Автор Тема: А ось і правда - зелені зраджують інтереси українців. Надра в обмін на зброю.  (Прочитано 559 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Online Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Краще було би домовлятись на інших умовах. Лендлізу, наприклад, чи на закупівлю зброї за рахунок тих же рашистів. З грошей, що мають бути віддані з заморожених рахунків.

Та звичайно ж краще. Питання в тому на які умови погодяться трумпісти.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові

Все одно це незаконно. Любий чиновник має діяти в межах закону. А не розпоряджатися чужим майном.

Online Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Все одно це незаконно. Любий чиновник має діяти в межах закону. А не розпоряджатися чужим майном.

Не зовсім зрозумів. Хто розпоряджається чиїм майном?

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Бидланівці захапають що зможуть, а решту віддадуть кацапам 

Online Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума

Десь так  :smilie2:

Але, як не дивно, а навіть це краще ніж якби все захапали кацапи

Online RG

• Ветеран форума
Десь так  :smilie2:

Але, як не дивно, а навіть це краще ніж якби все захапали кацапи

Піздєц ти гнилий тип. Чи теж надієшся поживитись чимось з померлого  :fp2

Поки що ми ще живі і хоронити нас рано. Так що нахуй з всілякими роздачами. Тим більше, що Бубон швидше за все напиздів херні, яка в принципі не реалізовується.

Online Комашки

• Ветеран форума
Прикол з цими всіма планами такий, що якщо б США тут будуть щось хапати, то нащо віддавати решту кацапам.
Й навпаки, з якого б дива кацапам дозволяти США щось тут хапати, особливо за формулою "нє то шо амєріканцов, а й оонцов тута нє будіт".
Іншими словами, хуйло манало з кимось про щось домовлятися (це тільки інтелектуальному заходу не набридло обсмоктувати цю бібоньку вже який рік), відповідно єдиним реальним впливом на кацапів є звіздюлі, що зводить до нуля можливості якихось реальних переговорів. Бо як тільки кацапи захочуть домовлятися, з ними вже домовлятися нема сенсу, й навпаки.

Online Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Піздєц ти гнилий тип. Чи теж надієшся поживитись чимось з померлого  :fp2

Поки що ми ще живі і хоронити нас рано. Так що нахуй з всілякими роздачами. Тим більше, що Бубон швидше за все напиздів херні, яка в принципі не реалізовується.

Це не я гнилий, це все навколо прогнило ... подумати тільки весь глобальний південь, і тепер вже США не можуть/хотять нічого зробити щоб притягнути ненажерливого фашиста геноцидника до відповідальності.....

А ти кажеш - я гнилий тип.  :smilie9:
Ладно замовкну. Не буду більше тут постити, якщо вас усих це так дратує

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Це не я гнилий, це все навколо прогнило ... подумати тільки весь глобальний південь, і тепер вже США не можуть/хотять нічого зробити щоб притягнути ненажерливого фашиста геноцидника до відповідальності.....

Дарма. Забанив би двох дебілів, і форум був би нормальний. Бо лише мажка та rg тут тобою так дратуються.
 Уяви собі - сидять люди за великим круглим столом, спілкуються, сперечаються, аж тут з“являються два дебіли, які лізуть до всіх, обзивають останніми словами, матюкають і проклинають присутніх, а у відповідь присутні  підіймаються із-за столу і йдуть, залишаючи все для тих двох дебілів.
If you are going through hell, keep going.

Offline majesty

• Ветеран форума

не ты ли толерував на этом форуме кацапопомаговских уипанов годами

а теперь разврдишь свои наткртые ладошки с визгами капитулиркцте
дп хуй тебе в сраку
я пойду если шо у с пидарамт за Днепр
и таких в  Украине еще дохуя
а там подоспеет ЯО лт которого у тебя срачка
да и все вашихмаговских рагулей нахуй пошлют, ибо кто теперь поверит когда нибудь штатам?

а потом наступит момент когда вы суки буьете бежать в мек ику, а мексы ьудут вас с пулеметов косить

фу бля
какое тв мерзкое

Offline majesty

• Ветеран форума
Дарма. Забанив би двох дебілів, і форум був би нормальний. Бо лише мажка та rg тут тобою так дратуються.
 Уяви собі - сидять люди за великим круглим столом, спілкуються, сперечаються, аж тут з“являються два дебіли, які лізуть до всіх, обзивають останніми словами, матюкають і проклинають присутніх, а у відповідь присутні  підіймаються із-за столу і йдуть, залишаючи все для тих двох дебілів.

Online RG

• Ветеран форума

Та ні, пиши без проблем. Тут йдеться не про дратування, а про особисті погляди та систему цінностей.
Прикриватись глобальним півднем не потрібно, вони нам 'нічєво нє должни'(c). Штати - це трохи інше, вони так чи інакше задіяні в світовій безпеці + Будапештські мумурандуми там всілякі... моральні зобов'яання. Ти ж ніби про моральну підтримку щось там казав   :smilie8:

Offline majesty

• Ветеран форума
обсуждать со сракомоями Украинуэ о шо с шакалами Льва

Online RG

• Ветеран форума
Прикол з цими всіма планами такий, що якщо б США тут будуть щось хапати, то нащо віддавати решту кацапам.
Й навпаки, з якого б дива кацапам дозволяти США щось тут хапати, особливо за формулою "нє то шо амєріканцов, а й оонцов тута нє будіт".
Іншими словами, хуйло манало з кимось про щось домовлятися (це тільки інтелектуальному заходу не набридло обсмоктувати цю бібоньку вже який рік), відповідно єдиним реальним впливом на кацапів є звіздюлі, що зводить до нуля можливості якихось реальних переговорів. Бо як тільки кацапи захочуть домовлятися, з ними вже домовлятися нема сенсу, й навпаки.

Типовий поділ районів між бандюками. Щодо Хуйла думаю питань не виникає, ну і Бидлан зі своєю камарильєю теж успішно прогресує в цьому напрямку, в друге пришестя якраз 'заматєрєєт'  :smilie7:     

Offline majesty

• Ветеран форума
Та ні, пиши без проблем. Тут йдеться не про дратування, а про особисті погляди та систему цінностей.
Прикриватись глобальним півднем не потрібно, вони нам 'нічєво нє должни'(c). Штати - це трохи інше, вони так чи інакше задіяні в світовій безпеці + Будапештські мумурандуми там всілякі... моральні зобов'яання. Ти ж ніби про моральну підтримку щось там казав   :smilie8:
предав Украину, особенно после сепаратного пислеца с талибанами, поставит точку на штатах как супердердаве

короче миек омерико гриейт огейн :fp2

причем санкции штатов уж на сейчас все забили, а чем сцыкливые рагули не готовые воевать могут кого то напугать ?

Offline majesty

• Ветеран форума
Типовий поділ районів між бандюками. Щодо Хуйла думаю питань не виникає, ну і Бидлан зі своєю камарильєю теж успішно прогресує в цьому напрямку   

вот яо у многих стран и решит вопрос отхлестать уипанов пл сусалам

э ь произойдет очень быстро
Украина способна за пол года при правильном менежменте
а если реал ные союзники а небыбло олаьамы еще и помогут, то и ьыстрее

я думаю даже в штатах найдутся
а Франция так и вообще может поставить ЯО, там рагулей штатовских налухнепереносчт
про Германию вообще моочу

Online Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума

Я коли міркую на ці теми завжди намагаюсь відірватись від почуттів, моралі, власних поглядів, цінностей та інших стереотипів, щоб бачити більш менш реальну картину того що відбувається та оперувати реальними категоріями.
Штати усих завжди кидають, бо в штатах це вважається нормою. Бізнес насин пьорсонал. Саме тому практично вся латинська америка ненавидить штати

Online RG

• Ветеран форума
предав Украину, особенно после сепаратного пислеца с талибанами, поставит точку на штатах как супердердаве

короче миек омерико гриейт огейн :fp2

причем санкции штатов уж на сейчас все забили, а чем сцыкливые рагули не готовые воевать могут кого то напугать ?

Ну, святе місце пусте не буває. Та й віддати все завжди можна будь-кому надійнішому. Не обов'язково рудому аферисту, який ще й 100% кине  :smilie5:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Я коли міркую на ці теми завжди намагаюсь відірватись від почуттів, моралі, власних поглядів, цінностей та інших стереотипів, щоб бачити більш менш реальну картину того що відбувається та оперувати реальними категоріями.
Штати усих завжди кидають, бо в штатах це вважається нормою. Бізнес насин пьорсонал. Саме тому практично вся латинська америка ненавидить штати

Але при цьому лізе через кордон мільйонами... Цікава логіка.  :smilie5:

Online Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Але при цьому лізе через кордон мільйонами... Цікава логіка.  :smilie5:

Якщо ти думаєш що вони лізуть від великої любові то  :fp2

Так чи інакше це довга філософська тема хто кого і коли кидає, але це не має ніякого значення. Проблема в тому що люди чомусь сприймають країну США як щось одне ціле. Це смертельна помилка.
« Останнє редагування: Листопада 12, 2024, 10:29:16 22:29 від Uki »

Online RG

• Ветеран форума

Останні 4 роки ніби не кидали. Можна там казати про недостатню підтримку, то-сьо. Ну а якщо тепер піде кидалово по повній, то буде в них в заклятих 'друзях' ще вся Європа (ну крім орбанівських йобіків, ті кур'єрами між Бидланом і Хуйлом працюватимуть)  :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Останні 4 роки ніби не кидали. Можна там казати про недостатню підтримку, то-сьо. Ну а якщо тепер піде кидалово по повній, то буде в них в заклятих 'друзях' ще вся Європа (ну крім орбанівських йобіків, ті кур'єрами між Бидланом і Хуйлом працюватимуть)  :smilie7:

А ще чотири роки перед цими останніми  чотирма роками, то кацапи сиділи і навіть не рипалися особливо. Але ж хіба то було помітно народові, який запекло проклинав Трампа за те, що не розгромив кацапів,  і при тому щотижня літав до Європи на вихідні при цьому скаржачись на “баригу“.  :lol: :lol:

Online Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума

А постійні витоки інформації? А смоктання по півроку чи варто надати той чи інший вид зброї перед тим як прийняти рішення? Як на мене - це також кидання. З америкою треба завжди співпрацювати по діловому жорстко та професійно. Навіть якщо вони на публіку розпускають соплі та усілякі там почуття-співчуття, thoughts and prayers.
Якщо вірно працюватимеш з ними то виграєш дуже багато, а якщо десь не вслідкуєш щось, десь проявиш слабинку - то обдеруть як липку

От як так вийшло що такі шалені гроші виділяються, а зброї в рази менше ніж у рашки?
« Останнє редагування: Листопада 13, 2024, 01:23:31 01:23 від Uki »

Online RG

• Ветеран форума
А ще чотири роки перед цими останніми  чотирма роками, то кацапи сиділи і навіть не рипалися особливо. Але ж хіба то було помітно народові, який запекло проклинав Трампа за те, що не розгромив кацапів,  і при тому щотижня літав до Європи на вихідні при цьому скаржачись на “баригу“.  :lol: :lol:

Чого Бидлан телефонував Хуйлу ?  :smilie7:

Online RG

• Ветеран форума
А постійні витоки інформації? А смоктання по півроку чи варто надати той чи інший вид зброї перед тим як прийняти рішення? Як на мене - це також кидання. З америкою треба завжди співпрацювати по діловому жорстко та професійно. Навіть якщо вони на публіку розпускають соплі та усілякі там почуття-співчуття, thoughts and prayers.
Якщо вірно працюватимеш з ними то виграєш дуже багато, а якщо десь не вслідкуєш щось, десь проявиш слабинку - то обдеруть як липку

От як так вийшло що такі шалені гроші виділяються, а зброї в рази менше ніж у рашки?

Ти  в курсі, скільки і якої зброї в кого ? Розкажи, цікаво послухати

Online Комашки

• Ветеран форума
Типовий поділ районів між бандюками. Щодо Хуйла думаю питань не виникає, ну і Бидлан зі своєю камарильєю теж успішно прогресує в цьому напрямку, в друге пришестя якраз 'заматєрєєт'  :smilie7:   
Типовий поділ районів між бандюками в нас був до того моменту, коли Байден, після невдалої спроби "Кійова за трі дня" вирішив надавати якусь військово-технічно-грошову допомогу. От до того моменту так, Україна була кацапським райончіком, й в кацапського пахана демократично-некорупційовна ойропа питалася публічно дозволу підмахнути з Україною сцяний папірець про євроатсоціацію.

Прикол в тому, що для кацапів не змінилося взагалі нічого. Україна продовжує вважатися не те що "райончіком", а тупо частиною кацапстану. Не країною впливу, а кацапськой зємєлькой с насєлєнієм із ніщєй разновідності рускіх, а іменно - йужних рускіх.
А що змінилося для США, не міг сказати навіть сам Байден, в котрого одночасно перемога України й сосу-сосущіствованіє з рашенькой; причому це там явно щось на культурному рівні, оскільки пан Юкі десь схожим чином коментує посилання нах країни, що не дає нічого (так неможна, бо вона тоді не дасть нічого). Нажаль, хід думок у американців вище середнього рівня для мене все ще є загадкою.

Таким чином, поділу не буде банально тому, що кацапстан тут воює, а США ні. А якщо США тут буде воювати (а не сосущіствовать), то воювати тут перестане кацапстан. Тому, відповідно, який там в дупу поділ.

Online Комашки

• Ветеран форума

Забагато у вас якось фокусу на те, як туземці мають співпрацювати зі США, типу це лютєйшим чином на США впливає.
США мають (принаймі мали :) ) власні інтереси планетарного масштабу. Коли щось в інтересах США, то США до лампади те, хто там сидить на табурєтці в туземців. Вони дали половині Кореї змогу бути нормальною країною не тому, що там хтось майстерно, по-діловому жорстко та професійно відстрочив їм прутня. А тому що це було в інтересах США. А лише половині країни вони дали таку змогу тому, що не в інтересах США було йти там на якийсь принцип та всіх звільняти з-під рашкокєтайського денееру.
Ізраїль так само, його існування відповідає інтересам США хоча б тому, що серед еліт США купа евреїв. Котрі дуже доступно пояснили тому самому елону муску, де йому рота відкривати дозволено, а де ніт.
Тайвань так само.

Тому, за великим рахунком, я дотримуюся думки що такі речі на 90% залежать від США, а ті 10% що залежать від країни - їх українці надали ще у 2022, чітко продемонструвавши всім, в кого дах від кайфу не поїхав, що ми є серйозною нацією зі спільними цінностями, на яку можна й треба покладатися.

Чому "великий рахунок" курсивом - іронічно, але зараз, з таким президентом США, від того як йому смокчуть прутня - реально може багато залежати. Коли мені тюхають, що ото треба корупційов побороти бла бла, прийти до святого отця нашого Байдена, й він візьме до НАТО, за умови що прийде не бубачька - я регочу панству в обличчя. Але якщо мені скажуть, що бубачька може пообіцяти трумпу золоті гори надр, а трумп такий  :idea: ще й війська надішле під соусом що боронить амерікан проперті, то... принаймі, це більш якось реалістично, ніж солодкі тюхи про покусаного корупційовом Байдена  :gigi:

Online Комашки

• Ветеран форума
Кстаті
Нє, я розумію. Було б добре якби америка просто взяла б та за свій рахунок вирішила всі українські проблеми та негаразди.
Ні, не розумієте, й тюхаєте казки країні, котра майже три роки протистоїть переважаючим чисельно та зброєю силам загарбників.
Що США має зробити, то це прийти до тями від довгого періоду кайфу (так, обідно мабуть читати що весь цей час США кайфували, бо там мабуть гадають що виживали  :lol: кров'ю  :lol: й потом), переглянути дебільну політику сасущіствованія, замінити її на адекватну.
Після цього поточна ситуація, коли США за рахунок України (підкреслюю, все саме так ;) ) вирішує пес знає що, зміниться на ситуацію, коли за рахунок України буде робитися хоча б щось адекватне, й скоріш за все вигідне в тому числі Україні.
Проблема в тому що американський народ не звик до такого і чітко та недвозначно висловився проти цього на виборах.
З цим треба якось жити
Проблема в тому, що муск та трумп вже й вам натюхали якусь хрінь про чіткі та недвозначні вислови наріду США. Я наприклад з Норвегії бачу, що трумп з мізерно-обісцяним відривом виграв в чуваків, котрі максимально бездарно вели кампанію як ідеологічно, так й практично. Може там у США вже положняк що за трумпа 90% голоснуло, але в нас тут інша інфа була.
Щодо України, то вона якось живе весь цей час, коли наріду США - замість пояснення, яка в країни стратегія та чому це так - тюхають то про 50 гендерів клімату, то про 50 рецептів поїдання котів мігрантами. Так шо нарід США сюди мабуть не варто приплітати, він як кайфував, так й продовжує поки що.

Online Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Ти  в курсі, скільки і якої зброї в кого ? Розкажи, цікаво послухати

По характеру бойових дій видно що зброї та боєприпасів менше

Online Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Забагато у вас якось фокусу на те, як туземці мають співпрацювати зі США, типу це лютєйшим чином на США впливає.
США мають (принаймі мали :) ) власні інтереси планетарного масштабу. Коли щось в інтересах США, то США до лампади те, хто там сидить на табурєтці в туземців. Вони дали половині Кореї змогу бути нормальною країною не тому, що там хтось майстерно, по-діловому жорстко та професійно відстрочив їм прутня. А тому що це було в інтересах США. А лише половині країни вони дали таку змогу тому, що не в інтересах США було йти там на якийсь принцип та всіх звільняти з-під рашкокєтайського денееру.
Ізраїль так само, його існування відповідає інтересам США хоча б тому, що серед еліт США купа евреїв. Котрі дуже доступно пояснили тому самому елону муску, де йому рота відкривати дозволено, а де ніт.
Тайвань так само.

Тому, за великим рахунком, я дотримуюся думки що такі речі на 90% залежать від США, а ті 10% що залежать від країни - їх українці надали ще у 2022, чітко продемонструвавши всім, в кого дах від кайфу не поїхав, що ми є серйозною нацією зі спільними цінностями, на яку можна й треба покладатися.

Чому "великий рахунок" курсивом - іронічно, але зараз, з таким президентом США, від того як йому смокчуть прутня - реально може багато залежати. Коли мені тюхають, що ото треба корупційов побороти бла бла, прийти до святого отця нашого Байдена, й він візьме до НАТО, за умови що прийде не бубачька - я регочу панству в обличчя. Але якщо мені скажуть, що бубачька може пообіцяти трумпу золоті гори надр, а трумп такий  :idea: ще й війська надішле під соусом що боронить амерікан проперті, то... принаймі, це більш якось реалістично, ніж солодкі тюхи про покусаного корупційовом Байдена  :gigi:

Україна ніколи не була в зоні інтересів США. І тим не менше своїм шаленим опором на який ніхто не розраховував вона викликала цей інтерес. США дали Україні майже 3 роки щоб вона стала на ноги, взявши на практично повне утримання. Невже ви реально розраховували що це продовжуватиметься вічно. Три роки це величезний термін. Американці вирішили що час пускати Україну у вільне плавання. То що тепер за таке рішення посилати їх нахуй взагалі? Якийсь інфантильно наркоманський підхід.