0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
добре. всі хочуть просто добре жити. питання в тому, що на Донбасі добре життя зараз асоціюють з Московією. це факт. то нам їх чи віддавати, чи щось їм давати.
ну невже ви не розумієте, що на блокпостах, що мочать наші війська(?) стоять прості українські хлопці. чєлавєчкі навіть і близько свою голову не підставляють.
Цитата: Блакитний Апельсин від Квітня 27, 2014, 12:02:25 00:02ну невже ви не розумієте, що на блокпостах, що мочать наші війська(?) стоять прості українські хлопці. чєлавєчкі навіть і близько свою голову не підставляють.Як що знову до мене, то можна "на ти". Я розумію так: "на блокпостах, що мочать наші війська (?) стоять НЕ прості українські хлопці." І навіть не українські. Питання є?
Цитата: Блакитний Апельсин від Квітня 26, 2014, 11:55:11 23:55добре. всі хочуть просто добре жити. питання в тому, що на Донбасі добре життя зараз асоціюють з Московією. це факт. то нам їх чи віддавати, чи щось їм давати.Дивися сюди. Далеко не всі ассоціюють в Донбасі гарне життя із рашкою. Раниіше було написано - регіон важкий. Так. Він шибко розслоений - на тих, хто можуть та бажають працювати та ін. та на тих, хто є паразитами, хробаками . Тітушками, пьяницями та інше. Ти вважаеш - що треба відрізати ГЕТЬ УСІХ ТУТ від України ?
я хіба щось казав про відрізати? я казав про єзик. треба їм його дати - через років 10 навіть не знатимемо, що Донбас кудись хотів.
Я 3 года назат писал - отсечь нахуй сталинское наследие! Это не наши территории. Нельзя размазывать украинский этнос.Территории завоевываются исключительно размножением!
Цитата: Astronaut від Квітня 27, 2014, 12:05:30 00:05Цитата: Блакитний Апельсин від Квітня 27, 2014, 12:02:25 00:02ну невже ви не розумієте, що на блокпостах, що мочать наші війська(?) стоять прості українські хлопці. чєлавєчкі навіть і близько свою голову не підставляють.Як що знову до мене, то можна "на ти". Я розумію так: "на блокпостах, що мочать наші війська (?) стоять НЕ прості українські хлопці." І навіть не українські. Питання є?на ти. прості. чому ти цього не розумієш?
Цитата: Блакитний Апельсин від Квітня 27, 2014, 12:07:54 00:07Цитата: Astronaut від Квітня 27, 2014, 12:05:30 00:05Цитата: Блакитний Апельсин від Квітня 27, 2014, 12:02:25 00:02ну невже ви не розумієте, що на блокпостах, що мочать наші війська(?) стоять прості українські хлопці. чєлавєчкі навіть і близько свою голову не підставляють.Як що знову до мене, то можна "на ти". Я розумію так: "на блокпостах, що мочать наші війська (?) стоять НЕ прості українські хлопці." І навіть не українські. Питання є?на ти. прості. чому ти цього не розумієш?Або ти захищаєш український прапор, або ти на блок-постах.
Цитата: Astronaut від Квітня 27, 2014, 12:34:06 00:34Цитата: Блакитний Апельсин від Квітня 27, 2014, 12:07:54 00:07Цитата: Astronaut від Квітня 27, 2014, 12:05:30 00:05Цитата: Блакитний Апельсин від Квітня 27, 2014, 12:02:25 00:02ну невже ви не розумієте, що на блокпостах, що мочать наші війська(?) стоять прості українські хлопці. чєлавєчкі навіть і близько свою голову не підставляють.Як що знову до мене, то можна "на ти". Я розумію так: "на блокпостах, що мочать наші війська (?) стоять НЕ прості українські хлопці." І навіть не українські. Питання є?на ти. прості. чому ти цього не розумієш?Або ти захищаєш український прапор, або ти на блок-постах.а от плювати мені на прапор, якщо ми своїх же українців вважаемо ворогами. мені не прапор важливий, а люди.
пан націоналіст. поміркований. але дуже не любить, коли убивають українців. навіть якщо вони сатанисти.
а от плювати мені на прапор, якщо ми своїх же українців вважаемо ворогами. мені не прапор важливий, а люди.
питання ж не в тому, що хтось чогось хоче. питання в тому, що Донбас за всі 23 роки не побачив від України НІ ХЄРА. Україна щоправда від нбого побачила. але якщо ми хочемо їх залишити українцями, ми їх маємо любити, а не зневажати.
Цитата: Блакитний Апельсин від Квітня 27, 2014, 12:38:32 00:38а от плювати мені на прапор, якщо ми своїх же українців вважаемо ворогами. мені не прапор важливий, а люди.Останній раз кажу. Йде війна. Громадянська. Підлючна. У громадянській війні гинуть - ГРОМАДЯНИ. Не пінгвини бойові з Антрктиди. не найманці з Судану. А ГРОМАДЯНИ . України. Це - аксіома.Вариантів - лише два .1. Або войувати за країну.2. Або здатися ворогу. Оце і усе. Альтернатив немає. НЕМАЄ !!!.
Цитата: Блакитний Апельсин від Квітня 27, 2014, 12:15:17 00:15питання ж не в тому, що хтось чогось хоче. питання в тому, що Донбас за всі 23 роки не побачив від України НІ ХЄРА. Україна щоправда від нбого побачила. але якщо ми хочемо їх залишити українцями, ми їх маємо любити, а не зневажати.А за что нам их любить? За то, что они все последние 10 лет выбирали нам бандитов во власть?И за что нам их уважать? За их рабскую психологию, за их айкью ниже плинтуса?Вопрос надо ставить не хотим ли мы оставить их украинцами, а хотят ли они стать украинцами. Прогибаться под быдло необразованное и оголтелое лично я не собираюсь.
Цитата: Andy61 від Квітня 27, 2014, 12:53:53 00:53Цитата: Блакитний Апельсин від Квітня 27, 2014, 12:38:32 00:38а от плювати мені на прапор, якщо ми своїх же українців вважаемо ворогами. мені не прапор важливий, а люди.Останній раз кажу. Йде війна. Громадянська. Підлючна. У громадянській війні гинуть - ГРОМАДЯНИ. Не пінгвини бойові з Антрктиди. не найманці з Судану. А ГРОМАДЯНИ . України. Це - аксіома.Вариантів - лише два .1. Або войувати за країну.2. Або здатися ворогу. Оце і усе. Альтернатив немає. НЕМАЄ !!!. ворог - то твій брат. Оце і усе. Альтернатив немає. НЕМАЄ !!!. (с)
Цитата: Grizzly від Квітня 27, 2014, 12:55:10 00:55Цитата: Блакитний Апельсин від Квітня 27, 2014, 12:15:17 00:15питання ж не в тому, що хтось чогось хоче. питання в тому, що Донбас за всі 23 роки не побачив від України НІ ХЄРА. Україна щоправда від нбого побачила. але якщо ми хочемо їх залишити українцями, ми їх маємо любити, а не зневажати.А за что нам их любить? За то, что они все последние 10 лет выбирали нам бандитов во власть?И за что нам их уважать? За их рабскую психологию, за их айкью ниже плинтуса?Вопрос надо ставить не хотим ли мы оставить их украинцами, а хотят ли они стать украинцами. Прогибаться под быдло необразованное и оголтелое лично я не собираюсь.вони здебільшого хочуть залишитися українцями, але є й процент тих, кого ти називаєш бидлом. а поважати є їх за що. вони по клаві не строчуть, а дійсно працюють. в пекельних умовах.
Цитата: Astronaut від Квітня 27, 2014, 01:00:57 01:00 Таки, бл.ть брати... (сорри за моногокрапку....)