livandovy4
Наскільки я памятаю по ФУПу, ви свободівець. 
Завжди була вашим виборцем.
От поясніть мені, чому в теперішній ситуації Свобода нічого не робить? Ну, дуже не хочеться вірити, що ви разом з БЮТ здаєте Україну.
Але чому немає ніяких дій по захисту України. На місцевому рівні наші свободівці такі самі розгублениі, як всі ми.
Чого чекає Свобода?...
Спробую відповісти...
От Юрко Сиротюк підготував проект закону про зброю. Недосконалий... АЛЕ! Закон готовий вже більше ніж місяць. Як по Вашому - ХТО не ставить його на голосування?
Інше - той же ж Сиротюк дав запит в сбу на оприлюднення агентів спецслужб іншої держави... Ви бачили відповідь наливайченка?
Робота на місцевому рівні активно блокується різного роду "ізоблічітєлямі", котрі в час Майдану сиділи в студії ЗІКу (і далі там сидять!). Нині вони всюди де можуть ганьблять Свободу... І, нажаль, їх "труди" роблять свою чорну справу ((( Бо наші люди, котрі реально відпахали на Майдані і зазнали величезних втрат, нині ходять як обпльовані і ще й мають постійно оправдовуватись невідомо в яких гріхах... Відповідно - апатія і розчарування в частини членства і симпатиків.
І таких різних бідкань я можу наводити доООвго (((
Нині Тягнибок їздить регіонами країни по зустрічях з людьми. І не стільки з виборчою агітацією, скільки заради живого спілкування і для відчуття нагальних потреб суспільства. Зрештою, він завжди так робив... На відміну від "диванної сотні" люди на зустрічах ставлять ПРАВИЛЬНІ запитання і пропонують РЕАЛЬНЕ вирішення проблем. Зали як завжди переповнені! А то, що по ТВ нема згадок про діяльність Свободи, означає лише одне - темники і цензура як були так і надалі залишились... Як саме Порох вміє давати "ц.у." для 5-каналу можна ознайомитись... в неті той істерично-матюкливий запис є