Автор Тема: в Днепре банда зескота напала на добровольца  (Прочитано 1678 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
https://hromadske.ua/suspilstvo/226394-u-tsentri-dnipra-liudy-u-formi-napaly-na-dobrovoltsia-dmytra-pavlova-u-merezi-pyshut-shcho-tse-okhorona-deputata-tyshchenka

мужчина гулял с коляской
банду гастролеров кума ирмака даже это не остановило

читал отщывы жителей Днепра
думаю зескот ждут очень неприятные минуты аля чацюушеску

Offline majesty

• Ветеран форума
жду коментарии  тьоти

могу тьоти дать почииать комментарии

Offline Комашки

• Ветеран форума
жду коментарии  тьоти

могу тьоти дать почииать комментарии
Якщо це про мене, то будь-кого хто насмілюється підіймати руку на будь-якого ЗСУшника: добровольця, на реабілітації, на звільненні, на ротації, в будь-якому коротше кажучи вигляді, мають офіційно притягнути до відповідальності, а неофіційно відмудохати ногами так, щоб наслідки цього були помітні на офіційній частині. Це, ніби, очевидно так само, як й схід сонця на сході. Коментарі невідомо кого з будь-яким змістом, відосікі, смішняві картінкі зі смислом, ікспєрди та інші розваги такого класу мене зазвичай не цікавлять.

Як треба буде ще щось очевидне прокоментувати - звертайтеся :) може колись й самі навчитеся приблизно здогадуватися, що з приводу тої чи іншої події подумає той чи інший користувач форуму.

Offline majesty

• Ветеран форума
Якщо це про мене, то будь-кого хто насмілюється підіймати руку на будь-якого ЗСУшника: добровольця, на реабілітації, на звільненні, на ротації, в будь-якому коротше кажучи вигляді, мають офіційно притягнути до відповідальності, а неофіційно відмудохати ногами так, щоб наслідки цього були помітні на офіційній частині. Це, ніби, очевидно так само, як й схід сонця на сході. Коментарі невідомо кого з будь-яким змістом, відосікі, смішняві картінкі зі смислом, ікспєрди та інші розваги такого класу мене зазвичай не цікавлять.

Як треба буде ще щось очевидне прокоментувати - звертайтеся :) може колись й самі навчитеся приблизно здогадуватися, що з приводу тої чи іншої події подумає той чи інший користувач форуму.

а на обычного гражданина Украиныбанды зескота могут подымать руку?  или куму лучшегодружказиленскага разрешите?

Offline majesty

• Ветеран форума
вообще все уже напоминает позднего януковича

Offline Комашки

• Ветеран форума
а на обычного гражданина Украиныбанды зескота могут подымать руку?  или куму лучшегодружказиленскага разрешите?
Давайте так: якщо завтра десь після обіду, але до вечері та обовʼязкової порції неводкі у вас все ще залишиться таке питання, ви його повторите у тверезому вигляді, і я вам надам такий коментар.

Offline majesty

• Ветеран форума
Давайте так: якщо завтра десь після обіду, але до вечері та обовʼязкової порції неводкі у вас все ще залишиться таке питання, ви його повторите у тверезому вигляді, і я вам надам такий коментар.

лично для тебя хуесоска зеленая напоминаю
я не употребляю
более того всю жизнь занимаюсь мпортом
так что постпрайся ответить сейчас боядь конченная

Offline majesty

• Ветеран форума
куму ирмака уже пережают приветы

Offline majesty

• Ветеран форума
ванек не витримав тоже

с такими событиями никакого руснявого ИПСО не нужно

кто-то сидит в окопах, хуярит целыми днями и отбивает штурмы

а кто-то сидит в тылу и хуярит тех, кто когда-то сидел в окопах

кто-то блять по жменям собирает на РЕБы, дроны, транспорт, потому что это всё необходимо и быстро заканчивается

а кто-то умножает свои состояния во время войны незаконным способом, нихуя не помогает, ещё и хвастается "видишь как я поднялся"

кто-то комплектует мобильные группы, максимально помогает антимопедным и антиракетным войскам

а кто-то прячет комплектующие к ЗРК в каких-то подпольных складах под Киевом на огроменную сумму

этот сюр уже изрядно заебал

демотивация от каждодневного пиздеца максимальная

рассказываем как русня выносит и ворует всё что видит, потому что у них это в сущности

тем временем наша кабинетная "элита" занимается ровно тем же самым, только по-тихому, так чтобы никто ни сном, ни духом

и все ещё при этом требуют результат на поле боя, потому что "ну где??? ну как???"

"почему вы не идёте в ТЦК? почем у вас нет мотивации??? мы же воюем за наше выживание"

год назад писал про клумбы, стадионы, и прочее

с тех пор - зажрались ещё больше

сюр, просто сюр

всем тихой и спокойной ночи

Offline Комашки

• Ветеран форума
лично для тебя хуесоска зеленая напоминаю
я не употребляю
более того всю жизнь занимаюсь мпортом
так что постпрайся ответить сейчас боядь конченная
От я й кажу, коли трохи попустить непохмілля - напишете в гілку, чи все ще цікавить коментар. І цей, обережніше з мпортом: з такою інтенсивністю може мрутень не витримати

Offline majesty

• Ветеран форума
Re: в Днепре банда зескота напала на добровольца
« Reply #10 : Червня 21, 2024, 07:57:24 07:57 »
От я й кажу, коли трохи попустить непохмілля - напишете в гілку, чи все ще цікавить коментар. І цей, обережніше з мпортом: з такою інтенсивністю може мрутень не витримати

у нас блядь конченная попускает 12 часов в сутки - отключения света
а еще 12 часов в сутки сирены

и если я пишу с ошибками то напверно есть на то причины чмошница зеленая
хуй зеленый выйми из рта когда будешь писать про порхмелья

сука ненавижу вас сук зеленых
насрала и сбежала

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #11 : Червня 21, 2024, 08:23:04 08:23 »
Заробила собі репутацію.
Отож не треба на всіх батона крошити, і робити вигляд самої розумної.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #12 : Червня 21, 2024, 08:26:52 08:26 »
Береза пише

Після подій в Дніпрі все просто, або Котлета буде зупинена правоохоронцями, або це наблизить суди Лінча. Вибір у ОПешочки є. Часу обмаль. До речі, а шо там з Дмитруком, який бив військового? Ню-ню...

в сравнении с предложениямивкомментариях людей суд Линча будет за счастье

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #13 : Червня 21, 2024, 10:28:07 10:28 »
Котлета - це лице опаришівської шобли.

Щось таке їм всім треба заслати

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #14 : Червня 21, 2024, 10:47:50 10:47 »
у нас блядь конченная попускает 12 часов в сутки - отключения света
а еще 12 часов в сутки сирены

и если я пишу с ошибками то напверно есть на то причины чмошница зеленая
хуй зеленый выйми из рта когда будешь писать про порхмелья

сука ненавижу вас сук зеленых
насрала и сбежала
Так, я в курсі що у вас війна та обстріли, й в курсі що ви це намагаєтеся використовувати як виправдання для бикування. Особливо дебільно це виглядало, коли ви почали з цим бикувати на Ліну, вочевидь вирішивши що вона, як дєвочка, м'яка характером - й типу ви очєшуєнно самоствердитеся за її рахунок.
Але вона вас забанила на пару діб, ви протверезіли, й з тих пір писок свій на її адресу тримаєте зачиненим, що є добре та правильно  :smiley24:

Не здивуюся, що коли шестьорок колі каклєти візьмуть за дупу, вони теж будуть в соплях та сльозках виправдовувалися, що типу всі на нервах були через сірєни, й тому якось так случайно вишло, товаріщ судья.

Розказати вам, звідки в вас та в них ця бидлотна звичка - намагання побикувати в умовах чисельної переваги?

Від русні.

Це типово руснява звичка, й нема нічого більш обідного та болючого для них ніж те, що в кавказців це виходить набагато краще  :pooh_lol: якщо бачили колись, як кацап жаліється на "плохіх чєчєнов", в них там обов'язково найбільше палання пердаків буде з приводу того, що вони з дружбанямі втрьох хотіли відмудохати одного бородача, а замість цього десяток бородачів вімудохав їх.

Після сторіччя примусової русифікації, практично всьому населенню України тою чи іншою мірою було тюхнуто ті чи інші кацапські звички, котрими наші пращури абсолютно не страждали. Так що замість кайфувати та бігати по форуму з пропозиціями "в мене війна на дворі, дозвольте мені на вас зірватися" - намагайтеся виробити в собі яку-ніяку силу волі, та протистояти русєнькім спокусам.

А то так й до стану зескота недалеко ;)

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #15 : Червня 21, 2024, 10:57:45 10:57 »
Заробила собі репутацію.
Отож не треба на всіх батона крошити, і робити вигляд самої розумної.
Вітаю пана колективного полеміста  :smiley15: Десятиріччями чемних відповідей в мене дійсно створилася невідповідаюча дійсності репутація тихої та беззлобної людини: все б нічого, але війна всіх нас робить гіршими, тому одного разу якийсь дядя вирішив, що зможе відчути себе рєзкім мужиком, якщо буде стрибати по форуму та писати на мою адресу щось типу "дураблять". До війни дядє нічого такого на думку не спадало, але дякуючи іпаній руснє - стресу вистачило, й ідєйка проскочила. Мені, в свою чергу, теж особливого сенсу якось не те реагувати не було - але з тих самих міркувань скидання стресу, дядю було нагодовано такою смакотою, що він після цього взагалі якось замовк, й дозволяє собі вистрибнути тільки в компанії двох-трьох дружбань, ну шоб оно оце по-мужицкі було  :laugh:

Тому я це все сприймаю спокійно: навіть коли бачу перед собою юлька чи синяка, то розумію що то є чергова людина, скалічена руснявим сусідством та всім тим лайном, котре руснява антицивілізація розкидається навколо.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #16 : Червня 21, 2024, 11:26:06 11:26 »
брехливая сучка требует чемности ?да?

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #17 : Червня 21, 2024, 11:27:47 11:27 »
Ну і остання "вишня" на торті, провокаторша з відео, через яку все це відбулось.

Помічниця нардепа Евеліна, а що ви робили в окупованому Криму після його окупації? Не один і не два рази.

UPD. Помічниця нардепа Тищенка, яка вчора також була у Дніпрі, Евеліна Андріївська внесена до бази «Миротворця» за «участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками», «заперечення російської агресії», «участь у антиукраїнських пропагандистських заходах росії (країна-агресор)», «маніпуляція суспільно значущою інформацією».

До речі, Евеліна є родичкою «міс днр» На останньому фото її пост в instagram за 2015 рік, де вона захоплюється своєю родичкою.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #18 : Червня 21, 2024, 11:40:34 11:40 »
посмотрел полное видео

это писец
кум ирмака еще и испольщует тцк в качестве своих шестерок но нарвались на Кракен, какой то првщавый мусор пытался шить дедо о краже телефона, а банда зетитушек без документов тупо повалила человека с ребенком на землю

это уже дно просроченного или еще нет?

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #19 : Червня 21, 2024, 11:47:09 11:47 »
брехливая сучка требует чемности ?да?
Ви ніби здебільшого уваги потребуєте, ну й якогось місця де ви б могли спускати пару так, щоб вас при цьому не банили, не обсцікали та не годували лайном. До того ж, я не можу сказати що ви так вже багато брешете: здебільшого лукавите, та й знов-таки здебільшого під час ваших кловунських відмазок в серіалі "Ружбайкін: перший шахєд".
Чи ви про когось іншого?

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #20 : Червня 21, 2024, 11:56:19 11:56 »
Ви ніби здебільшого уваги потребуєте, ну й якогось місця де ви б могли спускати пару так, щоб вас при цьому не банили, не обсцікали та не годували лайном. До того ж, я не можу сказати що ви так вже багато брешете: здебільшого лукавите, та й знов-таки здебільшого під час ваших кловунських відмазок в серіалі "Ружбайкін: перший шахєд".
Чи ви про когось іншого?

перейдем к чемности после твоих извинений
мне твоя увага до жопы
я зескот склро не буду считать за людей реально

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #21 : Червня 21, 2024, 12:11:15 12:11 »
перейдем к чемности после твоих извинений
мне твоя увага до жопы
Чувак, в своїй голові ти можеш хоч переходити кудись, хоч війну закінчувати - це твої справи. Давай по темі. Ти вже достатньо просох від нєводкі? Мпортом вже позаймався, чи штурвал з тремтячих рук випадає? На похмєл не хиляв? Зберися там трохи, всі три думки до купи, й поясни наступне: на біса ти дивився "повне відєо"? Це тобі шо, розваги? А якщо не розваги, набіса воно тобі впало? Ти не в курсі, хто таке коля каклєта? Тобі треба було імєнно відосю, щоб розібратися в усьому, щоп розставити все по поличках, хто там правий а хто ніт?

Давай навчу, як треба робити. Бери приклад з мене. Ввідні дані: заходжу на форум, бачу гілку від Маджесті, він пише що в Дніпрі банда зескота напала на добровольця. Мені на цьому етапі вже зрозуміло, що якесь бидло насмілилося підняти руку на українця, і єдине що неясно - в якому значенні було використано слово "зескот": як матюк, чи там реально зескот.
Далі читаю посилання, не переходячи на нього: "люди в формі напали". Хто там міг бути в формі? Або якесь бичьйо з поліції, або взагалі щось недомілітарне типу сесуріті.
На все це витрачаються секунди.
Відписуюся очевидним й універсальним коментарем, йду спати. Прокидаюся, бачу фотку "тіщєнко підор", розумію що то був другий варіант, "недомілітарне чмо", й що це саме зескот.

Всьо! Й ніяких відосєй повних, ніяких "во всьом разобраццо". Все очевидно. Переймай практику :)

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #22 : Червня 21, 2024, 12:14:37 12:14 »
писи
людишки абсолютно не понимают что такое 12 ч в сутки блекаут
писи 2
на сирены у нас уже никтотне обращает внимание
хотя есть районы где детей полюбому надо прятать хотя бы во время серьезых сирен, а обычныетсирены круглосуточно, а лифты могут быть в блекауте

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #23 : Червня 21, 2024, 12:16:44 12:16 »
ты реально считаешь что я читаю простыни слраоблудия? :fp2

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #24 : Червня 21, 2024, 01:17:20 13:17 »
ты реально считаешь что я читаю простыни слраоблудия? :fp2
Звісно! Ти б ще й відосю продивився, й 100500 коментарів під ним. Просто шо я відосями не страждаю, як власне й бложекамі.

Тому ідея в тому, що прочитане все ж тримається в голові бодай кілька хвилин, й дає тобі шанс прєвозмочь в сєбє рускость та відмовитися від очевидно шкідливих звичок. Не дякуй - своїм все безкоштовно :)

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #25 : Червня 21, 2024, 07:48:35 19:48 »

Я здивований!
Я з 2019 року їх за лайно маю.

:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #26 : Червня 21, 2024, 09:49:22 21:49 »
 :smilie7:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #27 : Червня 22, 2024, 03:23:44 15:23 »
Очкують  :smilie7:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #28 : Червня 22, 2024, 04:32:56 16:32 »
пишут прыщавый мусорок приехал вместе с бандой из Киева
к полиции  Днепра отношения не имеет

писи

футболист Зозуля приолстанавливает сотрудничество с зескотом  до наказания дебилов
Зозуля плотно связана с фанатским движением Днепра
и топил за опарыша в 2019  :fp2

писи2
тюфтеля на ВР сказал что в Днепре готовят военный переворот а финансирует его колл центры :fp2
представляю как обосрался несменяемый с регентом

писи3
мое мнение это грызня внутри зеленой сласти ка всегда за бабло и бубочка плохо кончит

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #29 : Червня 22, 2024, 05:43:11 17:43 »
 :fp2
зескот погряз в брехне

Поліція Києва підтвердила Суспільному участь свого співробітника в інциденті з нардепом Тищенком.

Поліцейський перебував у Дніпрі у відрядженні та начебто став свідком конфлікту. У поліції стверджують, що до нього звернувся чоловік, бо у його знайомої відібрали телефон, після чого правоохоронець «втрутився в інцидент».

Слідчі дії, в яких брав участь поліцейський, не мали жодного стосунку до нардепа Тищенка.