Автор Тема: Українці ви готові до того, що УНА - УНСО візьме владу в свої руки ?  (Прочитано 4996 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
тобто, щоб повторили "героїчний шлях" більшовиків?

більшість тут згодні (на мою думку), що нас зливають - всі ниють - а ніхто не дає рішення

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
УНА-УНСО это будет знатная путинская провокация! громче Правого сектора! не приведи Господи.... :smilie2:

я вибачаюсь, питання, що ви робите на цьому політичному форумі, якщо ви не знаєте, що правий сектор і є УНА - УНСО - ідіть спілкуватись на форум про серіали кухню і тд

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
2 Геннадій-Умань
Назвіть будь-ласка хоч декілька прізвищ тих, хто мав би "взяти владу". Якщо можна - ДУЖЕ коротко декілька слів про них...

з.і. імхо структуру, котра будь-яку незгоду зі "старшим" вирішує "буками"  ні в якому разі  до влади допускати не можна

на превеликий жаль я так само можу почерпнути тільки з інтернета цю інформацію, що і для вас не буде важко.
мав невелику можливість спілкуватися з ними взимку на майдані - звідки і позитивні враження

Offline ксeня

• Hero Member
УНА-УНСО это будет знатная путинская провокация! громче Правого сектора! не приведи Господи.... :smilie2:

я вибачаюсь, питання, що ви робите на цьому політичному форумі, якщо ви не знаєте, що правий сектор і є УНА - УНСО - ідіть спілкуватись на форум про серіали кухню і тд

В Правий Сектор входило, як мінімум, три структури. І ще плюс кілька дрібних. Щось змінилося?

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
\\В Правий Сектор входило, як мінімум, три структури. І ще плюс кілька дрібних. Щось змінилося?\\

на скільки я дивлюсь по новинах так - вигнали білий молот - УНА - УНСО перейменували в ПС

Offline ксeня

• Hero Member
\\В Правий Сектор входило, як мінімум, три структури. І ще плюс кілька дрібних. Щось змінилося?\\

на скільки я дивлюсь по новинах так - вигнали білий молот - УНА - УНСО перейменували в ПС

В яких новинах ви чули, що Білий молот вигнали? Я такого не чула. Крім того, Тризуб ще є складовою частиною. Це з більших.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member

В яких новинах ви чули, що Білий молот вигнали? Я такого не чула. Крім того, Тризуб ще є складовою частиною. Це з більших.

було на сайті ПС

Offline veterokkk

• Full Member
  • Стать: Жіноча
Re: знову з сайта ПС
« Reply #37 : Квітня 28, 2014, 08:01:16 20:01 »
Українці ви готові до того, що УНА - УНСО візьме владу в свої руки ?
готовы и, полагаю, сторонники Правого Сектора и ВО "Свободы" тоже готовы. Так как без радикальных действий страну не удержать. Сейчас не до реверансов, Путин любым способом сорвёт выборы.
« Останнє редагування: Квітня 28, 2014, 09:37:42 21:37 від veterokkk »

Offline veterokkk

• Full Member
  • Стать: Жіноча
С Белым молотом ПС расстался после убийства 3-х гаишников в феврале. Сообщение было у них на сайте.

Offline livandovy4

• Sr. Member
2 Геннадій-Умань
Назвіть будь-ласка хоч декілька прізвищ тих, хто мав би "взяти владу". Якщо можна - ДУЖЕ коротко декілька слів про них...

з.і. імхо структуру, котра будь-яку незгоду зі "старшим" вирішує "буками"  ні в якому разі  до влади допускати не можна

на превеликий жаль я так само можу почерпнути тільки з інтернета цю інформацію, що і для вас не буде важко.
мав невелику можливість спілкуватися з ними взимку на майдані - звідки і позитивні враження

з Львівським УНА-УНСО я мав нагоду спілкуватись протягом останніх 20(ДВАДЦЯТИ!) років ОСОБИСТО. Тому, для того щоб робити висновки, мені не потрібні дані з інтернету! Сумніваюсь, що Ви можете змінити мою думку...
Якщо Тобі дали папір в лінійку - пиши впопрек!

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
2 Геннадій-Умань

з Львівським УНА-УНСО я мав нагоду спілкуватись протягом останніх 20(ДВАДЦЯТИ!) років ОСОБИСТО. Тому, для того щоб робити висновки, мені не потрібні дані з інтернету! Сумніваюсь, що Ви можете змінити мою думку...

Так я і не стараюсь змінювати чиюсь думку ))) Я ж не розказую, що я їх знаю все життя )) я шукаю варіанти

Offline Vols

• Hero Member
тобто, щоб повторили "героїчний шлях" більшовиків?
Та не вийде повторити. Хоч більшовицький переворот був швидкий та наче локальний у Пітері, але хто цікавиться історією, знає, що на той час по всій країні вже були створені комітети, совєти солдатських та робітничих депутатів, які швидко стали перебирати владу до рук на місцях. Де така мережа у ПС? Так що - мимо. Хіба що для повної дестабілізації- підійде.
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline livandovy4

• Sr. Member
2 Геннадій-Умань

Так я і не стараюсь змінювати чиюсь думку ))) Я ж не розказую, що я їх знаю все життя )) я шукаю варіанти

шукайте інакший варіант! Варіант з УНА-УНСО програшний (((

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
livandovy4
Наскільки я памятаю по ФУПу, ви свободівець. :shuffle:
Завжди була вашим виборцем.
От поясніть мені, чому в теперішній ситуації Свобода нічого не робить? Ну, дуже не хочеться вірити, що ви разом з БЮТ здаєте Україну.
Але чому немає ніяких дій по захисту України. На місцевому рівні наші свободівці такі самі розгублениі, як всі ми.
Чого чекає Свобода?...

Offline Vols

• Hero Member
livandovy4
От поясніть мені, чому в теперішній ситуації Свобода нічого не робить? Ну, дуже не хочеться вірити, що ви разом з БЮТ здаєте Україну.
Але чому немає ніяких дій по захисту України. На місцевому рівні наші свободівці такі самі розгублениі, як всі ми.
Чого чекає Свобода?...
Справді. І чому мовчить Парубій? Його раніше ніяк не можна було звинувачувати у здачі інтересів України. А він як не як голова РНБО. 
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline livandovy4

• Sr. Member
livandovy4
Чого чекає Свобода?...

Спробую відповісти...
От Юрко Сиротюк підготував проект закону про зброю. Недосконалий... АЛЕ! Закон готовий вже більше ніж місяць. Як по Вашому - ХТО не ставить його на голосування?
Інше - той же ж Сиротюк дав запит в сбу на оприлюднення агентів спецслужб іншої держави... Ви бачили відповідь наливайченка?
Робота на місцевому рівні активно блокується різного роду "ізоблічітєлямі", котрі в час Майдану сиділи в студії ЗІКу (і далі там сидять!). Нині вони всюди де можуть ганьблять Свободу... І, нажаль, їх "труди" роблять свою чорну справу ((( Бо наші люди, котрі реально відпахали на Майдані і зазнали величезних втрат, нині ходять як обпльовані і ще й мають постійно оправдовуватись невідомо в яких гріхах... Відповідно - апатія і розчарування в частини членства і симпатиків.
І таких різних бідкань я можу наводити доООвго (((

Нині Тягнибок їздить регіонами країни по зустрічях з людьми. І не стільки з виборчою агітацією, скільки заради живого спілкування і для відчуття нагальних потреб суспільства. Зрештою, він завжди так робив... На відміну від "диванної сотні" люди на зустрічах ставлять ПРАВИЛЬНІ запитання і пропонують РЕАЛЬНЕ вирішення проблем. Зали як завжди переповнені! А то, що по ТВ нема згадок про діяльність Свободи, означає лише одне - темники і цензура як були так і надалі залишились... Як саме Порох вміє давати "ц.у." для 5-каналу можна ознайомитись... в неті той істерично-матюкливий запис є

Offline Vols

• Hero Member
Цитувати
І таких різних бідкань я можу наводити доООвго (((
Хіба це виправдання для сильної і стійкої команди? А хто казав,що буде легко? Будуть і обпльовування і дискредитація, але треба на те не звертати уваги. Справжні бійці тільки так і народжуються. Але, наприклад, деякі призначенці в уряді від Свободи не дуже себе проявили, м*яко кажучи, як профі.