0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Я купив мотоцикл.За три місяці до початку війниІ що тепер
А Філатов купив мотоцикл для масажування своєї роздовбаної сраки і, коли його спитали, мовляв що за гульки під час війни, мав нахабство повідомити, що "має право" і "на свої гуляє".
Опаришівець, не переводь стрілки. Яким боком Хвілатов до Євровізії ?
Не знаю, на мій погляд драму трохи переоцінено. Відверто не шарю за те євробачення (смаки не ті), але нарід його ніби любить. Русняві пісні там ніби не співають. Якісь розваги наріду треба все одно (бо коли вже не треба - то або фаза шоку, або термінальна а-ля розпал Голодомору). Навіть в цій гілці, якщо точаться розмови на кшталт "за музон шарю, якщо в мене прутень на жінку не стоїть - то не співачка" - то значить живі ще, психіка попри пекло не відмовила. Ну і як тут вже казали - купу бабла, аби послати ту співачку на конкурс, відвалювати не треба.Тому або я чогось не розумію, або це не найгірший варіант кудись стрес випустити, якщо в наріда це так працює.
Та це я навіть не обговорюю. Румуни відмовились від участі, бо у них нема грошей.А у нас є!
RосGвардєєц-лєнінградєц, хвєлатов такий ж мародер, як і довбойоби-євровізори: витрачають бабки на хуйню і ще бикують, коли їх у їхнє ж власне лайно макають єблєтами.
Хуйня галіма. Смокчи в єрмаків з подоляками мовчки і не показуй людям свою тупість
Та всі вже зрозуміли, що ти коли в росгвардії тести на інтелект проходив попав в категорію "дуже сильні". Можеш далі в залупу не лізти. Вольна!