Обидва через хвилі.
А от в Азовських степах спалили потяг з пальним, ото гарно!
То вже наші спалили. Вчора.
Мені от по потягу незрозуміло.
В нас на форумі, наприклад, регулярне сполучення залізницею до окупованого Криму є предметом дискусій та прикладом, коли типу мали б до чортів давно розбомбити, але чомусь не бомблять. Й всі з цим згодні, а роздрай починається на етапі коли хтось винить в цьому єрмачка, хтось менеджерів ескалації, а хтось обох одночасно, ну й тоді срач.
Але.
Я читаю про цей потяг: там комплексна спецоперація. СБУ підриває рейки(я так розумію, команду вислали, або агенти, або спецдрони там якісь для закладання). Потяг зупиняється, починається пожежа (мабуть підривали в кількох місцях, одне з котрих потяг проїздив вже, ну або в принципі підрив так робиться, що детонує коли потяг над ним). Потім високоточно з хаймарсів ЗСУ розбивають локомотив та останні вагони, ну за принципом як кацапські колони техніки палять. Все горить, ну й кримський міст 2.0 у всій красі.
Тобто, на мій невійськовий погляд, це все якось сильно відрізняється від того, що в нас тут дискутується, типу ледь не дроном розбити той локомотив та підпалити все інше, на раз-два, й ракетою докинути. Все виглядає складніше. Наприклад, хаймарсом не б'ють поки потяг не спиниться, хоча здавалося б в потяга не забагато опцій окрім як пригальмувати або трохи набрати швидкість, коли по ньому вже летить хаймарс.
Чому так?