0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Я до москалів жодного стосунку не маю і мені нецікаво що вони з цього приводу думають.Я живу серед звичайних простих амеріканців і знаю що вони з цього приводу думають.І передаю переважно їхні настрої і думки.
Не переймайсь мною.Краще подивися, що і як і ким робилося 6 січня.https://rumble.com/vcrzrr-january-6th-another-frame-up-rudy-giuliani-ep.-102.html
Що там дивитися.Я своїми вухами чув як він сказав що зараз люди підуть туди, і вони послухавши пішли.
Ферал, ну так ХТО? ХТО там, знову демократи?
Ще раз - Трамп не має ЖОДНОГО стосунку до провокації в конгресі.
Ферал, мені важко читати твой пости англійською, або даєш переклад, бо ти мені більше не цікавій, два дні бану. Твої висловлювання для мене не мають жодного практичного знання. Це - останнє попрередження, я серйозно.
Ферал, мені важко читати твой пости англійською, або даєш переклад, бо ти мені більшене цікавій, два дні бану. Твої висловлювання для мене не мають жодного практичного знання. Це - останнє попрередження, я серйозно.
Там є новий пост про телеканал Прямий.Я вас попереджав, що Зебіли швиденько візьмуть за приклад Демократів у справі придушення опозиції інформаційно.
Людина яка найменше була зацікавлена в нападі на капітолій - Трамп.
А хто найбільш, невже Байден?
Не знаю. Байден - порожнє місце. Але вся його свита - люди Обами плюс радикальні нові соціалісти.
Ну якщо Байден порожне місце, то він не міг бути зацікавлений в нападі на Капітолій.
Я не думаю, що осбисто Байден міг бути зацікавлений в нападі на Капітолій.
Джеф Безос, Цукерберг, Гейтс?... Ферал, я б сказав що ти смішний, але не так, ти дурний. Нє, і це неправильно, ти промосковска тупа сучара. Я тобі можу багато чого тут пригадати.
чому Україна в талій глибокій дупі.
Не тобі нас судити, бо ти є яскраво акцентованим антиукраїнцем.
Конкретно в чому це виявляється?
В українців є така незбагненна для інших народів, а особливо для москалів і жидів риса - ми гнилу погань відчуваємо на відстані, і цього ваше кагебе ніяк не може зрозуміти.
І Ферал, настане той день, коли тебе тут не буде. І цей день наближається.
Воля твоя.Але ти так і навів жодного конкретного факту моєї антиукраїнськості.Найбільше в житті я не люблю дві речі: несправедливість і брехню. Напевно це і є ознака моєї “неукраїнськості“.Але то вже моя проблема...