Автор Тема: Ти розмовляєш українською? Не візьмуть на роботу. (только для рускіх і яничар)  (Прочитано 1489 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Навiть, коли дiвчiну примуть на роботу, за всiма правилами, життя iй там не буде...
Фiрмачi не поважають тих, хто почiнае кар'еру зi скарг та вимог...
У мене е добрий досвiд роботи в таких фiрмах - вони не проти Державноi мови, але работу... не дають, роблять все так, аби тебе не бачiти, а грошi на картку не перераховують, бо... "Фiрма в мiнусах"...
 :smilie7:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Навiть, коли дiвчiну примуть на роботу, за всiма правилами, життя iй там не буде...
Фiрмачi не поважають тих, хто почiнае кар'еру зi скарг та вимог...
У мене е добрий досвiд роботи в таких фiрмах - вони не проти Державноi мови, але работу... не дають, роблять все так, аби тебе не бачiти, а грошi на картку не перераховують, бо... "Фiрма в мiнусах"...

"Фірмачі" поважають тих хто жорстко відстоює свої принципи.........  Але їй і справді не варто вже йти в ту компанію, тим більше, думаю, немало захоче взяти її на роботу після подібної паблісіті ......

Offline Бувалий

• Ветеран форума
"Фірмачі" поважають тих хто жорстко відстоює свої принципи......... 
Але їй і справді не варто вже йти в ту компанію, тим більше, думаю, немало захоче взяти її на роботу після подібної паблісіті ......
Принципових... в першу чергу... не поважають...
Не дай Боже... ще й сперечатися...

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Принципових... в першу чергу... не поважають...
Не дай Боже... ще й сперечатися...

Ті шо не поважають - або миють бабло, або просто перекладачі паперів, що сидять на якихось потоках та мають гарантований дохід та прибуток .........
Компанії ж з амбітними планами та стратегією цінують впевненність та наполегливість ......

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
І, до речі, я не такий вже непохитний, каюся, коли до мене звертаються кацапською переходжу на московитську, маю такий гріх.

Це інколи призводить до абсолютно ідіотських ситуацій, коли двоє україномовних в житті людей між собою  спілкуються собачою мовою, бо одна людина чомусь вирішила, що до другій буде так "зручніше", а друга - відповідає тим ж самим із-за ввічливості.  :smilie8:

Offline polelis

• Hero Member
"Фірмачі" поважають тих хто жорстко відстоює свої принципи.........  Але їй і справді не варто вже йти в ту компанію, тим більше, думаю, немало захоче взяти її на роботу після подібної паблісіті ......

«… немало захоче взяти її на роботу після подібної паблісіті.»

Я не думаю що це дівча потребує співчуття від «досвідчених».
В неї багато хто міг би і повчитися…
Впевнений, в неї все буде добре!
 :Prapor2:

Offline lutuli

• Sr. Member

Я не думаю що це дівча потребує співчуття від «досвідчених».

:Prapor2:
Це ви занадто вишукано - не зрозуміє :)

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Irina Medushevskaya

·
Так и быть, расскажу вам!:-)
Я из-за лекарств слегка разбалансирована, нетвердо хожу и медленно, это нормально, и вот выхожу к троллейбусу к врачу ехать, а он отъезжает, я ему машу, мол, подождите меня, он и подождал, открыл дверь. Я вошла. Сказала одно только слово. Дякую. И почалося! Такое впечатление, но на мне был пояс шахида))) "как вы уже за@бали своим укрАинским, ведь жили же хорошо, дружно, пока ваш Порошенко не развязал войну! а теперь и кино не посмотришь нормально, бандеровцы конченные! пи@дуйте в свою фашистскую Галичину из нашего города-героя!" И понеслась!:-) Я привыкшая, сижу улыбаюсь, но решила переключить скрепных на новое направление, "а я еврейка!" - громко говорю!:-) "Ж@довская рожа маланская, пошла вон, из-за вас все беды у нас!" Но знаете почему я вам это пишу? А патамушта рядом со мной сидела чудесная дама, которая взяв меня за руку, шепотом мне на ушко сказала "не треба натовп дратувати та провокувати, краще мовчить!" И вот тут я афигела окончательно! Я. В Одессе. В Украине. Розмовляю державною мовою. Тем самым провоцируя целый троллейбус ваты, ожидающей Путина? Серьёзно? И мне предлагают молчать и не высовываться? Мне. Гражданке Украины.
Нет уж, хлопок, это ты язык прикуси! Осмелели? Повылазили? Это не на долго, уж поверьте! Никто хлопок не заставляет говорить мовою, но оскорблять украинскомовних? И хто у нас тут фашисты? А?
If you are going through hell, keep going.

Offline Старий

• Hero Member
Ще один свіжий випадок.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline andronchik

• Hero Member
  • Херсон
Тільки що. Ніби все по-українськи, але гугл-транслейт знов підставив :smilie1:

Мы верим в бога, они - в Путина.