Ого, круто. Добре що шановні західні партнери не в курсі, а то б без хімарсів вже сиділи Людині зазвичай видніше, де їй жити - особливо коли ідеї славянської расової чистоти не чухаються
Для мене особисто ідеї расової чистоти важливі.
Для кого не важливі, то тому не варто й сидіти на політ.форумах, балагурячи про тяжку українську долю, про перспективи Україниі т.п.
Я не розумію сенс існування України, якщо тут наявнаетно-расова ідентичність помітно зміниться.Якщо тут буде значна кількість таких, як Жан Беленюк, або Мустафа Найєм, або тут по вулицях бродитимуть різні чеченці. угрофінського кореня кацапи, буряти, якути, тувинці, узбеки, таджики, грузини, афганці, китайці, пакистанці, нігерійці і т.д.і т.п.
Така Україна для мене ніколи не матиме цінність. Я просто не бачитиму сенсу в її існуванні.
.......................................
Якщо хтось вважає, що людині зазвичай видніше де їй жити, - то особисто я так не вважаю.
Я не вважаю що чеченці й буряти мають право тут жити, але я й не вважаю, що негри й монголоїдно-папуаські суб"єкти мають прово вибирати Україну як місце свого постійного проживання.