Автор Тема: Нарешті. Епохальне рішення. Кандидати на Євробачення.  (Прочитано 2645 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Я купив мотоцикл.

За три місяці до початку війни
І що тепер

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Я купив мотоцикл.

І що тепер

Катайся. Або продай і купи дрони для ЗСУ. Вибір дуже простий.  :smilie7:
If you are going through hell, keep going.

Offline ruthene

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Offline RG

• Ветеран форума
А Філатов купив мотоцикл для масажування своєї роздовбаної сраки і, коли його спитали, мовляв що за гульки під час війни, мав нахабство повідомити, що "має право" і "на свої гуляє".

Опаришівець, не переводь стрілки. Яким боком Хвілатов до Євровізії ?    :fp2

Offline majesty

• Ветеран форума

филатов нет
но есть кто да

Offline div

• Ветеран форума
Не знаю, на мій погляд драму трохи переоцінено. Відверто не шарю за те євробачення (смаки не ті), але нарід його ніби любить. Русняві пісні там ніби не співають. Якісь розваги наріду треба все одно (бо коли вже не треба - то або фаза шоку, або термінальна а-ля розпал Голодомору). Навіть в цій гілці, якщо точаться розмови на кшталт "за музон шарю, якщо в мене прутень на жінку не стоїть - то не співачка" - то значить живі ще, психіка попри пекло не відмовила. Ну і як тут вже казали - купу бабла, аби послати ту співачку на конкурс, відвалювати не треба.
Тому або я чогось не розумію, або це не найгірший варіант кудись стрес випустити, якщо в наріда це так працює.

Дык отож  :smiley24:

Та це я навіть не обговорюю. :Ganba:
Румуни відмовились від участі, бо у них нема грошей.
А у нас є!

Ага. И тут же взялась проводить чемпионат по борьбе. Как раз потому что "нет денег"

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Я купив мотоцикл.

І що тепер

За три місяці - це інший коленкор порівняно з мародером, про котрого іде мова. :smilie8: Плюс ти людина приватна, а той підар - публічна, з претензіями на якесь-там лідерство у країні.  :smiley23:
« Останнє редагування: Лютого 08, 2024, 10:22:29 22:22 від Адам Жоржович »

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

RосGвардєєц-лєнінградєц, хвєлатов такий ж мародер, як і довбойоби-євровізори: витрачають бабки на хуйню і ще бикують, коли їх у їхнє ж власне лайно макають єблєтами.  :idea:

Offline RG

• Ветеран форума
RосGвардєєц-лєнінградєц, хвєлатов такий ж мародер, як і довбойоби-євровізори: витрачають бабки на хуйню і ще бикують, коли їх у їхнє ж власне лайно макають єблєтами.  :idea:

Хуйня галіма. Смокчи в єрмаків з подоляками  мовчки і не показуй людям свою тупість   :at

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Хуйня галіма. Смокчи в єрмаків з подоляками  мовчки і не показуй людям свою тупість   :at

Та всі вже зрозуміли, що ти коли в росгвардії тести на інтелект проходив попав в категорію "дуже сильні".  :smilie8: Можеш далі в залупу не лізти. Вольна!  :gigi:

Offline RG

• Ветеран форума
Та всі вже зрозуміли, що ти коли в росгвардії тести на інтелект проходив попав в категорію "дуже сильні".  :smilie8: Можеш далі в залупу не лізти. Вольна!  :gigi:

Посмоктуй мовчки, чмирото  :smilie1: