.
Ні, Юра-Гарик ні разу не аналітик. Колись я його слухав для душі, бо в нього було неперевершене почуття гумору, набагато краще, ніж у Зе. І прощав йому те, що він називав себе капітаном І ранґу, а не командором. Але тепер, коли він став упоротим тромбоном, вкрай далеким від експертних заключень- не дуже. Бо що занадто, то нездраво
Слухав я хвилин 10 тому його, відео називалось гаипово- "В Америці рознесли Жданова та Арестовича.." Виявився Юра, який розказував, як багато зброї зарито в американських пустелях. Гаубиці, танки- всього навалом.
Цікавився я цим питанням. Гаубиці, що на зберіганні (загалом, гаубиці, що ще старше за М777)- застарілі, досить короткоствольні й недалекобійні, з невеликою скорострільністю. І це при тому, що для них ще треба знайти такі ж снаряди, що на м777. То який у них сенс, - щоб було? Ну є, звісно, сенс- у кількості. Але це має значення переважно вже після того, як москалі видохнуться, взагалі не будуть відповідати, коли їх почнуть з близької відстані розстрілювати. Вилізати же зараз з ними на передок, коли кацапня буде їх розстрілювати- ніякий не перелам, а дурня.
Про танки до епохи Абрамс мені сказати немає чого. Знаю, що Шерман часів Другої світової горів надто ясним полум'ям. Теперішні танки США добрі, до того ж будуть ще кращі. Але ж дорогі, амери будуть їх давати лише тоді, коли почнуть серійно виробляти танки 4-го покоління . Буде, звісно, але коли? Чисто об'єктивно- є певні труднощі, має пройти певний час
Але Гари-Юра все рубить з плеча,- аби всі ми пожалкували двічі- спершу, що Трамп не пройшов і образився на всіх, хто них не захоплювався,- і другий раз, як сподівається Гари-Юрі, - коли він таки прийде до влади й всім пригадає, хто був не не з ним