А постійні витоки інформації? А смоктання по півроку чи варто надати той чи інший вид зброї перед тим як прийняти рішення? Як на мене - це також кидання. З америкою треба завжди співпрацювати по діловому жорстко та професійно. Навіть якщо вони на публіку розпускають соплі та усілякі там почуття-співчуття, thoughts and prayers.
Якщо вірно працюватимеш з ними то виграєш дуже багато, а якщо десь не вслідкуєш щось, десь проявиш слабинку - то обдеруть як липку
От як так вийшло що такі шалені гроші виділяються, а зброї в рази менше ніж у рашки?
Забагато у вас якось фокусу на те, як туземці мають співпрацювати зі США, типу це лютєйшим чином на США впливає.
США мають (принаймі мали
) власні інтереси планетарного масштабу. Коли щось в інтересах США, то США до лампади те, хто там сидить на табурєтці в туземців. Вони дали половині Кореї змогу бути нормальною країною не тому, що там хтось майстерно, по-діловому жорстко та професійно відстрочив їм прутня. А тому що це було в інтересах США. А лише половині країни вони дали таку змогу тому, що не в інтересах США було йти там на якийсь принцип та всіх звільняти з-під рашкокєтайського денееру.
Ізраїль так само, його існування відповідає інтересам США хоча б тому, що серед еліт США купа евреїв. Котрі дуже доступно пояснили тому самому елону муску, де йому рота відкривати дозволено, а де ніт.
Тайвань так само.
Тому,
за великим рахунком, я дотримуюся думки що такі речі на 90% залежать від США, а ті 10% що залежать від країни - їх українці надали ще у 2022, чітко продемонструвавши всім, в кого дах від кайфу не поїхав, що ми є серйозною нацією зі спільними цінностями, на яку можна й треба покладатися.
Чому "великий рахунок" курсивом - іронічно, але зараз, з таким президентом США, від того як йому смокчуть прутня - реально може багато залежати. Коли мені тюхають, що ото треба корупційов побороти бла бла, прийти до святого отця нашого Байдена, й він візьме до НАТО, за умови що прийде не бубачька - я регочу панству в обличчя. Але якщо мені скажуть, що бубачька може пообіцяти трумпу золоті гори надр, а трумп такий
ще й війська надішле під соусом що боронить амерікан проперті, то... принаймі, це більш якось реалістично, ніж солодкі тюхи про покусаного корупційовом Байдена