Вчора це Курбанова пояснювала, на мій закид (думаю не тільки), навіщо такі уєбани на каналі.
Моя жінка зайшла в двері, і ще не побачивши, хто каже, сказала - що воно верзе!!!
Тобто - Боря там, даби мерзенна сутність кожного була видна глядачам.
По-перше, мені здається, що глядачам Прямого не треба розкривати очі на таку постать, як Боря Колєсніков.
По-друге, там не було ніякого опонування, ніякого заперечення. Людина казала, що хотіла, а ведуча кивала головою.
Я нагадаю основні тези, як у 2013 році опинилась:
1. Треба щоб прийшли "професіонали, господарники". Та ми той аєропорт Донецька за рік побудуємо. Та ми контрабанду перекриємо і будемо мати додатково 5 млрд. дол. І тому подібне.
2. Треба російську мову у вишах та школах, бо ми втрачаємо молодь ОРДЛО, яка не знає українську.
3. Донбас годує Україну. Як тільки повернеться Донбас, він стільки додасть, що ми будемо у шоколаді.
4. Треба закінчити війну на будь-яких умовах. Головне - закінчити. Сісти у Мінську і винести за дужки усі питання, з якими не згодна протилежна сторона. І погоджуватись, погоджуватись, погоджуватись...
5. Це вже про Харків. Боря закинув харків*янам, що їх так мало прийшло на вибори, тому вони обрали не того. Тобто, уявляєте цю сепарсько-беркутівську команду Борі та Допи?
Та накуй взагалі це комусь чути.!??? Нехай збираються ці підхуйлівці на своїх помийках і там теревенять для СВОЄЇ аудиторії.