Мій вільний переклад по тезам
- Чи ви бачите мирні перемови між Україною та русньой єдиним практичним шляхом уникнути 3 світової?
- Це точно важливий фактор, ми дуже підтримуємо перемови, але от нажаль кацапи не дуже хочуть.
- Ну а якщо от українців вбивають, й Зеленський буде змушений погодитися на всі умови кацапів, таке для США прийнятно?
- Українці самі вирішують що їм прийнятно, а ми так, прастой дікій птіца.
- Ну тобто й Крим визнаєте кацапським?
- На поточний момент не можу сказати; як піде.
- А заслати миротворців НАТО до України - підтримуєте?
- Жодного солдата США в Україні не буде. Але ми підтримуємо НАТО, а ще у НАТО є 5 стаття, от яка новина, ніхто ж про це не знав.
- Ну тобто Байден не тільки солдат США не хоче бачити в Україні, але й миротворчу місію НАТО навіть без американців?
- Нічого не знаю, Байден сказав що на поточний момент солдати США до України не підуть, а так-то загалом інші країни НАТО можуть самі по собі вирішити послати війська в Україну. Це на їхній вибір, егеж.
- А от Вінні Пух триндів про дзвіночок на яйцях тигра.
- Дивіться, ми тут всім ООН регочемо що Китай тепер або смокче бібу, або підтримує кацапів всупереч власних принципів суверенітету та кордонів, отака їм дипломатична тайванська підстава, правда ж прикольно?
- Проїхали. Кажуть, в Маріуполі кацапи людей тупо до кацапстану силоміць забирають. Ви б це яким ступенем занепокоєності описали?
- Чула таку мульку, підтвердити поки не можу, там такая проклятая нєопрєдєльонность. Нуу... кацапи не повинні силоміць забирати українців до себе.
- А якщо кацапи хімічну зброю застосують в Україні?
- Вони її в Сирії застосовували, на своїх людях також. Це такий консьорн... ну, коротше ми якось відповімо, й рашка та хуйло відчують наслідки.
- Останнє питання, тут колишній президент України Петро Порошенко запропонував великому стратегові Байдену завітати до України, коли вже все одно до Європи приїде.
- Танунах! Там війна йде, альо! Чула, навіть стріляють. Мені таке й на думку спасти не може, аби Залізний Джо таке утнув.