0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Воювати можуть тільки ті люди кому нема що втрачати. Пороху і Юльці є що.
ну, він це декларує. доведеться або повірити, або віддати владу тій, хто ВЖЕ не захищає країну.ЗІ. Петюня - не ангел, звісно. але така наша доля, що ми 23 роки вже вибираємо з сортів лайна.
Воювати можуть тільки ті люди кому нема що втрачати.
Цитата: Etobicoke Resident від Квітня 29, 2014, 05:58:57 17:58Воювати можуть тільки ті люди кому нема що втрачати. Нечего терять только ЛуганДонским гопникам... А каждому нормальному человеку есть что терять...
ЗІ. Петюня - не ангел, звісно. але така наша доля, що ми 23 роки вже вибираємо з сортів лайна.
запропонуйте реальну альтернативу.
Цитата: dreamer від Квітня 29, 2014, 06:02:48 18:02Цитата: Etobicoke Resident від Квітня 29, 2014, 05:58:57 17:58Воювати можуть тільки ті люди кому нема що втрачати. Нечего терять только ЛуганДонским гопникам... А каждому нормальному человеку есть что терять...Щось всі шушукаються і ніхто не хоче сказати конкретно - Що ви Яроша хочете ?
А может правильно пороху и юли сняться в пользу Гриценко или Богомолец. Порох или Юля - это слив революции и аля 2005год с реваншем рыгов в 2019г.
Щось всі шушукаються і ніхто не хоче сказати конкретно - Що ви Яроша хочете ?
Не бачу ніякого виграшу в зміні пацифіста пастора на російського бізнесмена на 3 тижні раніше.
Цитата: Блакитний Апельсин від Квітня 29, 2014, 05:55:32 17:55ЗІ. Петюня - не ангел, звісно. але така наша доля, що ми 23 роки вже вибираємо з сортів лайна.Даруйте, але з таким підходом, можна до кінця віків вибирати і знову чекати і знову вибирати, говорячи "така наша доля" .... І так по новому
Цитата: server error від Квітня 29, 2014, 06:04:55 18:04Цитата: dreamer від Квітня 29, 2014, 06:02:48 18:02Цитата: Etobicoke Resident від Квітня 29, 2014, 05:58:57 17:58Воювати можуть тільки ті люди кому нема що втрачати. Нечего терять только ЛуганДонским гопникам... А каждому нормальному человеку есть что терять...Щось всі шушукаються і ніхто не хоче сказати конкретно - Що ви Яроша хочете ?Рабіновічя
Больное создание, что ты бредишь? Какой российский бизнесмен?
ЦитуватиЩось всі шушукаються і ніхто не хоче сказати конкретно - Що ви Яроша хочете ?а шо вы имеете против Яроша?
А хоч би й Ярош... Та будь-хто з більш-менш не ідіотськими ідеями.Ярош, Гриценко, Богомолець. Хто матиме шанси якось посунути існуючу "еліту"
Квіточко, ну а що ж ви пропонуєте?
Цитата: Блакитний Апельсин від Квітня 29, 2014, 06:10:19 18:10Квіточко, ну а що ж ви пропонуєте? Як я вже тут раніше писала - я за Гетьманство. Україна має свою історію і культуру !
гляньте на рейтинги. хтось з них має шанси посунути еліту?
це типу як Лесь Подерв'янський пропонував? якщо на Майдані зібралося дох...я, то зміна влади автоматично?
Я за відродження Гетьманства, яке можливо приведе до монархії
Бачу мої повідомлення залишилось без відповіді. Петя йде в перезиденти і має бізнес в країні з якою в України війна. Тобто навіть заради президентсва він не готовий відказатись від того бізнесу. То логічно, що за долу малую він зможе договоритись з Путіном по багатьох питаннях. Тобто весь майдан зразу "в топку".
Цитата: Alex_A від Квітня 29, 2014, 06:07:35 18:07Цитата: server error від Квітня 29, 2014, 06:04:55 18:04Цитата: dreamer від Квітня 29, 2014, 06:02:48 18:02Цитата: Etobicoke Resident від Квітня 29, 2014, 05:58:57 17:58Воювати можуть тільки ті люди кому нема що втрачати. Нечего терять только ЛуганДонским гопникам... А каждому нормальному человеку есть что терять...Щось всі шушукаються і ніхто не хоче сказати конкретно - Що ви Яроша хочете ?Рабіновічя Ну то вже краще Коломойського - креативний дядько ....
Нет. Он сказал, что продаст свой бизнес. Меня больше волнует, как бы Косатая при нем премьером не стала. А это единственное условие, при котором Она от выборов откажется.
Цитата: Квітка від Квітня 29, 2014, 06:22:59 18:22 Я за відродження Гетьманства, яке можливо приведе до монархії Внаслідок відновлення після Національно-визвольної війни українського народу під проводом Богдана Хмельницького 1648–1657 рр. української держави гетьман став її главою. В його руках була зосереджена вся повнота виконавчої, законодавчої та судової влади, він здійснював зв'язки України з іноземними державами, мав значний вплив на церковні справи. Гетьманські укази — універсали, які були обов'язковими для всього населення.щось дуже знайоме. десь я вже таке бачив. точно! Янукович та сучасна Московія!
Ще один аспект Петруша Олексійович, є прихожанином Московського Патріархату. Варто згадати розповіді Т. Чорновіла як московскіє батюшкі впливали на Януковича...