https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3857377-ssa-gotovi-tisnuti-na-kitaj-sob-vin-pripiniv-pidtrimku-rosijskogo-vpk-blinken.html«Коли мова йде про підтримку Китаєм військово-промислової бази Росії, можу сказати лише те, що я дуже чітко висловив наші занепокоєння і тепер потрібно побачити, які дії послідують за цим», - сказав Блінкен.
Ніякі
нащо комусь щось робити через дуже глибокі занепокоєння, в котрих ви знаходитеся з 2014 року й вже встигли самі кілька разів в ретроспективі визнати, що вони лайна не варті.
От якби був ризик отримати якісь проблеми, тоді б звісно були і якісь дії.
Але що для вас є найважливішим в світі, окрім неприпустимості розвалу святої рашинькі? Стабільність глобального риночку, як нещодавно всі у вас верещали від віцепрезидента до керівника Пентагону.
А які проблеми ви в стані зробити Китаю так, щоб це не вплинуло на ваш улюблений глобальний риночок?
а, точно, ніяких.
Ви, звісно, можете ЗНЕНАЦЬКА начхати на це все, й СПРАВДІ зробити Китаю проблеми, але ж весь прикол політики полягає в тому, щоб діяли погрози, а не реально заподіяна шкода.
Як добре, що завдяки вашій мудрій політиці за останні 10 років на ваші "дуже чітко висловлені занепокоєння" не реагують вже навіть бармалєї з вівцесексуалами
«Пам’ятаєте, більше року тому ми всі були занепокоєні тим, що Росія розглядає можливість застосування ядерної зброї (у війні проти України – ред.), і я вважаю, що голос Китаю в той час був одним із найважливіших у відверненні Росії від такого ймовірного кроку», - зазначив держсекретар.
Звісно памʼятаємо, на ваш превеликий жаль. Й звісно розуміємо, що для запобігання такому розвитку подій навіть кхєтай зробив більше, ніж одна маленька наддержавка-підписант будапешту.