у нас блядь конченная попускает 12 часов в сутки - отключения света
а еще 12 часов в сутки сирены
и если я пишу с ошибками то напверно есть на то причины чмошница зеленая
хуй зеленый выйми из рта когда будешь писать про порхмелья
сука ненавижу вас сук зеленых
насрала и сбежала
Так, я в курсі що у вас війна та обстріли, й в курсі що ви це намагаєтеся використовувати як виправдання для бикування. Особливо дебільно це виглядало, коли ви почали з цим бикувати на Ліну, вочевидь вирішивши що вона, як дєвочка, м'яка характером - й типу ви очєшуєнно самоствердитеся за її рахунок.
Але вона вас забанила на пару діб, ви протверезіли, й з тих пір писок свій на її адресу тримаєте зачиненим, що є добре та правильно
Не здивуюся, що коли шестьорок колі каклєти візьмуть за дупу, вони теж будуть в соплях та сльозках виправдовувалися, що типу всі на нервах були через сірєни, й тому якось так случайно вишло, товаріщ судья.
Розказати вам, звідки в вас та в них ця бидлотна звичка - намагання побикувати в умовах чисельної переваги?
Від русні.
Це типово руснява звичка, й нема нічого більш обідного та болючого для них ніж те, що в кавказців це виходить набагато краще
якщо бачили колись, як кацап жаліється на "плохіх чєчєнов", в них там обов'язково найбільше палання пердаків буде з приводу того, що вони з дружбанямі втрьох хотіли відмудохати одного бородача, а замість цього десяток бородачів вімудохав їх.
Після сторіччя примусової русифікації, практично всьому населенню України тою чи іншою мірою було тюхнуто ті чи інші кацапські звички, котрими наші пращури абсолютно не страждали. Так що замість кайфувати та бігати по форуму з пропозиціями "в мене війна на дворі, дозвольте мені на вас зірватися" - намагайтеся виробити в собі яку-ніяку силу волі, та протистояти русєнькім спокусам.
А то так й до стану зескота недалеко ;)