Автор Тема: ПОРОШЕНКО ПЕРЕДАВ ЖУРНАЛІСТАМ АКЦІЇ "5 КАНАЛУ" ТА "ПРЯМОГО"  (Прочитано 932 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
ЧЕРЕЗ АТАКУ НА СВОБОДУ СЛОВА: ПОРОШЕНКО ПЕРЕДАВ ЖУРНАЛІСТАМ АКЦІЇ "5 КАНАЛУ" ТА "ПРЯМОГО"
08.11.2021 20:04
Лайко-залежна влада намагається заткнути рота незалежним від неї масмедіа, наголосив політик
П'ятий президент України Петро Порошенко передав усі акції "5 каналу" та "Прямого", якими володів, – журналістам цих мовників.

Про це стало відомо з особистого відеозвернення політика.

"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Дивився... на Прямому...
Буде Хунта...
 :smilie7:

Offline irpin

• Ветеран форума
от єта паварот!..
алигарх таперь ілі нє алигарх?   :weep:

свобду смі тєпєрь как душить? га? какой он всьо-такі підступний порошенка.   :fp2

Offline arrow

• Ветеран форума
Майстерний рух від Петра.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Пішла велика гра. І результат її буде не на користь зелених. :smilie8:

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Інтерв'ю з Борей Колесніковим на Прямому це вже дно каналу, чи  є сенс почекати ще такого ж теплого інтерв'ю з Плотницьким?  :smiley23:

Offline svit

• Ветеран форума
Інтерв'ю з Борей Колесніковим на Прямому це вже дно каналу, чи  є сенс почекати ще такого ж теплого інтерв'ю з Плотницьким?  :smiley23:

І що у звязку з цим пропонуєте? На наступних виборах Президента ваш кандидат хто?...

Offline Старий

• Hero Member
Ашонетак? :smilie11:
Правильний рускаязичний тожепатріот.
Не якісь там агенти хвеесбе Кошулинський чи Олег Куцин.

Offline arrow

• Ветеран форума

Зрада завжди вибіркова.

Offline arrow

• Ветеран форума
Ашонетак? :smilie11:
Правильний рускаязичний тожепатріот.
Не якісь там агенти хвеесбе Кошулинський чи Олег Куцин.

Не розумію, що ти взагалі хочеш, сволотівець.
Фаріон буквально два тижні тому в інтерв'ю зебілу-пропагандисту Іванову вкотре заявила, що Порошенко гірше Януковича...
У тебе якісь претензії до "Прямого"?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!

Вчора це Курбанова пояснювала, на мій закид (думаю не тільки), навіщо такі уєбани на каналі.

Моя жінка зайшла в двері, і ще не побачивши, хто каже, сказала - що воно верзе!!!

Тобто - Боря там, даби мерзенна сутність кожного була видна глядачам.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
І що у звязку з цим пропонуєте? На наступних виборах Президента ваш кандидат хто?...

Я не знаю, що буде на наступних виборах президента і чи відбудуться вони у нас взагалі. А зараз би я голосувала б за Порошенка.
 Те що й роблю з 2014 року.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Вчора це Курбанова пояснювала, на мій закид (думаю не тільки), навіщо такі уєбани на каналі.

Моя жінка зайшла в двері, і ще не побачивши, хто каже, сказала - що воно верзе!!!

Тобто - Боря там, даби мерзенна сутність кожного була видна глядачам.

По-перше, мені здається, що глядачам Прямого не треба розкривати очі на таку  постать, як Боря Колєсніков.
По-друге, там не було ніякого опонування, ніякого заперечення. Людина казала, що хотіла, а ведуча кивала головою.

Я нагадаю основні тези, як у 2013 році опинилась:
1. Треба щоб прийшли "професіонали, господарники". Та ми той аєропорт Донецька за рік побудуємо. Та ми контрабанду перекриємо і будемо мати додатково 5 млрд. дол. І тому подібне.
2. Треба російську мову у вишах та школах, бо ми втрачаємо молодь ОРДЛО, яка не знає українську.
3. Донбас годує Україну. Як тільки повернеться Донбас, він стільки додасть, що ми будемо у шоколаді.
4. Треба закінчити війну на будь-яких умовах. Головне - закінчити. Сісти у Мінську і винести за дужки усі питання, з якими не згодна протилежна сторона. І погоджуватись, погоджуватись, погоджуватись...
5. Це вже про Харків. Боря закинув харків*янам, що їх так мало прийшло на вибори, тому вони обрали не того. Тобто, уявляєте цю сепарсько-беркутівську команду Борі та Допи?
Та накуй взагалі це комусь чути.!??? Нехай збираються ці підхуйлівці на своїх помийках і там теревенять для СВОЄЇ аудиторії.
« Останнє редагування: Листопада 10, 2021, 08:27:04 20:27 від Задармапродавши »

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!

По-перше, мені здається, що глядачам Прямого не треба розкривати очі на таку  постать, як Боря Колєсніков.
По-друге, там не було ніякого опонування, ніякого заперечення. Людина казала, що хотіла, а ведуча кивала головою.

Це такий формат.
Вона нікому не опонує, лише задає питання.

Я не слухав передачу, хоч комп і був включений, робив іншу мозкову працю! :smilie1:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline svit

• Ветеран форума

Я не знаю, що буде на наступних виборах президента і чи відбудуться вони у нас взагалі. А зараз би я голосувала б за Порошенка.
 Те що й роблю з 2014 року.

Ну так в чому був сенс казати про Колеснікова?

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Ну так в чому був сенс казати про Колеснікова?

Я не хочу бачити подібні рила і чути подібну прохуйлівську маячню на єдиному каналі, який я дивлюсь.

Offline RG

• Ветеран форума
Піздєц ви всі тут в білих пальто благородне панство   :fp2

Порох на днях був на ахмєткіному каналі - всі тут радісно кричали, як він опаришам врізав. Ну тепер Богя на Прямому, око за око  :smilie7:

Чи Богя мудак - так, мудак. Але він і вся шобла, яку він представляє,  володіють в цій країні певним впливом. І відтягнути цей ресурс від опаришів - однозначно правильна річ. 

А канал можна на якихось півгодини можна й вимкнути. Нічого від цього особливо не зміниться   :smilie5:

Offline arrow

• Ветеран форума
Я не хочу бачити подібні рила і чути подібну прохуйлівську маячню на єдиному каналі, який я дивлюсь.

Світ не обертається навколо твого "не хочу".
Гадаю, у тебе просто поганий настрій чи самопочуття. Заспокойся.

Offline Комашки

• Ветеран форума

Я нагадаю основні тези, як у 2013 році опинилась:
1. Треба щоб прийшли "професіонали, господарники". Та ми той аєропорт Донецька за рік побудуємо. Та ми контрабанду перекриємо і будемо мати додатково 5 млрд. дол. І тому подібне.
2. Треба російську мову у вишах та школах, бо ми втрачаємо молодь ОРДЛО, яка не знає українську.
3. Донбас годує Україну. Як тільки повернеться Донбас, він стільки додасть, що ми будемо у шоколаді.
4. Треба закінчити війну на будь-яких умовах. Головне - закінчити. Сісти у Мінську і винести за дужки усі питання, з якими не згодна протилежна сторона. І погоджуватись, погоджуватись, погоджуватись...
5. Це вже про Харків. Боря закинув харків*янам, що їх так мало прийшло на вибори, тому вони обрали не того. Тобто, уявляєте цю сепарсько-беркутівську команду Борі та Допи?
Та накуй взагалі це комусь чути.!??? Нехай збираються ці підхуйлівці на своїх помийках і там теревенять для СВОЄЇ аудиторії.
Абсолютно маєте рацію. Нажаль, в українському суспільстві дуже обмежене розуміння того, як треба поводитися з ворогами. Й найсмішніше що навіть практичний приклад кацапів нічому не вчить. От вирішив нарід, що має розкіш на полеміку зі смертельним ворогом - й все тут.

Offline irpin

• Ветеран форума
у нас плутають свободу і вседозволеність без обов'язків.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Піздєц ви всі тут в білих пальто благородне панство   :fp2

Порох на днях був на ахмєткіному каналі - всі тут радісно кричали, як він опаришам врізав. Ну тепер Богя на Прямому, око за око  :smilie7:

Чи Богя мудак - так, мудак. Але він і вся шобла, яку він представляє,  володіють в цій країні певним впливом. І відтягнути цей ресурс від опаришів - однозначно правильна річ. 

А канал можна на якихось півгодини можна й вимкнути. Нічого від цього особливо не зміниться   :smilie5:

От навіщо порівнювати участь Пороха у Шустрого і велике окреме інтерв*ю у прайм-час  ватника-колоборанта?
Два різних формата. Пороху опонували всі у Шустрого. Кричали, обривали, критикували. Одна Верещучка чого була варта!  А хто опонував Колесу? Ніхто!  Значить редакція згодна з такою поважною постаттю?
Кожен день там збирають різних людей у студії. Там  часто є і ригі. Але ж їм є опоненти і їх добре "мокають" у їх лайно. Нічого б не мала проти, щоб і Колесо сидів серед інших (як Порох у СС) і його б забивали ногами за ці промови.
Але ж було інакше.

Offline RG

• Ветеран форума
От навіщо порівнювати участь Пороха у Шустрого і велике окреме інтерв*ю у прайм-час  ватника-колоборанта?
Два різних формата. Пороху опонували всі у Шустрого. Кричали, обривали, критикували. Одна Верещучка чого була варта!  А хто опонував Колесу? Ніхто!  Значить редакція згодна з такою поважною постаттю?
Кожен день там збирають різних людей у студії. Там  часто є і ригі. Але ж їм є опоненти і їх добре "мокають" у їх лайно. Нічого б не мала проти, щоб і Колесо сидів серед інших (як Порох у СС) і його б забивали ногами за ці промови.
Але ж було інакше.

І що, невже переконав вас Богя в чомусь ?   :smilie5:

Думаю, більшість скористалась моєю порадою і натиснула кнопку 'Викл'  :smilie7:

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
І що, невже переконав вас Богя в чомусь ?   :smilie5:

Думаю, більшість скористалась моєю порадою і натиснула кнопку 'Викл'  :smilie7:

Ви так нічого і не зрозуміли...
Та виключу я той екран. Не проблема.
Тільки потім не дивуйтесь, що народ обере чергового прокацапленого вар*ята.

Offline злата

• Ветеран форума
Коли усі канали  - проти Порошенка,  крім " прямого " і "5", 
а " прямий " і "5" намагаються тримати баланс, тобто віддають трибуну усім,
то порошенко інформаційно програє.