Чим тобі цей Солонін так подобається що ти його постійно сюди тягаєш....
Не підозрюй мене ні в чому. Мені подобається слухати опонентів, це заточує мою думку
Крім того, я кожного разу сподіваюсь, що тутешні репи поведуться та почнуть захищати тези відео. Але не доля
Отже, якщо коротко, викладання їхніх думок:
1) "нові ліві" вигадали новий пролетаріат-могильник капіталізму. Це інтелігенція, расові та етнічні меншини, країни третього світу, жінки, сексуальні меншини- всі, хто історично відчував гноблення, приниження, образу
2) "Позитивна дискримінація" може призвести ( а в деяких штатах США і провінціях Канади, як то Британська Колумбія, куди я подав заявку на візу
чи Каліфорнія, де вже живеш ти
уже
призвела ) до крайнощів дискримінації білого населення, особливо його продуктивної частини
3) високі податки в таких штатах-провінціях призвели до відтоку середнього класу, утворилась соціальна структура з дуже багатих і їхніх зубожилих клієнтів
4) так далі...
5) коротше, Армагеддон вже наближається!
Це проф. Знаменський, Солонін тут у ролі ведучого, який підкреслює свою технічну освіту й намагання розібратись у механізмі саме цієї "революції" як технар.
Коротше, мене це цікавить лише як політ думки. Люди, що ведуть командну гру за гроші, якраз сюди, проти моїх сподівань, так і не зайшли. Бо філософія- це дуже дороге задоволення, ресурсів інтелектуальних вони б витратили багато, але результат був би нульовий. Їм платять не за те, а за конкретні справи