Прикритий рукою поліцейського.
Тобто все ж таки "знову ця клята невизначеність"? Але те що добре для анекдоту, не дуже добре для позиції обвинувачення в суді.
Давтайте почнемо спочатку.
В своєму першому повідомленні я написав "Я припускаю, що на камері не все видно, але те що видно виглядає не дуже.". Далі я чітко і послідовно описав що я бачу на відео. Я написав і про те що нападник лежав на жертві ("який
лежить на животі частково на асфальті,
частково на жертві"), і про ніж ("Півтора десятка куль в тілі, а воно ще через півхвилини
тримає ножа"). При цьому я зазначив що з відео складається враження, що нападник лежав на (або біля) жертви, тому що чітко і швидко виконав УСІ подані йому поліцейським команди.
Ви у відповідь на моє повідомлення написали "це нічого не міняє, поліцейський рятував життя жертви". На що я відповів, що як мінімум з запису натільної камери цього не видно.
У відповідь ви запостили скрін з відео. Ось цей.
На якому НАПАДНИК НЕ ЛЕЖИТЬ НА ЖЕРТВІ, і на якому НЕ ВИДНО НОЖА. З коментарем "Ось
тут видно що він
лежав на дівчині з ножем. Пробачте, але якщо дивлячись на цей скрін ви справді бачите що він лежить на дівчині, і справді бачите ніж, то у мене для вас погані новини.
Тим більше що ніби я не заперечував, а навпаки в першому ж своєму повідомленні написав, що з відео видно, що нападник ЧІТКО ВИКОНАВШИ КОМАНДУ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО впав на землю одразу, опинившись при цьому на жертві, або частково на жертві, або безпосередньо біля жертви. З ножем все ще складніше. Ніж вперше на відео з'являється на 13 секунді. Коли нападник уже отримав десять куль, зробив два перевороти, спробу встати, і впав на спину. З відео взагалі не видно де був ніж до цього. А оскльки цього не видно на відео, то якщо грунтуватись тільки на ньому, ваше твердження що нападник ним загрожував жертві, настільки ж має право на життя, як і твердження що ніж увесь цей час лежав на землі, і потрапив до рук нападника коли він перекочувався вбік, або взагалі був в руках у дівчини, а нападник відібрав його в той час коли поліцейський в нього стріляв. Те як ви описуєте те чого не бачите власними очима - це лише ваші особисті фантазії. Саме тому я і попросив вас обвести кружком ніж на картинці. Бо ви його не бачите, але уявляєте. В межах сцени як її намалювала ваша фантазія. Але ви замість цього вирішили схитрувати і навести черговий доказ, який нічого не доводить.
Резюмуючи, бо не хочу чесно кажучи більше приділяти часу цьому випадку, який мене взагалі ніяким чином не стосується. Якщо ми розбираємо лише це конкретне відео, не маючи упередженнь і грунтуючись лише на тому що там чітко видно, без власних фантазій і уявленнь про те як насправді відбувались події, а також не беручи до уваги інші можливі докази чи свідчення про які нам нічого не відомо, ситуація виглядає НЕ ДУЖЕ. При цьому навіть якщо інші докази та свідчення будуть на користь правомірності використання зброї поліцейським, то я все одно залишусь при думці про недостатній професіоналізм та витримку конкретно цієї пари копів.