Автор Тема: Бидлану смоктати ...  (Прочитано 310 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Бидлану смоктати ...
« : Листопада 13, 2024, 08:24:22 20:24 »
... в Хуйла зі своїм 'пєрєстать стрєлять' :smilie7:

Швеція виділить щонайменше 6,9 мільярда доларів на військову підтримку Україні з 2024 по 2026 рік.

Швеція виділить щонайменше 6,9 млрд доларів на військову підтримку України

Інші європейські країни теж оголосили про суттєву підтримку.

Offline RG

• Ветеран форума
Re: Бидлану смоктати ...
« Reply #1 : Листопада 13, 2024, 08:30:05 20:30 »
Міністри оборони Німеччини та Франції зустрічались зразу ж після обрання Трумпа мудрим нарітом ЮСА, теж домовились про все, що треба.

Це до того, що на Бидлані та Штатах далеко світ клином не зійшовся  :smilie7:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #2 : Листопада 13, 2024, 08:38:10 20:38 »
Технічно, це він змусив європку "смоктати", тобто трохи перестати кайфувати.
В трумпа, як й у бубачькі, коли вони не з папірця читають, з рота ллється потік хріні, який зазвичай немає ніякого сенсу аналізувати. Але якщо все ж гаяти на це час, то там бувають домішки адекватності. Наприклад, нелегалів дійсно не варто годувати канхвєтамі та саджати на велфьор (якщо дуже хочеться - то треба робити їхній метод застрибу до США легальним). А ще, Європі дійсно треба витрачати на оборону набагато більше.
Європа все це слухала, й робила що? Правильно, ловила каєф, бо нащо платити більше, коли є США.
Навіть після 2022 року, коли Україна за рахунок життів українців (звісно, Україна в першу чергу власні проблеми цим вирішує, але це не скасовує бенефіту Європи) дала їм час на всі ці зміни, вони що? Правильно, каєф-то він такий, його ловити треба. Ну трохи хтось там щось почав робити. Але в переважної більшості в голові лишилося те саме: на біса це, коли є США?
От треба було достойникам дочекатися, поки оберуть рудого дебіла (й, до речі, дати рудому трохи аргументів для виборів), щоб почати збільшувати витрати на оборону, вмикати якісь там мізки, дискутувати якусь там європейську безпеку європейськими військами. Один відставник навіть про британські війська в Україні щось прокукурікав. А поки смажений трумп в дупу не дзьобнув - та напуркуа? Нормально ж все.

По нормальному, Європа мала вкладатися в рази більше, а не чекати що за все заплатить блажений Байден, поки вони з Кіргізстаном торгують (+5000%, економічне сцуко чюдо кіргізії)

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #3 : Листопада 13, 2024, 08:41:41 20:41 »
Міністри оборони Німеччини та Франції зустрічались зразу ж після обрання Трумпа мудрим нарітом ЮСА, теж домовились про все, що треба.

Це до того, що на Бидлані та Штатах далеко світ клином не зійшовся  :smilie7:
Ну навіть коли б і зійшовся, це наша улюблена інфантильна наркоманія - очікувати, що можна НУ ВЗАГАЛІ нічого не робити, бо парішают братани зі США.
США є флагманом західної цивілізації, і флагманство його базується на власне тому, що та цивілізація існує, й з нею можна вести зрозумілі справи. А не як з деяким бидлом, котре реально як не годуй, а все в ядєрний пєпєл хочіццо дужо, або хоча б косоокого прутня за щоку за давньою звичкою.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #4 : Листопада 14, 2024, 12:22:55 00:22 »
дуиаю шведы одни из пераых сделают члерную бомбу после сальтоморталей быдлана

кому нахер впал такой союзник

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #5 : Листопада 14, 2024, 12:33:35 00:33 »
дуиаю шведы одни из пераых сделают члерную бомбу после сальтоморталей быдлана

кому нахер впал такой союзник
Ну, хіба що мужиков з корупційовної України собі імпортують. Гірше за шведських ядерників можуть бути тільки норвезькі ядерники (ну або німецькі :) )

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #6 : Листопада 14, 2024, 12:57:50 00:57 »
Ну, хіба що мужиков з корупційовної України собі імпортують. Гірше за шведських ядерників можуть бути тільки норвезькі ядерники (ну або німецькі :) )

нет никаких секретов в технологии создания яо

от слова ваабще
а вот технологические возмодномти швеции широкие
или ты считаешь у северной корее шире? :fp2

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #7 : Листопада 14, 2024, 06:55:42 06:55 »
Комашки!
Ну правда, без усяких під'єбонів - я не можу читати твої тексти.
Пробуй коротше і менш вітієвато.
Навіть Маджи з його сотнями помилок я легше читаю.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #8 : Листопада 14, 2024, 07:31:58 07:31 »
На Штати та ж Європа в плані оборони розраховувала не просто так. Взамін американці  отримали доляр як світову валюту торгівлі, відповідно всі ці витрати їм більш ніж компенсувались.

Ну але зараз все трохи змінится. Про сильну європейську армію вже сказано, виробництво озброєнь теж розкочегарюється.  З долярами як резервною валютою теж буде по іншому, питання найближчого часу.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #9 : Листопада 14, 2024, 08:29:11 08:29 »
нет никаких секретов в технологии создания яо

от слова ваабще
а вот технологические возмодномти швеции широкие
или ты считаешь у северной корее шире? :fp2
Секретів по створенню ядерних реакторів ще менше :) ви б бачили шведський. Це параша на рівні концепту, я вже не кажу як він працює.
Технологічні можливості й реальні практичні надбання - це різні речі. Звісно, що як дуже треба буде, то створять й самі, але... краще купити українських мужиков  :gigi:
P.S.
До речі так, у північної кореї можливості ширші. Бо північної кореї не існує, є клан пончіка на дотаціях від кацапстану й китаю. Можливості "північної кореї" - це можливості кацапстану й китаю, мінус поточний рівень їхньої бздливості. Коли бздять люто, можливостей в північної кореї нуль, хіба що чоботом кинути в бік Японії. Коли починають базрєть, в пончіка з'являються ядерки.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #10 : Листопада 14, 2024, 08:34:07 08:34 »
Комашки!
Якщо без під'єбонів, то вам в голову не могло прийти писати якимось людям в інтернеті, аби вони якось там підлаштовувалися щоб вам було зручно читати. Це нонсенс :) Тому вибачте, але я такі речі зараховую все ж в під'єбони, котрі ви просто погано контролюєте.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #11 : Листопада 14, 2024, 08:43:09 08:43 »
На Штати та ж Європа в плані оборони розраховувала не просто так. Взамін американці  отримали доляр як світову валюту торгівлі, відповідно всі ці витрати їм більш ніж компенсувались.

Ну але зараз все трохи змінится. Про сильну європейську армію вже сказано, виробництво озброєнь теж розкочегарюється.  З долярами як резервною валютою теж буде по іншому, питання найближчого часу.
Що США від того не були в програші, це безперечно. Проблеми в пацанів виникли тому, що розраховувало й отримувало покоління, котре давно вже в краях доброго полювання, а нащадки втратили зв'язок з реальністю, й відповідно не розуміють ані сутності попередніх домовленостей, ані того, коли та як їх треба корегувати.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #12 : Листопада 14, 2024, 09:42:04 09:42 »
Якщо без під'єбонів, то вам в голову не могло прийти писати якимось людям в інтернеті, аби вони якось там підлаштовувалися щоб вам було зручно читати. Це нонсенс :) Тому вибачте, але я такі речі зараховую все ж в під'єбони, котрі ви просто погано контролюєте.

Ну це не лише моя думка, я такі думки на СУПі вже зустрічав.
Але то твоя справа.
Я намагаюсь писати так, щоб мене розуміли.
Як що тобі байдуже, то твій вибір.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #13 : Листопада 14, 2024, 10:03:07 10:03 »
Ну це не лише моя думка, я такі думки на СУПі вже зустрічав.
Звісно. Коли президентом США був пан Байден, й відповідно тут половина форуму відверто кайфувала, складаючи свої дописи з трьох чвертей під'єбонів тої чи іншої якості. Я саме це й маю на увазі, коли кажу що ви такі речі погано контролюєте :)
Тут, коротше, президент США тепер новий, відповідно треба переставати розуміти дописи Кота та Остапа. Чесно кажучи, це неважко, бо Коту банально нема чого відповідати за сутністю пред'яв до трумпа, а Остап нічого розумного ніколи й не писав.
Я намагаюсь писати так, щоб мене розуміли.
Ну й дарма. Якщо дописувач не дебіл, та його читає не дебіл, а на додачу ще й тема їм обом цікава - то якось один одного зрозуміють, а що неясно - перепитають.
Тому, якщо не сумніваєтеся у власних розумових здібностях, й не маєте великої потреби писати для дурників - пишіть як вам зручно. Розумні зрозуміють, в них на то мізки є.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #14 : Листопада 14, 2024, 10:30:34 10:30 »
Комашки, не випендрюйся, а пиши коротше і конкретніше. А то очі пухнуть такі простирадла читати :be

Ми тут ніби не гуманітарії алабамські всі поголовно, думку вловимо (якщо вона там буде)   :smilie7:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #15 : Листопада 14, 2024, 10:59:41 10:59 »
Комашки!

сорри реально неудобно в быстром темпесо смарта в комп версии
а мобильнпя нечитабильна

кроме того сайт все время подвисает, хрен поредактируешь

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #16 : Листопада 14, 2024, 02:16:47 14:16 »
Кажуть, Байден дав добро на поставки фактично будь-якого озброєння в рамках суми, яка залишилась в рамках залишку на військову допомогу.

Наші вояки кажуть, що разом з європейською допомогою цього вистачить майже на весь 25 рік.  :smiley24:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #17 : Листопада 14, 2024, 02:27:20 14:27 »
Бог не попустить, свиня не вкусить   :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #18 : Листопада 14, 2024, 04:34:15 16:34 »
Звісно. Коли президентом США був пан Байден, й відповідно тут половина форуму відверто кайфувала, складаючи свої дописи з трьох чвертей під'єбонів тої чи іншої якості. Я саме це й маю на увазі, коли кажу що ви такі речі погано контролюєте :)
Тут, коротше, президент США тепер новий, відповідно треба переставати розуміти дописи Кота та Остапа. Чесно кажучи, це неважко, бо Коту банально нема чого відповідати за сутністю пред'яв до трумпа, а Остап нічого розумного ніколи й не писав.Ну й дарма. Якщо дописувач не дебіл, та його читає не дебіл, а на додачу ще й тема їм обом цікава - то якось один одного зрозуміють, а що неясно - перепитають.
Тому, якщо не сумніваєтеся у власних розумових здібностях, й не маєте великої потреби писати для дурників - пишіть як вам зручно. Розумні зрозуміють, в них на то мізки є.

Спершу виголосіть ваші пред“яви до Трампа, бо трохи не зрозуміло, що саме мається на увазі. Але мушу одразу застерегти, що скоріш ті пред“яви можна закинути кожному американському президентові починаючи віd такого лайна як Франклін Делано Рузвельт. Єдиний із президентів, хто розумів реальну сутність Москви і кацапів, був Ніксон, але це не завадило йому стати піонєром сосу-сосу-сосущєствованія, як казав Жоржович.
If you are going through hell, keep going.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #19 : Листопада 14, 2024, 04:41:00 16:41 »
Спершу виголосіть ваші пред“яви до Трампа, бо трохи не зрозуміло, що саме мається на увазі. Але мушу одразу застерегти, що скоріш ті пред“яви можна закинути кожному американському президентові починаючи віd такого лайна як Франклін Делано Рузвельт. Єдиний із президентів, хто розумів реальну сутність Москви і кацапів, був Ніксон, але це не завадило йому стати піонєром сосу-сосу-сосущєствованія, як казав Жоржович.
А ви мабуть теж не помітили, що я спокійно їх закидаю кожному американському президентові, котрий робить хрінь? :) Це у вас, хлопці, світогляд залежить від прізвищ чуділ на табурєтках. В мене все досить стабільно, й залежить виключно від дій та подій.
Щодо пред'яв конкретно до трумпа - ви їх ніби теж мали змогу читати, й відповідати що 1) то він так каже, а на самом дєлє... 2) ну зробив хрінь й зробив, нічого страшного

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #20 : Листопада 14, 2024, 05:17:03 17:17 »
А ви мабуть теж не помітили, що я спокійно їх закидаю кожному американському президентові, котрий робить хрінь? :) Це у вас, хлопці, світогляд залежить від прізвищ чуділ на табурєтках. В мене все досить стабільно, й залежить виключно від дій та подій.
Щодо пред'яв конкретно до трумпа - ви їх ніби теж мали змогу читати, й відповідати що 1) то він так каже, а на самом дєлє... 2) ну зробив хрінь й зробив, нічого страшного

- Jesus was not on the ballot.  :gigi:

Трамп - це рефлексія американського суспільства. Крім того, він геніальний політик, який зміг так оглушливо тріумфально повернутися на Олімп без військового перевороту.  :gigi:
Американські президенти всі без винятку абсолютно не знають нічого про світ, який оточує Америку. І виходить так, що це скоріше проблема світу, ніж Америки. Так само як колись проблеми Іудеї чи Галілеї були проблемами Іудеї та Галілеї, а не Риму.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #21 : Листопада 14, 2024, 05:52:58 17:52 »

Трамп - це рефлексія американського суспільства. Крім того, він геніальний політик, який зміг так оглушливо тріумфально повернутися на Олімп без військового перевороту.  :gigi:
Американські президенти всі без винятку абсолютно не знають нічого про світ, який оточує Америку. І виходить так, що це скоріше проблема світу, ніж Америки. Так само як колись проблеми Іудеї чи Галілеї були проблемами Іудеї та Галілеї, а не Риму.
Угумсь. Як там справи в римлян? Бо в іудеїв все плюс-мінус  :gigi:
А про геніїв не треба, в нас свій є. Став президентом так, що Місяць на Землю не впав! Уявляєте? Ото мужик. Найвеличніший лідор всесвіту, як-ніяк.
P.S.
А наступного дня після його обрання, на сході піднялося сонце! З трумпом такого не було? А то це великий знак величі, не варто нехтувати...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #22 : Листопада 14, 2024, 06:03:31 18:03 »
Угумсь. Як там справи в римлян? Бо в іудеїв все плюс-мінус  :gigi:
А про геніїв не треба, в нас свій є. Став президентом так, що Місяць на Землю не впав! Уявляєте? Ото мужик. Найвеличніший лідор всесвіту, як-ніяк.
P.S.
А наступного дня після його обрання, на сході піднялося сонце! З трумпом такого не було? А то це великий знак величі, не варто нехтувати...

Те, що США повторять долю Риму і то дуже скоро, у мене жодного сумніву немає. Але то станеться не за нашого з вами життя. Тому мені просто цікаво спостерігати процес. Все тече, все змінюється.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #23 : Листопада 14, 2024, 06:05:21 18:05 »

шениальнее Голобородька?

бляь в могилу писдуй ничтожество

суко э о же надо так сраеу лизать что бы дещевого популиста аля мадура назвать политиком

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #24 : Листопада 14, 2024, 06:06:31 18:06 »
Те, що США повторять долю Риму і то дуже скоро, у мене жодного сумніву немає. Але то станеться не за нашого з вами життя. Тому мені просто цікаво спостерігати процес. Все тече, все змінюється.

за таювоего життя уже ничего не станеться хуесос
скоро в ад

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #25 : Листопада 14, 2024, 06:25:56 18:25 »
Європейський Союз уперше у своїй історії схвалив підтримку спільної оборонної закупівлі своїми державами-членами. Зокрема планують закупити ракети та боєприпаси, частину з яких відправлять в Україну.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #26 : Листопада 14, 2024, 10:54:07 22:54 »
Те, що США повторять долю Риму і то дуже скоро, у мене жодного сумніву немає. Але то станеться не за нашого з вами життя.
Хаха, ну це да, але є нюанс  :gigi: