Автор Тема: Для розрядки: переписка с саппортом Приватбанк токо что...  (Прочитано 1084 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline GUGA

• Hero Member

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline qwest

• Ветеран форума
..наверное, соединил с харьковскими ультрас ...

Offline monach

• Ветеран форума
 :gigi: :smiley24:

ЗІ: в якості підказки.. пишіть речення з незнайомим словами для бота. Там аналізатор іде, щоб полегшити роботу контакт-центру, відповідає на типові питання з його(аналізатора) точки зору. Можете також кілька разів повторити те саме питання - також переведе на оператора
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Kren

• Hero Member
сегодня приват звонил, навязывал свои продукты для бизнеса. Я прямым текстом сказал что в стране непонятки, какой в пень бизнес. Вот когда наведут порядок, тогда пусть и звонят. Радостно засмеявшаяся девочка сказала что уже наводят  :smilie1:

п.с. я всегда считал этот банк козлячим. но постепенно коломойский сделал его немного привлекательнее в моих глазах.
Щоб лани широкополі, і Дніпро, і кручі стали вам поперек горла, москалі їбучі

Offline GUGA

• Hero Member
сегодня приват звонил, навязывал свои продукты для бизнеса. Я прямым текстом сказал что в стране непонятки, какой в пень бизнес. Вот когда наведут порядок, тогда пусть и звонят. Радостно засмеявшаяся девочка сказала что уже наводят  :smilie1:

п.с. я всегда считал этот банк козлячим. но постепенно коломойский сделал его немного привлекательнее в моих глазах.
опередил, ко мне тоже такая мысль пришла!

Offline Matvik

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Взагалі, там хороша система, просто треба розібратись: воно працює як розумний пошук по базі допомоги, і як діалог з оператором. Якщо треба оператора - просто написати "оператор", і воно відразу переведе на нього. Але більшість питаннь дійсно можна вирішити в автоматичному режимі

Offline Shvonderskis

• Full Member
  • Стать: Чоловіча
http://www.stopfake.org/
Борьба с неправдивой информацией о событиях в Украине