Автор Тема: Харків. Соціологія  (Прочитано 976 раз)

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Offline arrow

• Ветеран форума
Харків. Соціологія
« : Липня 15, 2021, 05:45:35 17:45 »
15 липня 2021, Рейтинг, Харків

Терехов       42.9%
Добкін         17.8%
Світлична   11.3%
Мураєв       10.9%
Фельдман    6.9%

Терехов - це фактично Гєпа2, по суті найменш ватний з усіх потенційно реалістичних варіантів. Також він має повну підтримку Авакова, бо в свій час працював у ньго заступником в ОДА.

Поки що прив'язка відставки Авакова до лідерства Терехова не простежується на поверхні, але це може бути одним з мотивів, бо зебіли прямо зацікавлені в перемозі Дупкіна, адже, не маючи своєї міськради, він був би ідеально керований з охвісу клоуна..

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Re: Харків. Соціологія
« Reply #1 : Липня 15, 2021, 05:55:31 17:55 »
 :fp2
Добкін і Мураєв у сумі мають 27%.
If you are going through hell, keep going.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #2 : Липня 15, 2021, 06:03:28 18:03 »
Після Кернеса це просто свято демократії

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #3 : Липня 15, 2021, 06:38:39 18:38 »
15 липня 2021, Рейтинг, Харків

Терехов       42.9%
Добкін         17.8%
Світлична   11.3%
Мураєв       10.9%
Фельдман    6.9%

Терехов - це фактично Гєпа2, по суті найменш ватний з усіх потенційно реалістичних варіантів. Також він має повну підтримку Авакова, бо в свій час працював у ньго заступником в ОДА.

Поки що прив'язка відставки Авакова до лідерства Терехова не простежується на поверхні, але це може бути одним з мотивів, бо зебіли прямо зацікавлені в перемозі Дупкіна, адже, не маючи своєї міськради, він був би ідеально керований з охвісу клоуна..

а за кого будешь в паре терехов добкин?
а то тут много слышал ро то шо филатов такой нетакой :laugh:

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #4 : Липня 15, 2021, 08:19:50 20:19 »
а за кого будешь в паре терехов добкин?
а то тут много слышал ро то шо филатов такой нетакой :laugh:

Ні за каво..
На вибори не піду.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #5 : Липня 15, 2021, 08:21:28 20:21 »
Ні за каво..
На вибори не піду.

А я піду за Юльку проголосую.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #6 : Липня 15, 2021, 08:27:06 20:27 »
А я піду за Юльку проголосую.

Чупа, у тебе в голові вавка тоді  :fp2
Ти в хоч в курсі, що вона коханка Райніна, а її "блок" по області головно переймається блокуванням газодобичі з ватними казачькамі на підхваті?

В курсі? До речі, я мав на увазі другий тур у варіанті Терехов - Дупкін. В першому я дисципліновано проголосую за того, кого підтримає ЄС.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #7 : Липня 15, 2021, 08:34:54 20:34 »
Чупа, у тебе в голові вавка тоді  :fp2
Ти в хоч в курсі, що вона коханка Райніна, а її "блок" по області головно переймається блокуванням газодобичі з ватними казачькамі на підхваті?

Ну щодо коханки то явно якийсь піздьож. Мене вабить те що при Порошенку вона була губернатором. Ну ок, якщо не вона, то за кого?

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #8 : Липня 15, 2021, 08:40:09 20:40 »
Ну щодо коханки то явно якийсь піздьож. Мене вабить те що при Порошенку вона була губернатором. Ну ок, якщо не вона, то за кого?

Не маю бажання писати очевидні речі, тим більше власнику "просунутого" політичного форуму.
У мене є інфа з перших рук, включно з тим, що собою являє її "блок", який відпочатку розроблявся в якості торпеди саме проти ЄС.
Хочеш - голосуй, мені якось пох вже після 73%.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #9 : Липня 15, 2021, 08:44:18 20:44 »
Хочеш - голосуй, мені якось пох вже після 73%.

Та я за Юльку проголосую лише для того аби мій голос не потрапив за Терехова чи за того лисого уйбока добкіна.

А ти тобто ні за кого взагалі не підеш голосувати, це точно?

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #10 : Липня 15, 2021, 08:47:09 20:47 »
Теперь, может и Аваков..
попадет в список
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #11 : Липня 15, 2021, 08:52:46 20:52 »
Та я за Юльку проголосую лише для того аби мій голос не потрапив за Терехова чи за того лисого уйбока добкіна.

А ти тобто ні за кого взагалі не підеш голосувати, це точно?

Ти ОК? :smilie7:

Я ж двома дописами вище написав, що проголосую за того, кого підтримає ЄС.

Юлька - це істота аж ніяк не краще за Терехова. НМД, навіть гірша саме через імітацію.

Новонароджена дитина у неї - швидше за все саме від Райніна, бо їх сфоткали кількома місяцями раніше на пляжі в Єгипті. Якщо не від Райніна, то тоді це взагалі треш  :fp2

Якщо ти в своєму віці та з своїм політичним стажем ведешся на картинку, тоді - велике ОЙ.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #12 : Липня 15, 2021, 08:56:23 20:56 »
Ти ОК? :smilie7:

Я ж двома дописами вище написав, що проголосую за того, кого підтримає ЄС.

Юлька - це істота аж ніяк не краще за Терехова. НМД, навіть гірша саме через імітацію.

Новонароджена дитина у неї - швидше за все саме від Райніна, бо їх сфоткали кількома місяцями раніше на пляжі в Єгипті. Якщо не від Райніна, то тоді це взагалі треш  :fp2

Якщо ти в своєму віці та з своїм політичним стажем ведешся на картинку, тоді - велике ОЙ.

А тобі велике ОЙ що ти сподіваєшся що людина яку підтримає ЄС вона хоча б на 1% прохідна. Якщо ти мєсний  :smilie5: то маєш розуміти що того моменту коли в Харкові переможе ЄС, нам ще років 20 чекати. Я скільки ходив тут на вибори, голосував за прозахідні сили, ну і вони набирали десь 5 відсотків. Тобто, нема сенсу.

А про Светличну та Райніна, особливо їх гіпотетичну дитину - ну не знаю, віриться слабо, хоча може ти й правий.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #13 : Липня 15, 2021, 09:02:41 21:02 »
А тобі велике ОЙ що ти сподіваєшся що людина яку підтримає ЄС вона хоча б на 1% прохідна. Якщо ти мєсний  :smilie5: то маєш розуміти що того моменту коли в Харкові переможе ЄС, нам ще років 20 чекати. Я скільки ходив тут на вибори, голосував за прозахідні сили, ну і вони набирали десь 5 відсотків. Тобто, нема сенсу.

А про Светличну та Райніна, особливо їх гіпотетичну дитину - ну не знаю, віриться слабо, хоча може ти й правий.

Я ні на що не сподіваюся, просто голосую за єдину варту підтримки партію...
Ти ж багатієш думкою, приміряєш на себе лаври стратега "прохідний - непрохідний, вєрю - нє вєрю" тощо.
Пихатість та зарозумілість - два з головних смертних гріхів хахлізму.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #14 : Липня 15, 2021, 09:12:02 21:12 »
Я ні на що не сподіваюся, просто голосую за єдину варту підтримки партію...
Ти ж багатієш думкою, приміряєш на себе лаври стратега "прохідний - непрохідний, вєрю - нє вєрю" тощо.
Пихатість та зарозумілість - два з головних смертних гріхів хахлізму.

ЄС варта підтримки на всеукраїнському голосуванні, але не в Харкові. Тут головне розпорошити голоси терехових та добкіних між всіма іншими. Але твою думку про Світличну я врахую, я про неї був кращої думки, але не думай шо я прийняв твої слова на віру, я про це і раніше чув.

Цитувати
Особисте життя
Незаміжня, 5 червня 2021 року народила сина. Володіє англійською та польською мовами. Захоплюється тенісом. З 2015-го року бере участь у щорічному харківському марафоні, який проходить напередодні Дня міста та Дня Незалежності. Володіє автомобілем і двома квартирами в Харкові, а також є співвласником квартири у Вовчанську.

Була фігурантом скандалу зі зломом сепаратистами електронної пошти колишнього голови ХОДА Ігоря Райніна, в результаті якого в мережу Інтернет потрапило нібито їхнє листування. Злом Райнін заперечив, а оприлюднені матеріали назвав фальшивими.

Так а Райнін же був головою адміністрації Президента, що з цим робити?

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #15 : Липня 15, 2021, 09:22:35 21:22 »
и эти белый пальта (с)  Волька   учили кого в днепре избирать :fp2

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #16 : Липня 15, 2021, 09:22:52 21:22 »
ЄС варта підтримки на всеукраїнському голосуванні, але не в Харкові. Тут головне розпорошити голоси терехових та добкіних між всіма іншими. Але твою думку про Світличну я врахую, я про неї був кращої думки, але не думай шо я прийняв твої слова на віру, я про це і раніше чув.

Так а Раінйн же був головую адміністрацію Президента, що з цим робити?

ЄС слід підтримувати всюди, інакше ти нічим не кращий за зебіла, який лежачи коло телевізора знає, як керувати державою.
У ЄС досить непогана фракція у міськраді, попри твою тезу, що доводить твоє керування саме пихатою "інтуіцією", а не наявним фактажем. Ти сам для себе краще зроби вибір, хто ти - дисциплінований політичний українець, чи типовий хуторянин з амбіціями мікро-гетьмана. Не втомився від постійного генерування хахалами порожніх "мнєній" про все і вся? 

Ким був Райнін, вже неважливо, головне, що зараз він очолює ОПЗЖ в області.
Порошенко за роки свого президентства еволюціонував в бік патріотизму, а Райнін так і залишився ватним конформістом. Саме тому їхні шляхи й розійшлися.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #17 : Липня 15, 2021, 09:27:48 21:27 »
Arrow, на ну й хуй з ними, я у Харкові ні на що добре не сподіваюся, найкраще що тут сталося це смерть Кернеса.

Лише одне питання - для чого ти будеш голосувати за ЄС, ти ж сказав що взагалі на вибори не підеш? А я піду, але після твоїх слів про Сітличну, ну вважай що ти мене переконав, проголосую за якогось безіменного Противсіха.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #18 : Липня 15, 2021, 09:30:52 21:30 »
Arrow, на ну й хуй з ними, я у Харкові ні на що добре не сподіваюся, найкраще що тут сталося це смерть Кернеса.

Треба просто тримати стрій, а не патякати.
Насправді це тобі заощадить купу психічної енергії.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #19 : Липня 15, 2021, 09:32:50 21:32 »

Лише одне питання - для чого ти будеш голосувати за ЄС, ти ж сказав що взагалі на вибори не підеш? А я піду, але після твоїх слів про Сітличну, ну вважай що ти мене переконав, проголосую за якогось безіменного Противсіха.

Чувак, що з тобою дійсно? Напружся та прочитай мій третій допис..

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #20 : Липня 15, 2021, 09:33:38 21:33 »
Виття "білих пальт".
Wolter
cьогодні в 19:51
IP/Host: ---.zap.volia.net
 Є дурнувата ЗЕлень, є синяки, а є ще з виборців ЗЕбіла-"Білі пАльта".

Так називають по більшості лівацьку десь якось інтелігенцію,який дуже не подобався  єврокапіталізм,куди вів Украну Порох- гад, а хотілося такого собі "білого пухнастого" презіка який в їх шизоїдних мізках з одного боку роздавав квіти діточкам, а морозиво матусям,та ділив гроші олігархату порівну даром, щоб усі разом стали такими чесними та співали " Цвіте калина..." в вишиванках. З другого боку,вони хотіли,щоб усіх судей, пЛокурорів, мусорів, та олігархів розтріляли, ну хоча б пересадили до концтаборів без суда та слідства, а Пороха б повісили теж без суда та слідства. За що Пороха? А "за все".  Бо " там написано багато".

Потім перестрілявши усіх ворогів народа тре просто подивитися Пуціну у вічі на рівні члена і війна завершиться.  І саме цікаве,що саме те Бубочка їм і обіцяв, бо він "НЕСИСТЕМНИЙ". Що таке системний,вони достеменно не розуміють,але так написано,а вони "ШАРЯТЬ". Ну  про "системність" ми не будемо,бо це "білим пальтам" до сраки. Вони впевнені, що бути несистемним це гарно.

Хоча ще при Пороху,нажаль його пройоп, у нас була одна така патлата,яка "ломала систему" і знищила практично усю Охорону Здоров'я, навіть ту,що ще була. А ось побудувати- х...й! Білі Пальта- це у нас історичне. Я,наприклад, ненавиджу Грушевського- це таке собі "Біле Пальто",яке знищило Україну,потуравши кацапам і просто " перестати стріляти". Ну мабуть колись тре переіменувати цю вулицю, бо це карма.

Так от, "Білі Пальта" якось раптово,практично за останній тиждень масово зрозуміли,що їх, кажучи неінтелігентно,знов НАЄПЛИ! І вони з острахом зараз волають,що якщо не  Бубочка, то тоді виходить,що Порох?!!! А як же пересаджати? Поділити? Де білі АДЄЖДИ? Де надії?!!! Це що- розраховувати тільки на себе?
Дайте нам НОВОГО БУБОЧКУ!!! Справжнього! Як нема?!!! Що ми повинні назвати кандидатуру?!!! А чому я повинен? -каже "біле пальто"? Ви меня ДАЙТЕ,а я послухаю, я й сам готовий,щоб мені набрехали,тільки щоб сладенько якось.... Щоб квіточки...поділити ...розтріляти...пос адити...усім порівну...

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #21 : Липня 15, 2021, 09:35:19 21:35 »
Треба просто тримати стрій, а не патякати.
Насправді це тобі заощадить купу психічної енергії.

Я ніколи не вірив в Харків.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #22 : Липня 15, 2021, 09:36:19 21:36 »
Я ніколи не вірив в Харків.

ОК, розмову закінчено.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #23 : Липня 16, 2021, 10:51:54 10:51 »
Чупа, ось репортаж спешалі фор ю...
Якось ніяково, що мені доводиться проводити з тобою таку базову просвітницьку роботу  :weep:

https://tabloid.pravda.com.ua/focus/60c0b6f38bf13/

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #24 : Липня 16, 2021, 11:12:12 11:12 »
и эти люди учат за кго  днепре голосовать с его 80%  за голобородько
если бы в днепре выборы были в 2019  был бы в нем мер Дубинский :fp2

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #25 : Липня 16, 2021, 07:22:42 19:22 »
Чупа, ось репортаж спешалі фор ю...
Якось ніяково, що мені доводиться проводити з тобою таку базову просвітницьку роботу  :weep:

https://tabloid.pravda.com.ua/focus/60c0b6f38bf13/

Я вже почитав, вчора ще знайшов, аж гидко стало, я думав чутки... ну от і добре. Одного не розумію, нах Порошенко цього козла робив головою адміністрації.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #26 : Липня 16, 2021, 07:45:20 19:45 »
Я вже почитав, вчора ще знайшов, аж гидко стало, я думав чутки... ну от і добре. Одного не розумію, нах Порошенко цього козла робив головою адміністрації.

Його привів Ложкін, перший голова АП у Петра...
Хоча помилка відбулася ще раніше, коли Петро усунув Балуту з ОДА та призначив Райніна, знову ж таки з подачі Ложкіна.
Таке у нього оточення тоді було.

До речі, Райнін офіційно одружений  :weep: "Іх нрави"