Автор Тема: Re: Дорогі російськомовні українці . зрозумійте просту істину . (2)  (Прочитано 15667 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Знак

• Hero Member
Начинать нужно с качественного обучения в школах, ВУЗах.
Я бы обратил внимание например на интернет-СМИ и интернет-магазины, очень много русскоязычных.

Так Shannou і іже кричать шо ніззя примусово вивчати укромову
А шоб непримусово і весело, то мабуть треба уроки мови суміщати з діскатєкай  :super:

На каком языке написать, чтобы дошло, что я имею ввиду? Я всю жизнь общаюсь на русском, все мое окружение, друзья, работа - все русскоязычные. ТС предлагает нам срочно начать общаться на украинском, чтобы страна одномоментно избавилась от всех проблем. На мой взгляд - это бред. Но мои слова уже как только не исказили, но смысл так и не поняли. Плохо видимо, знать только украинский.

Я тільки одну цифру назву . 23 РОКИ. Це мало , щоб вивчити мову ? Скільки часу ще потрібно РОСІЙСЬКОМОВНИМ УКРАЇНЦЯМ , щоб вивчити УКРАЇНСЬКУ мову ? Наші жінки італійську і грецьку за пів-року вивчають . а тут 23 роки мало ?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Начинать нужно с качественного обучения в школах, ВУЗах.
Я бы обратил внимание например на интернет-СМИ и интернет-магазины, очень много русскоязычных.

Так Shannou і іже кричать шо ніззя примусово вивчати укромову
А шоб непримусово і весело, то мабуть треба уроки мови суміщати з діскатєкай  :super:

На каком языке написать, чтобы дошло, что я имею ввиду? Я всю жизнь общаюсь на русском, все мое окружение, друзья, работа - все русскоязычные. ТС предлагает нам срочно начать общаться на украинском, чтобы страна одномоментно избавилась от всех проблем. На мой взгляд - это бред. Но мои слова уже как только не исказили, но смысл так и не поняли. Плохо видимо, знать только украинский.

Я тільки одну цифру назву . 23 РОКИ. Це мало , щоб вивчити мову ? Скільки часу ще потрібно РОСІЙСЬКОМОВНИМ УКРАЇНЦЯМ , щоб вивчити УКРАЇНСЬКУ мову ? Наші жінки італійську і грецьку за пів-року вивчають . а тут 23 роки мало ?
Дуракъ, йопт
Я "пятёрку"по укр.мове еще в 1981-м в аттестат получил
Когдаж вы типа.нацыки раздуплитесь??? :smiley14:
Mocsia delenda est

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Так ТС вообще за пределами Украины и решил нас поучить как жить? Ну ок. Тогда, чтобы не выглядеть косноязычным дебилом, исправь название темы на Дорогі російськомовні украіїнці, які за 23 роки незалежності не спромоглися вивчити українську мову, потому что большинство русскоязычных украинский знает наверняка не хуже тебя, но в быту использует русский и отказываться от этой привычки по команде заробитчан из Италии или Греции не собирается.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Знак

• Hero Member

Так ТС вообще за пределами Украины и решил нас поучить как жить? Ну ок. Тогда, чтобы не выглядеть косноязычным дебилом, исправь название темы на Дорогі російськомовні украіїнці, які за 23 роки незалежності не спромоглися вивчити українську мову, потому что большинство русскоязычных украинский знает наверняка не хуже тебя, но в быту использует русский и отказываться от этой привычки по команде заробитчан из Италии или Греции не собирается.

Я зі Львова . Але можна сказати так . НА ЖАЛЬ за прєдєлами вашої , більшості російськомовних українців ,  України. Бо у  нас , у Львові , українці розмовляють українською . Росіяни- російською. Такого як російськомовні українці у львові нема . Є російськомовні євреї а от львівян - російськомовних українців уже давно не зустрічав . Хоча ще 23 роки тому їх було чи не 50 %. 

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Я зі Львова . Але можна сказати так . НА ЖАЛЬ за прєдєлами вашої , більшості російськомовних українців ,  України. Бо у  нас , у Львові , українці розмовляють українською . Росіяни- російською. Такого як російськомовні українці у львові нема . Є російськомовні євреї а от львівян - російськомовних українців уже давно не зустрічав . Хоча ще 23 роки тому їх було чи не 50 %.

Ну раз ТС берет на себя смелость расписываться за весь Львов, то и я скажу, что у нас в Киеве все украинцы говорят по русски, и без киевлян ни 2004 ни 2014 были бы невозможны. Так что нам предлагает поменять ТС?

Offline Читач

• Ветеран форума
Ну раз ТС берет на себя смелость расписываться за весь Львов, то и я скажу, что у нас в Киеве все украинцы говорят по русски, и без киевлян ни 2004 ни 2014 были бы невозможны. Так что нам предлагает поменять ТС?

брехня
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

брехня

Ессно, просто я гиперболизировал, для доходчивости.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
Продолжу, для доходчивости, мой друг - русский из Фороса, палил шины на Груше. Мне ему так и передать, что ТС из Львова считает его корнем всех проблем в Украине?

Offline BOB.K

• Sr. Member
  • Українська нац. ідея: Bід'їбіться від нас! (c)ЛП
Я закликаю всіх у кого є ці українські коріння, повернутись до своїх дідів-прадідів і тоді у нас залишиться ПАРУ МІЛЬЙОНІВ ЕТНІЧНИХ РОСІЯН. Честь і хвала їм за збереження своїх коренів.
Після цього х*йло вже ніколи не зможе говорити, що Україна це недодержава з якимись непонятними хохлами/бєндєровцами, шо дорвались до влади
« Останнє редагування: Квітня 22, 2014, 09:20:09 21:20 від BOB.K »

Offline Старый Грек

• Hero Member
На какой теме мы придем к принудительному изучению и общению на украинском? Вот нравятся мне люди, у которых других проблем в жизни нет, кроме памятников и названий улиц.
А можно получить логическое построение таких выводов?
Разве ТС требует от кого-то, что нужно сносить и переименовывать?
Зачем передергиваете?
Он говорит, что памятники Ленина - это маркер совка и я все больше склоняюсь к тому, что бы с этим согласиться.
А про названия улиц: я как-то посмотрел карту Умани: это же полный facepalm

Ну , справа в тому , що я дійсно за те , щоб ті вулиці перейменувати а памятники знести . Я розумію росіян . які проти того . Але я не розумію російськомовних українців , які теж проти того . От не розумію і все . Уже ж стільки книжок написано . стільки документів опубліковано- а до них всерівно НЕ ДОХОДИТЬ , що то памятники ВОРОГАМ.
Это глупо.
Вы ставите телегу впереди лошади.
Просто снесение памятников ничего не решит.
Но если громада определенного города или поселка снесет памятник по собственной инициативе, то это и покажет, что совок оттуда ушел.

Offline Читач

• Ветеран форума
Продолжу, для доходчивости, мой друг - русский из Фороса, палил шины на Груше. Мне ему так и передать, что ТС из Львова считает его корнем всех проблем в Украине?

і не тільки ТС, а навіть Путін у його промовах частіше вживається визначення "рускоязичний" ніж "рускій"
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
Я закликаю всіх у кого є ці українські коріння, повернутись до своїх дідів-прадідідів і тоді у нас залишиться ПАРУ МІЛЬЙОНІВ ЕТНІЧНИХ РОСІЯН. Честь і хвала їм за збереження своїх коренів.
Після цього х*йло вже ніколи не зможе говорити, що Україна це недодержава з якимись непонятними хохлами/бєндєровцами, шо дорвались до влади

Мы могли бы говорить и все на русском, но если бы имели полностью боеспособную армию в 100 тысяч с новейшим натовским вооружением, готовую моментально ввалить со всех орудий, ему бы оставалось только гавкать из за забора. Когда ж вы поймете, что дело не в языке? Если Украина состоится, как держава, как нация, успешная и богатая, то языковой вопрос за одно поколение отвалится за ненадобностью.

Offline polemistes

• Hero Member
Гілка - УГ. (Перекладіть українською, якщо хочете, але суть питання від цього не зміниться.)  :smiley23:

Offline Знак

• Hero Member

Ага. Спочатку проголосували за Янека , а потім героїчно допомогли нам його скинути. Причому двічі . А зараз знов не хочете зробити жодних висновків . Чекаєте третього Янека щоб знов за нього проголосувати ? Пацани , третього разу не буде . Або щось у собі міняйте , або залишитесь один - на - один з "соотєчєствінніками"  . Доречі  в 2013 янек вас економічно загнобив , тому і кинулись нам помагати .

Offline BOB.K

• Sr. Member
Я закликаю всіх у кого є ці українські коріння, повернутись до своїх дідів-прадідідів і тоді у нас залишиться ПАРУ МІЛЬЙОНІВ ЕТНІЧНИХ РОСІЯН. Честь і хвала їм за збереження своїх коренів.

Мы могли бы говорить и все на русском, но если бы имели полностью боеспособную армию в 100 тысяч с новейшим натовским вооружением, готовую моментально ввалить со всех орудий, ему бы оставалось только гавкать из за забора. Когда ж вы поймете, что дело не в языке? Если Украина состоится, как держава, как нация, успешная и богатая, то языковой вопрос за одно поколение отвалится за ненадобностью.

О, в нєвброувавглаз!
Єдність нації (в тому числі мовна) є потужнішою за натівські пукавки. А вже потім пукавки заговорять на повну силу.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Ага. Спочатку проголосували за Янека , а потім героїчно допомогли нам його скинути. Причому двічі . А зараз знов не хочете зробити жодних висновків . Чекаєте третього Янека щоб знов за нього проголосувати ? Пацани , третього разу не буде . Або щось у собі міняйте , або залишитесь один - на - один з "соотєчєствінніками"  . Доречі  в 2013 янек вас економічно загнобив , тому і кинулись нам помагати .

2010, второй тур,  Киев   ЮВТ 65.34%   ВФЯ25.72%   Против всех 8.05%. ТС, тебя обидел кто-то в детстве?

Offline Читач

• Ветеран форума

а можна уточнити: "ви" це хто?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
знак - канадийский гандон
которому впадлу
приехать и вписатья за нормальных львовских пацанов  :smiley23:
Mocsia delenda est

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

О, в нєвброувавглаз!
Єдність нації (в тому числі мовна) є потужнішою за натівські пукавки. А вже потім пукавки заговорять на повну силу.

Да, да, с АК на Точка-У крайне оригинально. Напомните ка мне про мовный вопрос в Израиле и про пукалки. Или в случае полномасштабной войны начнем на линии фронта делиться по мовному признаку на национал-предателей и патриотов?

Offline Vols

• Hero Member
Гілка - УГ. (Перекладіть українською, якщо хочете, але суть питання від цього не зміниться.)  :smiley23:
Згоден. Мова є важливою, але зараз не на часі знов звести все до мовного питання. Недавно до нас приходив клієнт, абсолютно україномовний, який кляв майдан, уряд і взагалі Україну і захоплювався путлером, бо, бачте, дочка у нього в  Москві живе і гарно заробляє, а він тут бідний нещасний.

P.S. До речі в Києві ситуація хоч і повільно, але міняється, на вулицях, в транспорті набагато частіше чути українську мову ніж 5-10 років тому. І по телефону теж. Але роботи ще багато, все залежить від нас. Часто, коли телефонують і питають російською, а я відповідаю українською - переходять на українську.
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
Цитувати
Я мав на увазі лише РОСІЙСЬКОМОВНИХ УКРАЇНЦІВ . для них Україна  - не країна проживання а БАТЬКІВЩИНА . Тому я У НИХ і запитую - ЧИ НЕ НА ЧАСІ ЗРОЗУМІТИ прості речі ?
а шо, среди україномовних нет тех, для кого сталин и ленин — герои? Тема какая-то дебильная.

в СОТНІ, якщо не в ТИСЯЧІ разів меньше, ніж серед расійськоязичних
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Serhiyrw

• Jr. Member
  • **
Поки в Україні будуть вулиці та міста носити імя вождів революції і  стояти памятники Лєніну - добра не буде . Хіба ці люди - ваші герої ? Що вони зробили для українців доброго?

ПС . В продовження теми http://ukrpravda.net/index.php?topic=5317.0
В нормальних містах, ще на початку 90 років це питання було вирішено

Offline BOB.K

• Sr. Member

О, в нєвброувавглаз!

Да, да, с АК на Точка-У крайне оригинально. Напомните ка мне про мовный вопрос в Израиле и про пукалки. Или в случае полномасштабной войны начнем на линии фронта делиться по мовному признаку на национал-предателей и патриотов?

Я тебе брате першим обніму і затулю від куль. Але ніколи не перестану "закликати всіх у кого є ці українські коріння..." бла-бла-бла

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Я тебе брате першим обніму і затулю від куль. Але ніколи не перестану "закликати всіх у кого є ці українські коріння..." бла-бла-бла

:smiley15: но все пули мы направим во врага и вернемся с победой домой, захватив на память пару камешков из кремлевской стены

Offline Бацилла

• Hero Member
  • м. Лісабон
А шановному опоненту не приходило в голову . що пора В СОБІ щось міняти ? Що шлях . який  пропонують більшість з вас ,  РОСІЙСЬКОМОВНИХ   УКРАЇНЦІВ  нам , Україні  , неправильний ? Що ми , Україна  ,  вже замахались за більшістю вас ,  , РОСІЙСЬКОМОВНИХ УКРАЇНЦІВ  дєрьмо розгрібати ?

:Sho_za:
это как раз тот случай, когда не надо указывать что делать, чтобы не получить направление для пешей прогулки.
илита нации, мля

Offline Знак

• Hero Member

2010, второй тур,  Киев   ЮВТ 65.34%   ВФЯ25.72%   Против всех 8.05%. ТС, тебя обидел кто-то в детстве?

Все пізнається  в порівнянні . А якщо порівнювати з 2004 , то ви янеку віддали в 2010 мінімум на 10 % більше голосів , ніж в 2004 . Тож чи не САМЕ ВАШИМИ ГОЛОСАМИ він прийшов до влади?

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
підтримаю гілочку.

остання карта - карта європейського вектору. біле-синє - за русскій мір :moskali:
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

Протестую . Тут з Вашого боку " пересмикування" . Знак не висував жодних притензій до росіян. Украіни .
ПС  . Я висловився виключно по процедурі .
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Offline dorosh

• Hero Member
Цитувати
в СОТНІ, якщо не в ТИСЯЧІ разів меньше, ніж серед расійськоязичних
Да, факт. Но про сотни и тем более тысячи это перебор. И дело имхо не не в языке, а в совковости.
Вы хотите результаты сотен лет русификации исправить за 23 года, а это нереально. Люди в большинстве своем ленивы и вряд ли будут менять привычный язык общения, особенно если все окружение — русскоязычное. Если бы я переехала на Западную Украину, то уже через месяц и говорила, и даже, наверное, думала на украинском. Вначале хотя бы дождитесь, пока вымрет поколение, помнящее советский союз. Не зря Моисей водил свой народ 40 лет по пустыне, пока не вымерли все, кто помнил египетское рабство.
Цитувати
Все пізнається  в порівнянні . А якщо порівнювати з 2004 , то ви янеку віддали в 2010 мінімум на 10 % більше голосів , ніж в 2004 . Тож чи не САМЕ ВАШИМИ ГОЛОСАМИ він прийшов до влади?
че вы гоните, блин.
Включайте пропаганду, а шо делать, если в россии зомбоящик сумел заставить население ненавидеть и презирать Украину и все украинское, то запускайте проукраинскую пропаганду в украинском информационном пространстве и срочно, а то от Украины останутся только рожки да ножки. А не слезливые ролики про маму и солдата, после которых хочется только застрелицца.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
Вначале хотя бы дождитесь, пока вымрет поколение, помнящее советский союз.

я пам'ятаю савєцкій союз. отже ви написали маячню