Автор Тема: АТО в дії. У Слов'янську викрали американського журналіста та міліціонера  (Прочитано 1549 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Цитувати
У Слов'янську викрали американського журналіста та міліціонера – ЗМІ

Так званий "народний мер" міста Слов'янська В'ячеслав Пономарьов повідомив, що сепаратисти взяли в заручники американського журналіста Саймона Островського.
Про це Пономарьов заявив під час прес-конференції в Будинку культури Слов'янська, передає "Газета.Ru".
За його словами, у Островського подвійне громадянство США та Ізраїлю, він є співробітником американського видання Vice.
Зазначається, що прес-конференція була ненадовго перервана, Пономарьову зателефонували батьки журналіста, лідер сепаратистів Слов'янська запевнив, що з їхнім сином все добре.

Цитувати
Крім того, за повідомленням видання Преступности.net, яке посилається на джерела в ГУМВС України в Донецькій області, увечері 19 квітня сепаратисти викрали начальника лінійного відділу міліції станції Слов'янськ підполковника Олега Прохорова.
http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/22/7023304/

амери пастора скоро самі завалять.

Offline Серг

• Hero Member
Цитувати
Так называемый "народный мэр" города Славянска Вячеслав Пономарев сообщил, что сепаратисты взяли в заложники американского журналиста Саймона Островского.

Об этом Пономарев заявил во время пресс-конференции в Доме культуры Славянска, передает "Газета.Ru".

По его словам, у Островского двойное гражданство США и Израиля, он является сотрудником американского издания Vice.

Отмечается, что пресс-конференция была ненадолго прервана, Пономареву позвонили родители журналиста, лидер сепаратистов Славянска заверил, что с их сыном все хорошо.

У США появился повод ввести войска?

Offline Taras.ua

• Ветеран форума

Offline Читач

• Ветеран форума
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline svo1973

• Ветеран форума
У США появился повод ввести войска?

Він ще й громадянин Ізраїлю. Блядь, треба приєднуватися до США. Ну не виходить у нас з власною владою. Заїбали всі ці місцеві гандони - як не тасуй, гандон на гандонові.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
мне он сразу запомнился больше всех остальных своими репортажами из Крыма

Welcome to the Dark Side of the Force

Offline DFMB

• Ветеран форума
я думаю зара його швиденько відпустят з вибаченнями

Offline BOB.K

• Sr. Member
  • Українська нац. ідея: Bід'їбіться від нас! (c)ЛП
Цитувати
у Островського подвійне громадянство США та Ізраїлю
Бля, жидопєндос! Для сепарашиста це повний винос мосха.
Распять підарюгу!

Offline wind

• Hero Member

сподіваюсь до того турчинов встигне оголосити ультиматум, щоб все виглядало як чергова перемога.

Offline DFMB

• Ветеран форума

сподіваюсь до того турчинов встигне оголосити ультиматум, щоб все виглядало як чергова перемога.

нє він потім скаже, що це АТО в дії і наші військові під виглядом партизан визволили громадянина США та Ізраїля

Offline Шарик72

• Hero Member
"Не піддавайтесь на провокації! Тримайтесь!" (с)