Виття "білих пальт".
Wolter
cьогодні в 19:51
IP/Host: ---.zap.volia.net
Є дурнувата ЗЕлень, є синяки, а є ще з виборців ЗЕбіла-"Білі пАльта".
Так називають по більшості лівацьку десь якось інтелігенцію,який дуже не подобався єврокапіталізм,куди вів Украну Порох- гад, а хотілося такого собі "білого пухнастого" презіка який в їх шизоїдних мізках з одного боку роздавав квіти діточкам, а морозиво матусям,та ділив гроші олігархату порівну даром, щоб усі разом стали такими чесними та співали " Цвіте калина..." в вишиванках. З другого боку,вони хотіли,щоб усіх судей, пЛокурорів, мусорів, та олігархів розтріляли, ну хоча б пересадили до концтаборів без суда та слідства, а Пороха б повісили теж без суда та слідства. За що Пороха? А "за все". Бо " там написано багато".
Потім перестрілявши усіх ворогів народа тре просто подивитися Пуціну у вічі на рівні члена і війна завершиться. І саме цікаве,що саме те Бубочка їм і обіцяв, бо він "НЕСИСТЕМНИЙ". Що таке системний,вони достеменно не розуміють,але так написано,а вони "ШАРЯТЬ". Ну про "системність" ми не будемо,бо це "білим пальтам" до сраки. Вони впевнені, що бути несистемним це гарно.
Хоча ще при Пороху,нажаль його пройоп, у нас була одна така патлата,яка "ломала систему" і знищила практично усю Охорону Здоров'я, навіть ту,що ще була. А ось побудувати- х...й! Білі Пальта- це у нас історичне. Я,наприклад, ненавиджу Грушевського- це таке собі "Біле Пальто",яке знищило Україну,потуравши кацапам і просто " перестати стріляти". Ну мабуть колись тре переіменувати цю вулицю, бо це карма.
Так от, "Білі Пальта" якось раптово,практично за останній тиждень масово зрозуміли,що їх, кажучи неінтелігентно,знов НАЄПЛИ! І вони з острахом зараз волають,що якщо не Бубочка, то тоді виходить,що Порох?!!! А як же пересаджати? Поділити? Де білі АДЄЖДИ? Де надії?!!! Це що- розраховувати тільки на себе?
Дайте нам НОВОГО БУБОЧКУ!!! Справжнього! Як нема?!!! Що ми повинні назвати кандидатуру?!!! А чому я повинен? -каже "біле пальто"? Ви меня ДАЙТЕ,а я послухаю, я й сам готовий,щоб мені набрехали,тільки щоб сладенько якось.... Щоб квіточки...поділити ...розтріляти...пос адити...усім порівну...