Автор Тема: Захищаймо довіру до верховного командування України від внутрішніх ворогів  (Прочитано 676 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Цей текст я пишу вночі, перебуваючи в укритті в Авдіївці, куди приїхав як військовий медик. Не писав би нічого, якби не дізнався, що як тільки ворог відступив від Києва, так одразу почалися політичні баталії.

Ширяться чутки, що провали хочуть перекласти на керівництво ЗСУ та на головнокомандувача Залужного. Хтось почав шукати загрозу не там, де треба.

Я досі дуже сподіваюсь, що це лише чутки. Але військові, яким я довіряю, кажуть, що це реальність, і план з дискредитації вже є.

А я впевнений, що це не чутки, а звичайний шлях Опаришової шобли.
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Ворог пішов з-під Києва лише місяць тому, й, можливо, комусь намріялась безпека. І що вже можна починати грати в політику, а перемога вже в кишені.

Тут, на фронті, відчуття інші. Та і на звичні речі дивишся інакше.

Хочеться виконувати завдання, знаючи, що в Києві, в керівництві – максимальна єдність. І це не тільки мої відчуття, так відчуває кожен, хто зараз захищає країну.

Коли я почув, що починаються якісь політичні ігри, мені вперше за весь час війни стало дійсно страшно. Не від того, що прилетить черговий снаряд. Тут важкі снаряди лягають кожну годину – і вдень, і вночі. А тому, що уся довіра до військового керівництва може бути помножена на нуль через чиюсь тупість та страх.

Давайте захищати країну від зовнішніх ворогів, а довіру до верховного командування – від внутрішніх. І тоді все в нас буде добре, і ми неодмінно переможемо.

Слава Україні!

Єгор Фірсов

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Це лише уривки, посилання на статтю вище.

Offline div

• Ветеран форума
Ермаковские "искания" и "нашоптывания"

Пока эту шоблу не вычистят с банковой постоянно будем под такими рисками.

Offline Stanton

• Hero Member
почитал и аж прослезился ...
представил себе как блуждали немецкие танки по Москве  в 1941 через пару дней от вторжения ...
А Сталин с своей братией из ЦК отстреливался от немецкого десанта в Кремле ...
герои же , классно так подготовились к войне.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Цей текст я пишу вночі, перебуваючи в укритті в Авдіївці, куди приїхав як військовий медик. Не писав би нічого, якби не дізнався, що як тільки ворог відступив від Києва, так одразу почалися політичні баталії.

Ширяться чутки, що провали хочуть перекласти на керівництво ЗСУ та на головнокомандувача Залужного. Хтось почав шукати загрозу не там, де треба.

Я досі дуже сподіваюсь, що це лише чутки. Але військові, яким я довіряю, кажуть, що це реальність, і план з дискредитації вже є.

А я впевнений, що це не чутки, а звичайний шлях Опаришової шобли.

Ну так, вже давно помічені у влаштуванні срачів і поширенню чуток.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
почитал и аж прослезился ...
представил себе как блуждали немецкие танки по Москве  в 1941 через пару дней от вторжения ...
А Сталин с своей братией из ЦК отстреливался от немецкого десанта в Кремле ...
герои же , классно так подготовились к войне.

Їм явно щось обіцяли. А потім кинули.  :bm :be  :weep:

Offline medved

• Ветеран форума
ну вже ж і ОП віддала наказ, і виконавці виконують  - вирити рівчак ну хоча б глибиною 20 метрів , шириною 100 метрів і довжиною 200 метрів по обидва боки від єдиної дороги з Бєлораші на Київ? і замінувати ще все навколо рівчака в кожну з чотирьох сторін метрів по 500?  нє? не віддали ще наказу?  Ще роздумують як краще того рівчака спланувати?
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
хламідії атакують суглоби і м"язи , до речі :weep:
Mocsia delenda est