0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
У Слов'янську викрали американського журналіста та міліціонера – ЗМІТак званий "народний мер" міста Слов'янська В'ячеслав Пономарьов повідомив, що сепаратисти взяли в заручники американського журналіста Саймона Островського.Про це Пономарьов заявив під час прес-конференції в Будинку культури Слов'янська, передає "Газета.Ru".За його словами, у Островського подвійне громадянство США та Ізраїлю, він є співробітником американського видання Vice.Зазначається, що прес-конференція була ненадовго перервана, Пономарьову зателефонували батьки журналіста, лідер сепаратистів Слов'янська запевнив, що з їхнім сином все добре.
Крім того, за повідомленням видання Преступности.net, яке посилається на джерела в ГУМВС України в Донецькій області, увечері 19 квітня сепаратисти викрали начальника лінійного відділу міліції станції Слов'янськ підполковника Олега Прохорова.
Так называемый "народный мэр" города Славянска Вячеслав Пономарев сообщил, что сепаратисты взяли в заложники американского журналиста Саймона Островского.Об этом Пономарев заявил во время пресс-конференции в Доме культуры Славянска, передает "Газета.Ru".По его словам, у Островского двойное гражданство США и Израиля, он является сотрудником американского издания Vice.Отмечается, что пресс-конференция была ненадолго прервана, Пономареву позвонили родители журналиста, лидер сепаратистов Славянска заверил, что с их сыном все хорошо.
амери пастора скоро самі завалять.
У США появился повод ввести войска?
у Островського подвійне громадянство США та Ізраїлю
я думаю зара його швиденько відпустят з вибаченнями
Цитата: DFMB від Квітня 22, 2014, 08:47:44 20:47я думаю зара його швиденько відпустят з вибаченнямисподіваюсь до того турчинов встигне оголосити ультиматум, щоб все виглядало як чергова перемога.