Автор Тема: Хто там ще вірить що мова не має значення  (Прочитано 5169 раз)

0 Користувачів і 19 Гостей дивляться цю тему.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Re: Хто там ще вірить що мова не має значення
« Reply #30 : Травня 06, 2022, 03:41:47 15:41 »
Южанін, я тобі дам пораду - не лізь в язикові гілки.
Так ти людина, як людина, навіть коли пишеш кацапською.
Як тільки річ про мову, перетворюєшся на ... :at
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #31 : Травня 06, 2022, 03:45:01 15:45 »
Ти помітив, що наприклад Маджи чи Дів, пишуть російською, і жодного срачу не було.
А з тобою, як мова, так і срач.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #32 : Травня 06, 2022, 03:45:39 15:45 »
У ті часи націй не існувало

тада, в основному народ був розділений релігійно. В середині свайсів відбувались міжрелігійні конфлікти та тертя

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #33 : Травня 06, 2022, 03:48:26 15:48 »
Южанін, я тобі дам пораду - не лізь в язикові гілки.
Так ти людина, як людина, навіть коли пишеш кацапською.
Як тільки річ про мову, перетворюєшся на ... :at

+100

а взагалі це останні з могикан язикан  :smilie5:
практично всі хто колись спілкувались на ФУПі кацапською перейшли на українську
не можу зрозуміти що стримує цих

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #34 : Травня 06, 2022, 03:53:39 15:53 »
Бо не один з кантонів не намагається іншому нав'язати свою мову у тому числі

ну ...
например
 кантон Юра, который появился (барабанная дробь) ... в 1979 году
и как продукт срачей между немцами и французами:
по результатм WWII - типа немцы говно и оккупанты
и вообще ...
франкофония и гаплык
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%AE%D1%80%D0%B0_(%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD)

а кацапская орда оккупант
и ведет себя как оккупант ...
было бы удивительно если бы они отрицая украинство
сохраняли что-то украинское
и каждый раз это как откровение

ну что сказать еще  ?
ну нехер быть слабыми
давать захватывать орде свои земли и людей
и потом пускать пузыри про дорожные знаки ...

типа новости от генштаба за вчера:

[ четверг, 5 мая 2022 г. 18:31 ] ⁨МОЛНИЯ⁩: ⚡️Генштаб ВСУ: На временно захваченных территориях россияне продолжают разворовывать продукцию аграрных предприятий. Продолжаются обвинения российской стороной правительства Украины в создании гуманитарной катастрофы на подконтрольной войскам РФ территории.
---------------------------------------
как из монастыря вести ...
взяли бы и дали по голове за все это
и сообщили бы потом об этом ))
а то только только бешенство вызывают такие сопли )
« Останнє редагування: Травня 06, 2022, 04:12:31 16:12 від Stanton »

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #35 : Травня 06, 2022, 03:57:57 15:57 »
Тебя точно совкотизировали  и ты по совковому несешь свою красную муйню, подменяя свое красное дерьмо мовой страны на территории которой находится  красное фашистское логово
Звісно-звісно. Й головне - все вами описане знаходиться в трьох чи чотирьох моїх дописах зверху  :laugh:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #36 : Травня 06, 2022, 04:22:24 16:22 »
Где ты у меня увидел "защиту русской культуры"?
Тут вопрос не в культуре вообще или какойто конкретно, а в логике
Мне говорят "путин приходит туде где говорят по русски", а я спрашиваю говорят ли по русски в Сирии или Ливии.
Ответ есть на вопрос, или так, попиздеть?
Неверная логика ведет к неверным действиям. Абсолютизация языкового вопроса ведет в дурацким инициативам "давайте все завтра заговорим по украински". Дурацкой эта инициатива является потому что 1 - нереализуема в принципе 2 - никак не ведет к защите от Путина
И к замене табличек языковый вопрос то же отношения не имеет кстати. Немцы в ВМ2 тоже таблички меняли и что, они нелюбили русский язык?

Еще раз для ясности - ПУТИНА НАСРАТЬ НА ТО НА КАКОМ ЯЗЫКЕ ГОВОРИТ НАСЕЛЕНИЕ ТЕРРИТОРИИ ГДЕ ОН ВОЮЕТ И ЕМУ НАСРАТЬ НА САМО НАСЕЛЕНИЕ ЛЮБОЙ ТЕРРИТОРИИ НА КАКОМ БЫ ЯЗЫКЕ ОНО НЕ ГОВОРИЛО
Так, це питання загального підходу та логіки. Й це можна розбирати.
От для початку: коли мені кажуть, що "хуйло приходить туди, де розмовляють на руском", я погоджуюсь. Бо по-перше це правда, а по-друге навіть якщо неправда - то мені на руссо культуро чхати, й відповідно я не стану принципово стояти за справедливість та захищати в таких питаннях російську мову.
Втім, мабуть варто ще раз розібрати Сирію, Лівію та Україну, коли ви вже підкреслюєте питання.
Є на світі рашка. Рашка є імперією (наразі не будемо конкретизувати тип та стан). Її стратегія виживання - експансія й асиміляція. Це база. Кацапська мова - обов'язковий елемент асиміляції. Тобто повоювати з кимось, скажімо, в Афганістані, рашка може, й при цьому неважливо якою там говорять мовою. Але про поглинання та асиміляцію мова не йде.
Це про повоювати.
Коли мова йде про поглинути та прогеноцидити, починає грати мовне питання.
Таким чином, повертаючись до фрази "путин приходит туде где говорят по русски", вона є стовідсотково точною, якщо конкретизувати оце "приходить". З метою окупації та асиміляції кацапи в найпершу чергу прийдуть туди, де розмовляють - або принаймі розуміють - російську. Це абсолютно логічно з боку кацапів, й навіть не знаю чому це треба якось доводити :)
Таким чином, "для ясності", чисто математично ціна асиміляції та укріплення своєї імперії для рашки набагато нижча в країнах, котрі забруднені кацапською мовою. Неросійськомовну країну він теж може окупувати, але для імперського собіратєля це зовсім інша розмова в контексті ціна-якість.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #37 : Травня 06, 2022, 04:28:10 16:28 »
не можу зрозуміти що стримує цих
Ну я напраклад спокійно можу зрозуміти. Не вирішила людина для себе що переходить на українську сьогодні, от й не переходить. Це особливих питань ніби й не має викликати, враховуючи що людина то може зробити в будь-яку мить (наприклад, щодо споживання русо-контенту питання стоїть інакше - людина може тупо не вміти без цього).

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #38 : Травня 06, 2022, 04:31:33 16:31 »

...чисто математично ціна асиміляції та укріплення своєї імперії для рашки набагато нижча в країнах, котрі забруднені кацапською мовою...
+++++++++++

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #39 : Травня 06, 2022, 04:31:57 16:31 »

Таким чином, повертаючись до фрази "путин приходит туде где говорят по русски", вона є стовідсотково точною, якщо конкретизувати оце "приходить". З метою окупації та асиміляції кацапи в найпершу чергу прийдуть туди, де розмовляють - або принаймі розуміють - російську. Це абсолютно логічно з боку кацапів, й навіть не знаю чому це треба якось доводити :)
Таким чином, "для ясності", чисто математично ціна асиміляції та укріплення своєї імперії для рашки набагато нижча в країнах, котрі забруднені кацапською мовою. Неросійськомовну країну він теж може окупувати, але для імперського собіратєля це зовсім інша розмова в контексті ціна-якість.

вы еще забыли ...

Киев мать (ее так) городов русских )
поэтому кацы это так не оставят по любасу
если им не переломить хребет сейчас

мало того
и наши предки (козачки ...и все такое ) там приложились к строительству
православной империи кацапов добряче
тут из песни слов не выбросить

« Останнє редагування: Травня 06, 2022, 04:37:02 16:37 від Stanton »

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #40 : Травня 06, 2022, 04:40:48 16:40 »
вы еще забыли ...

Киев мать (ее так) городов русских )
поэтому кацы это так не оставят по любасу
если им не переломить хребет сейчас

мало того
и наши предки (козачки ...и все такое ) там приложились к строительству
православной империи кацапов добряче
тут из песни слов не выбросить
Так це все не взаємовиключні речі, а й навіть навпаки.
Це й у іншій бік працює - наприклад відмова від руссо культуро не виключає відрізання руссо окупанто башка  :gigi:

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #41 : Травня 06, 2022, 04:46:16 16:46 »
Так це все не взаємовиключні речі, а й навіть навпаки.
Це й у іншій бік працює - наприклад відмова від руссо культуро не виключає відрізання руссо окупанто башка  :gigi:

у кацев война с нами за свое прошлое
я понимаю желание свести все к языку )
так сказать доступный примитив для бедных ))

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #42 : Травня 06, 2022, 04:49:12 16:49 »
Примітивізувати можна по-різному. Можна до чогось одного зводити. А можна те саме вперто виключати з аналізу. Особливо якщо ну дуже подобається русо культуро ;)

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #43 : Травня 06, 2022, 04:52:44 16:52 »
Примітивізувати можна по-різному. Можна до чогось одного зводити. А можна те саме вперто виключати з аналізу. Особливо якщо ну дуже подобається русо культуро ;)

ну от противного )
знание украинского
обзательно тянет за собой любовь к кобзарю ,  галушкам и борщу, и тд ?)

а использование русского языка
непременно указывает на поклонника лаптей, щей, фуфаек ....

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #44 : Травня 06, 2022, 04:53:23 16:53 »

ізик - це не мотив, а засіб

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #45 : Травня 06, 2022, 04:54:59 16:54 »
ізик - це не мотив, а засіб

мотив - прошлое
война  - способ реализации

попробуйте теперь перекрутить ))

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #46 : Травня 06, 2022, 05:58:27 17:58 »
Захисники язика на цьому форумі копія захисників московського патріархату в Україні.
Та ж аргументація: "свобода вєроіспавєданія общенія на радном язикє", "не начасі", "нє нада правациравать" і т.п.
А по суті українофоби.
Чомусь сором'язливо обходять факти вікових намагань кацапії знищити саме українську мову.
І дописуючи на українському, якщо я не помиляюся, форумі кацапською, сприять збереженню та поширенню русскава міра в Україні.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #47 : Травня 06, 2022, 06:58:04 18:58 »
мотив - прошлое
война  - способ реализации

попробуйте теперь перекрутить ))

до гарячої стадії війни був ізик.... Тепер і те і інше

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #48 : Травня 06, 2022, 09:25:38 21:25 »
Ти помітив, що наприклад Маджи чи Дів, пишуть російською, і жодного срачу не було.

Он на фуповских фронтах ранен  :gigi: Южанин, не обижайся на правду  :smiley15:
Обрати внимание что все кто оттуда сюда заглядывает ведут себя, мягко говоря, не совсем адекватно. И только по истечении достаточно долгого периода времени успокаиваются и начинают читать то что пишет собеседник

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #49 : Травня 06, 2022, 09:31:22 21:31 »
Так, це питання загального підходу та логіки. Й це можна розбирати.
От для початку: коли мені кажуть, що "хуйло приходить туди, де розмовляють на руском", я погоджуюсь. Бо по-перше це правда, а по-друге навіть якщо неправда - то мені на руссо культуро чхати, й відповідно я не стану принципово стояти за справедливість та захищати в таких питаннях російську мову.
Втім, мабуть варто ще раз розібрати Сирію, Лівію та Україну, коли ви вже підкреслюєте питання.
Є на світі рашка. Рашка є імперією (наразі не будемо конкретизувати тип та стан). Її стратегія виживання - експансія й асиміляція. Це база. Кацапська мова - обов'язковий елемент асиміляції. Тобто повоювати з кимось, скажімо, в Афганістані, рашка може, й при цьому неважливо якою там говорять мовою. Але про поглинання та асиміляцію мова не йде.
Це про повоювати.

Да нет никакой "цены ассимиляции". Уничтожение чужой культуры, и в частности языка, практически ничего не стоит.
Тем более что даже если случится чудо равное библейскому и все в Украине заговорят исключительно по украински русский они всеравно не забудут. И какая тут "цена ассимиляции"?
Кацапам нужно теплое море, а не ассимиляция. Все эти ассимиляции и высылки это всего лишь способ получить лояльное население и не более. Когда они впервые залезли в Крым там не один абрек по русски не лялякал. Да и Бога Хмельницкий тоже врядли был "русскоязычным", не?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #50 : Травня 06, 2022, 11:28:07 23:28 »
Студентка Харківського національного університету ім. Каразіна зіштовхнулася з булінгом та дискримінацією через своє прохання вести лекції української мовою відповідно до законодавства України. Окрім того, що дівчині не надавали освітніх послуг державною мовою, їй ще й погрожували за розголошення ситуації.

Про це п'ятикурсниця Маргарита Федоренко повідомила на своїй сторінці в Інстаграмі.

Дівчина наприкінці березня записала публічне звернення до студентів та адміністрації ВНЗ щодо утиску українськомовних в Україні. Вона стверджує, що деякі викладачі навіть під час війни відмовляються вести пари українською, агрументуючи висловом "яка різниця" чи "мені так зручно". Водночас більшість студентів мовчки погоджується на умови викладача, що суперечать Закону України.

"На моєму факультеті живе окупантська пропаганда, і живе вже не один рік. Мій факультет зневажав українську мову. Бо як ще можна пояснити абсолютну відсутність україномовних викладачів? І навіть у цей час, коли ви самі є свідками геноциду українського народу, ви продовжуєте викладати студентам мовою рабів...", - заявила Федоренко.

Маргарита зізналась, що роки навчання на факультеті вплинули на її русифікацію - вона теж свого часу погоджувалась вчитись російською, однак зараз вона не готова миритись з ситуацію та голосно висловила свою позицію.

У свою чергу адміністрація університету "вирішила" конфлікт звільненням викладача, який відмовився вести лекції українською. Пояснень такого оперативного рішення від адміністрації не було, через що на Федоренко посипались погрози від одногрупників.

Я не розпалюю мовний конфлікт, я повертаю українській мові його законне місце в освіті", - наголосила Маргарита Федоренко, додаючи, що в побуті кожен може говорити, як йому зручно. Вона просить дотримуватися закону та викладати в українському виші українською мовою.

Студенти не соромляться відкрито погрожувати дівчині розправою навіть при свідках.

"Якщо ти ще раз настукаєш на цю людину, у тебе будуть проблеми. Сидить 46 людей, з них 45 — у принципі, не проти, щоб їм відчитали російською мовою. Що за принципова позиція", - сказала одногрупниця Маргарити.

https://apostrophe.ua/ua/news/society/science/2022-05-06/v-vuze-prezirayut-ukrainskiy-yazyik-v-harkove-razgorelsya-novyiy-yazyikovoy-skandal/268227

If you are going through hell, keep going.

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #51 : Травня 07, 2022, 08:40:15 08:40 »

А ну  старый  пидар сволотовский  сообщи народу каким боком коммуняка Тягнибык подкацапский имеет отношение к подразделениям ВСУ?

Или ты назвал ЧВК Тягнибыка?

И еще пидар сволотовский напиши где я хоть одним словом против мовы. Понимаю , что сволотовская совковая привычка своё жлобство приписывать другим, это у тебя на генетическом уровне. 
« Останнє редагування: Травня 07, 2022, 08:56:06 08:56 від Южанин »

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #52 : Травня 07, 2022, 09:28:29 09:28 »

Потому что я на дух не переношу совков.""Мова наше фсьо" это одна из форм совкизма. Обрати внимание мовострадальцы, именно страдальцы, никогда не приводят ни каких аргументов , а всегда начинают изрыгать  тупой пропагандон сволотовский  в котором нет совершенно ни какого смысла, как в лозунгах КПСС, от чего эта страдальческая муйня один в один как коммуняцкая блевотина. Все аргументы , что их лозунги - бред  Фарионши ни подтверждаемый жизнью они либо отметают , либо сразу впадают в истерику как этот старый пидар который договорился до того ,то коммуняка Тягнибык вЯлкий полководец  и имеет свою личную армию. ( стиль общения с собой старый пидар сволотовский установил сам, я его стиль у него только перенял).

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #53 : Травня 07, 2022, 09:57:13 09:57 »
Потому что я на дух не переношу совков.""Мова наше фсьо" это одна из форм совкизма. Обрати внимание мовострадальцы, именно страдальцы, никогда не приводят ни каких аргументов , а всегда начинают изрыгать  тупой пропагандон сволотовский  в котором нет совершенно ни какого смысла, как в лозунгах КПСС, от чего эта страдальческая муйня один в один как коммуняцкая блевотина. Все аргументы , что их лозунги - бред  Фарионши ни подтверждаемый жизнью они либо отметают , либо сразу впадают в истерику как этот старый пидар который договорился до того ,то коммуняка Тягнибык вЯлкий полководец  и имеет свою личную армию. ( стиль общения с собой старый пидар сволотовский установил сам, я его стиль у него только перенял).
"Єзик наше всьо" - ето форма совкізма

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #54 : Травня 07, 2022, 12:48:30 12:48 »
А ну  старый  пидар сволотовский  сообщи народу каким боком коммуняка Тягнибык подкацапский имеет отношение к подразделениям ВСУ?

Или ты назвал ЧВК Тягнибыка?

И еще пидар сволотовский напиши где я хоть одним словом против мовы. Понимаю , что сволотовская совковая привычка своё жлобство приписывать другим, это у тебя на генетическом уровне.
Дякую засновнику форуму, модереаторам за те що гніда яка обсирає воінів на позиціях тут у фаворі.
Юзерам також дякую за підтримку таких руськамірцев.
На все добре.
Хай вам щастить по закордонам.

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #56 : Травня 07, 2022, 02:20:50 14:20 »
Шо за істєріка у усатой бляді сіво дня?
Клімакс? Так вродє по возрасту ужє давно позаді :fp2
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Южанин

• Ветеран форума

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #58 : Травня 07, 2022, 08:14:22 20:14 »
Не бздіть, українці пробачать кацапам цю війну точно так само як і всі попередні - швидко і без умов.
If you are going through hell, keep going.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #59 : Травня 07, 2022, 08:40:00 20:40 »
Не бздіть, українці пробачать кацапам цю війну точно так само як і всі попередні - швидко і без умов.
Йди собi...
Провiдец...
 :smilie7: