member

Я мав на увазі лише РОСІЙСЬКОМОВНИХ УКРАЇНЦІВ . для них Україна  - не країна проживання а БАТЬКІВЩИНА . Тому я У НИХ і запитую - ЧИ НЕ НА ЧАСІ ЗРОЗУМІТИ прості речі ?

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

То і хотів  сказати на ваш висєр: "На какой теме мы придем к принудительному изучению и общению на украинском?"

Єзигов знаю поболє вашого  :smiley16:

Оно и заметно по неудачному закосу под падонка. Ну-ну, давайте больше такой жести, вы выиграете любовь и признание киевлян, и обязательно их поддержку и участие в следующем майдане.

Offline BOB.K

• Sr. Member
Смішний ви, Shannou, з вашими дитячими обрАзами  :shuffle:
Навіть трохи кумедний
« Останнє редагування: Квітня 22, 2014, 06:09:30 18:09 від BOB.K »

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

А по сути есть что сказать? Вы не менее смешной с этим попытками общаццо на языге.

Offline Знак

• Hero Member

Автор, а это походу совсем мудачество с твоей стороны с подменой понятий. Начал тему с одного, а теперь уже перескочил на то, что для нас ленин и сталин герои? офигеть. Тебе улицу кто-то не дал переименовать или памятник еще один снести? Так про налоги я ответ услышу или дальше будешь учить как нам жить и что нам делать?

"Пра налогі " відкрий окрему тему , то поговоримо.

Так , я вважаю що для декого з російськомовних українців ЩЕ ДОСІ лєнін і сталін - герої. І мені це дивно. А вам? у вас нема такого відчуття , що для вас герої ті , що винищували ваших  дідів і прадідів ?  Чи ви досі вважаєте , що голодомор був . бо пшениця не вродила ?
« Останнє редагування: Квітня 22, 2014, 06:13:43 18:13 від Знак »

Offline Читач

• Ветеран форума

за всі біди не скажу, але з прапорами країни-агресора ходять тільки російськомовні, а це примножує біди
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

"Пра налогі " відкрий окрему тему , то поговоримо.

Так , я вважаю що для декого з російськомовних українців ЩЕ ДОСІ лєнін і сталін - герої. І мені це дивно. А вам? у вас нема такого відчуття , що для вас герої ті , що винищували ваших  дідів і прадідів ?  Чи ви досі вважаєте , що глолдомор був . бо пшениця не вродила ?

Я, все мои родственники, 99% моих друзей - русскоязычные. Ни один не считает героями ленина и сталина, часть предков пострадали от раскулачивания, часть от голодомора, все одинаково ровно не любят коммунистов и иже с ними, все патриоты Украины. Автор, что ты пытаешься доказать и кому?

Offline Бацилла

• Hero Member
  • м. Лісабон
у вас нема такого відчуття , що для вас герої ті , що винищували ваших  дідів і прадідів ?

А где он написал, что для него они герои?
Чем вы отличаетесь от руссофаши, если также как они тупо клеите на всех ярлыки?

Offline dorosh

• Hero Member
Цитувати
Я мав на увазі лише РОСІЙСЬКОМОВНИХ УКРАЇНЦІВ . для них Україна  - не країна проживання а БАТЬКІВЩИНА . Тому я У НИХ і запитую - ЧИ НЕ НА ЧАСІ ЗРОЗУМІТИ прості речі ?
а шо, среди україномовних нет тех, для кого сталин и ленин — герои? Тема какая-то дебильная.

Offline BOB.K

• Sr. Member

А по сути есть что сказать? Вы не менее смешной с этим попытками общаццо на языге.

Смішний ви i навіть трохи кумедний, Shannou, з вашими дитячими обрАзами.
Ось і вся сцуть.