Автор Тема: Як зупинити подальший розвал фронту і таки перемогти.  (Прочитано 1058 раз)

0 Користувачів і 16 Гостей дивляться цю тему.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Байдену можно было рожи строить, посмотрим что ответят Волцу ( про быдана молчу, самое лучшее если оно будет а гольф играть)
Волца було б насправді цікаво запитати, про який саме вабанк йде мова. Бо це, насправді, робить велику різницю.
Якщо наприклад він під "вабанком" має на увазі що захід нарешті напряму вступить у війну :) то, це одне.
Якщо під "вабанком" він має на увазі що трумп блискавичним рухом обслюнявить на приватній зустрічі другу хуйлу прутня так, що той навіть блимнути не встигне - то, мабуть, трошки інше.

Offline majesty

• Ветеран форума
Волца було б насправді цікаво запитати, про який саме вабанк йде мова. Бо це, насправді, робить велику різницю.
Якщо наприклад він під "вабанком" має на увазі що захід нарешті напряму вступить у війну :) то, це одне.
Якщо під "вабанком" він має на увазі що трумп блискавичним рухом обслюнявить на приватній зустрічі другу хуйлу прутня так, що той навіть блимнути не встигне - то, мабуть, трошки інше.

оь пусть и запитае наш черчилль

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
А взагалі той Волц, подібно, мудило ще те, якщо воно таку х-ню несе  :smilie9: 

"Все знают, что это должно закончиться дипломатическим путем. Я просто не думаю, что реалистично говорить о том, что мы собираемся изгнать каждого русского с каждой пяди украинской земли. Даже в Крыму — президент Трамп признал эту реальность. И я думаю, что то, что весь мир признает эту реальность, стало огромным шагом вперед. Теперь давайте двигаться вперед. Как нам больше не затягивать этот конфликт?", — заявил Уолтц.

Offline Комашки

• Ветеран форума
оь пусть и запитае наш черчилль
ну, якщо йому текст хтось напише, то він й спитає :) таке враження, ніби ми говоримо про якусь нормальну людину, котра сама по собі щось може зробити

Offline Комашки

• Ветеран форума

"Все знают, что это должно закончиться дипломатическим путем. Я просто не думаю, что реалистично говорить о том, что мы собираемся изгнать каждого русского с каждой пяди украинской земли. Даже в Крыму — президент Трамп признал эту реальность. И я думаю, что то, что весь мир признает эту реальность, стало огромным шагом вперед. Теперь давайте двигаться вперед. Как нам больше не затягивать этот конфликт?", — заявил Уолтц.
Не пройшло й години, як пана теж зацікавило питання того, кайфує чи не кайфує Волтц та ліричне оформлення його спічу  :gigi: :smiley24:

Offline majesty

• Ветеран форума

это работа бляди илоны

Offline majesty

• Ветеран форума
Не пройшло й години, як пана теж зацікавило питання того, кайфує чи не кайфує Волтц та ліричне оформлення його спічу  :gigi: :smiley24:

ну кому то же Байден был не такой
вот получите такого как надо

Offline majesty

• Ветеран форума
если бы юыдлан реально был мачо а не картонная дурилка - он бы хуйлу выдвинул максимальные требования ( пусть хотя бы для старта и торга)

а так это срань
а все колбасные быдлановцы перхоть и черви

Offline RG

• Ветеран форума

Так не кайфує ж, а конкретну куйню несе без лірики.

Тепер, якщо опариші відморозяться від призиву з 18 років, то ті будуть мати вагомі підстави нав'язувати мирний план від Бидлана (читай - від Хуйла). І крити тут якби буде нічим   :smilie2:

А опариші відморозяться, тут до ворожки не ходи  :smilie9:

Offline majesty

• Ветеран форума
Так не кайфує ж, а конкретну куйню несе без лірики.

Тепер, якщо опариші відморозяться від призиву з 18 років, то ті будуть мати вагомі підстави нав'язувати мирний план від Бидлана (читай - від Хуйла). І крити тут якби буде нічим   :smilie2:

А опариші відморозяться, тут до ворожки не ходи  :smilie9:

а надо не морозится а поднять ставки
обьявить всеобщий призывв 18-40
это будет удар и по хуйлу и и по быдлану

Offline Комашки

• Ветеран форума
ну кому то же Байден был не такой
вот получите такого как надо
Тобто один робив хрінь, але якщо обрати ще гіршого, то це якось впливає на хрінь від попередника? :) Ну, можливо.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Так не кайфує ж, а конкретну куйню несе
Ну, може ви щось там своє розумієте під словом "кайфує".

Offline Сторонній

• Hero Member
Наша ціль при трумпі президенті повина бути одна-зробити маска нашим.

Offline Сторонній

• Hero Member
Адже самим впливовим у світі є не трумп, не св і не хуйло. Ним є маск, який запросто називає ідіотом шольца, погрожує стармеоу і не підбирає слів щодо трюдо

Offline RG

• Ветеран форума
Ну, може ви щось там своє розумієте під словом "кайфує".

Кайфує - це коли нічим не переймається, з установкою 'все само розсмокчеться'. Несіння хріні в даному випадку не є обов'язковим  :smilie8:

Offline RG

• Ветеран форума
Адже самим впливовим у світі є не трумп, не св і не хуйло. Ним є маск, який запросто називає ідіотом шольца, погрожує стармеоу і не підбирає слів щодо трюдо

ну і нафіга нам цей мудак ? В нас і своїх єсть  :smilie8:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Якась маячня про Маска.
Бачили як Цукер дупою виляє?
Те саме і з Маском буде, буде обтікати.
І не тому, що Трамп мачо, а тому що нікому окрім Рудого Маск не потрібен.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline majesty

• Ветеран форума
Якась маячня про Маска.
Бачили як Цукер дупою виляє?
Те саме і з Маском буде, буде обтікати.
І не тому, що Трамп мачо, а тому що нікому окрім Рудого Маск не потрібен.

там не все так просто
за педиками Венсом и Маском стоит педик Тиль
то есть есть Быдлана могут ликвидировать по типу Кеннеди ( не зря хуйловский алкаш про это писдел)

и тогда вся власть переходит...  Тилю
Тиль очень жестокий и хитрый  педик , поклонник сатанинской философии

Offline RG

• Ветеран форума
Мабуть, Елоша хоче виторгувати з Бидлана бабло (+ великий % профіту), яким він вклався у вибори. Але той знатний спец по кидалову, так що Елоші тут мало що світить  :smilie1:

Offline Комашки

• Ветеран форума
Кайфує - це коли нічим не переймається, з установкою 'все само розсмокчеться'. Несіння хріні в даному випадку не є обов'язковим  :smilie8:
Кайфує, це в неадекваті. Я так бачу, що у вас дається взнаки походження, й пізнання в цій темі у вас дуже слабенькі  :gigi: оце "нічим не переймається" - це усього лише соляно-похмурий напрямок каєфа.
Таким чином, кайфують:
 - сходітєлі посередині
 - шашличнікі
 - менеджери ескалаційова
 - пілігаворщікі
 - люди, котрих потужно галюцинує картиною "в Європи всьо в порядкє"
й так далі. Є наприклад окремі випадки, котрі нагадують симптоматику "ширнувся галімим борщом" - коли людина пускає слину, лопоче щось про те, як подзвонить своєму другу блядіміру й парєшаєт за 24 години, потім верещить про мобілізацію з 18 років, а потім або обсирається (позитивний для людини розвиток подій), або корчиться в судомах (в цьому випадку все навпаки, й може здохнути).
Цей довбаний фєномєн часу набагато раніше за мене підмітили люди, котрі професійно займаються політичними оглядами. Прикладом, дякуючи div, дивилися ми відео з Портніковим, котрий в усіх місцях, де я зазвичай використовую термін каєфа, благає людей "повернутися до реальності". Ну він людина культурна, з аудиторією в сотні тисяч (тільки власною, а так мільйони дивляться й читають). Йому треба формулювати кульурствєнно. В мене випадок протилежний, мене читають три дідугана  :gigi: та й між нами, оці все "повернення до реальності" та "рожеві поняши" - це абсолютно не передає сутності проблеми. З реальності може випасти поет, а в світі рожевих поняш може перебувати чотирирічна дитина. Ми всі маємо справу не з поетами, й не з чотирирічними дітьми. Ми маємо справу з дорослим бидлуватим нарідом, котрий напряму демонструє розумову дисфункцію, аналогічну результату отруєння наркотичими засобами.
Причому аналогія настільки пряма, що їм, як й реальним наркоманам, до всрачки хочеться продовжувати кайфувати, хоч там пожежа, хоч потоп.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Тиль очень жестокий и хитрый  педик , поклонник сатанинской философии
Знов-таки до питання, які дивні речі муляють СУПу око.
Жодна з цих рис не є негативною. На хвилиночку.
Якби якийсь жорстокий та хитрий пєдік, лавеєвець чи телемашнік, розбомбив би кацапстан, або розвалив би його щоб на теренах довбилися в сраку не за каноном МП, а якось по-заморському.
То мені особисто було б за честь подарувати такій людині найкращий з наявних у продажу вазелинів, та пославити з ним Ра-Гор-Хуїта, сидячого на троні.

Реальні проблеми з усіма тими тілі-мілі полягають в тому, що вони або підкацапники, або наркомани.