Автор Тема: теневой босс маска и венса  (Прочитано 552 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
Re: теневой босс маска и венса
« Reply #30 : Січня 12, 2025, 08:35:17 20:35 »
к лгбт надо относится как и любім другим физическим недостаткпм, увечиям, инвалидности
то есть не проявлять фобию
мачизм надо проявлять не на слабых, женщинах, инвалидах
в идеале если есть силы и здоровье вступить в пяды ЗСУ

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #31 : Січня 12, 2025, 08:55:21 20:55 »
к лгбт надо относится
Мені просто цікаво, чому до лгбт треба щось робити. Ну, ви буквально під обстрілами то гіперзвукових, то дронів, то ще що там кацапи запустять, а ЗСУ не встигне збити. Тобто, це не випадок "кіт яйця лиже, а хтось лгбт ганяє". Не та ситуація, коли людям настільки нема чого робити, ну от як в європці, щоб там треба було синхронізуватися з астралом, або ставитися до лгбт.

Незалежно від особистого ставлення до явища, воно явно в гігапарсєках від кацапізму. Тобто, теоретично, якщо українець не особливо добре ставився до таких чуваків як лгбт, порівнянно до відрази, негативу та бажання смерті всій руснє, ставлення до лгбт мало б бути на якомусь мікроскопічному рівні, десь після ставлення до різних порід домашніх тварин.

В повсякденному житті на території України, я так розумію, лгбт питання не стоїть ніяк від слова зовсім, бо всім не до того.

Припустимо, хтось там звик на автоматі "чморіть пєдіков", але знов-таки нібито є дуже реальні підораси, не якісь там сумні геї :) а така собі русня та підкацапники, на адресу котрих мало б піти три чверті негативу, на який тільки здатен середньостатистичний українець. Чверть лишаємо на політичні баталії (тм).

Знов-таки припустимо, що хтось дуже занурюється до рашкокультуркі, а там, як відомо, лгбт то річ важлива. Але цікавість до теми демонструють досить різні люди; мені лишається сподіватися що не 90% українців засідає на руснявих сайтах, бо інакше йой.

Тобто, нібито, за сукупністю умов лгбт тема мала б ну просто не відсвічувати від слова зовсім. Але от чомусь ніт, й причини реально цікаві.

Підкреслюю, це не завуальована спроба всім сказати, що чіпати лгбт не круто. Моє ставлення до питання всім відомо, ну й власне причина того, що я це все не коментую останні три роки - в моїй системі цінностей тупо не до того. Права риб, ставлення до тварин у мангрових лісах, гомогейська бурудьба та зміни клімату - це такі штуки, котрі мені були б цікаві коли моя країна в безпеці, все в ажурі, й мені хочеться посратися на форумі й перевірити власну адекватність ставлення до питання. А у вас все інакше, й мені банально цікаво, чому це так.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #32 : Січня 12, 2025, 08:59:28 20:59 »
тьотки как в Украине?
Я не скажу що особливо концентруюся на візуальній складовій, але ні. Менше різновидів типажів, більше, як не крути, натуральних білявок. Як на мене - люди гарні.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #33 : Січня 12, 2025, 09:22:52 21:22 »
Мені просто цікаво, чому до лгбт робити. Ну, ви буквально під обстрілами то гіперзвукових, то дронів, то ще що там кацапи запустять, а ЗСУ не встигне збити. Тобто, це не випадок "кіт яйця лиже, а хтось лгбт ганяє". Не та ситуація, коли людям настільки нема чого робити, ну от як в європці, щоб там треба було синхронізуватися з астралом, або ставитися до лгбт.

Незалежно від особистого ставлення до явища, воно явно в гігапарсєках від кацапізму. Тобто, теоретично, якщо українець не особливо добре ставився до таких чуваків як лгбт, порівнянно до відрази, негативу та бажання смерті всій руснє, ставлення до лгбт мало б бути на якомусь мікроскопічному рівні, десь після ставлення до різних порід домашніх тварин.

В повсякденному житті на території України, я так розумію, лгбт питання не стоїть ніяк від слова зовсім, бо всім не до того.

Припустимо, хтось там звик на автоматі "чморіть пєдіков", але знов-таки нібито є дуже реальні підораси, не якісь там сумні геї :) а така собі і хочеться посратися на форумі й перевірити

дело в том что природная дивиация никуда не имчезнет
5% будут сдланы природой
коммунисты и нацисиы садили их в лагеря

так же кае нн ичезнут инвалиды от рождения и от увечий
фобия к таким людям , причем агрессивная, проявление рагулизма именшевартости

волк среди овец, и овца среди волков такие типажи

мне это напоминает отношенте исламистов к женщинам

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #34 : Січня 12, 2025, 09:41:49 21:41 »
дело в том что природная дивиация никуда не имчезнет
Дик клімат теж реально змінюється. Вас воно хвилює? Ніби десь так, як і мене.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #35 : Січня 12, 2025, 09:54:27 21:54 »
Дик клімат теж реально змінюється. Вас воно хвилює? Ніби десь так, як і мене.

плебс ваабще кроме хлеба и зречищ ничего не интересует

p.s.
но мы ушли от темы
три педика захватили власть в штатах путем разжигания ненависти ...  к педикам и мигрантам

это массонство педиков результат агрессивной гомофобии
и они отыграются на  рагулях по полной

но меня больше волнует агрессивная  украинофобия этих пидарасов которая абсолютно ничем неспровоцированна кроме борьбы за власть и бабло

с другой стороны куй его знает
может у этой троицы гомосексуальные связи с какими то кацапскими олигархами

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #36 : Січня 12, 2025, 10:05:48 22:05 »
Тю, звідки ви то все берете ? Я якось взагалі не відчуваю в оточенні проблем в існуванні та ставленні до якихось там геїв, трансвеститів і тому подібне.

Ну назве часом хтось когось підарасом, але це точно не про лгбт йдеться  :smilie5:

До речі, якраз до кацапів частіше всього цей термін і застосовується  :moskali:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #37 : Січня 13, 2025, 06:38:13 06:38 »
теперь можно записать меня в маговцы :smilie5:
в воскресенье вышла интервью Стива Беннона Гардиан

коротко
он прозывает этих пидарасов абсолютным злом  и  беспринципными жадными тварями
их модель экономики называет глобальным техно-феодализмом 
обещает отправить обратно в южную африку уже дов 20 января :weep:

p.s. тупым колбасным и нашим рагулям читать это все равно бесполезно

https://www.theguardian.com/us-news/2025/jan/12/steve-bannon-calls-elon-musk-racist

Bannon further widened his aim to attack Musk’s fellow tech giants Peter Thiel and David Sacks for having South African heritage.

“He [Musk] should go back to South Africa,” Bannon said. “Why do we have South Africans, the most racist people on earth, white South Africans, we have them making any comments at all on what goes on in the United States?”

Arguing that Musk’s “sole objective is to become a trillionaire” and calling him a proponent of “techno-feudalism on a global scale”, Bannon said, “I don’t support that and we’ll fight it,” adding: “He won’t fight. He’s got the maturity of a little boy.

“He will do anything to make sure that any one of his companies is protected or has a better deal or he makes more money.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #38 : Січня 14, 2025, 09:37:48 09:37 »
Американському мільярдеру Ілону Маску, який очолить "Департамент урядової ефективності" за нової адміністрації президента США Дональда Трампа, готують офіси на території комплексу Білого дому, в безпосередній близькості від наступного президента США.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #39 : Січня 14, 2025, 09:44:53 09:44 »
Американському мільярдеру Ілону Маску, який очолить "Департамент урядової ефективності" за нової адміністрації президента США Дональда Трампа, готують офіси на території комплексу Білого дому, в безпосередній близькості від наступного президента США.

Варто закупитись акціями виробників попкорну   :smilie5:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #40 : Січня 15, 2025, 05:51:39 17:51 »
В ответ нардеп посоветовала Литвину «разуть шефу глаза на бардак в армии с Сырским».

В то же время советник президента отметил, что многим «не мешало бы видеть границы своей компетенции». Литвин также добавил, что не вмешивается в управление армией, потому что не разбирается в этом.

Диалог завершился вопросом Безуглой: «Вы гей?». :laugh:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #41 : Січня 15, 2025, 08:44:29 20:44 »
Yury Bogdanov
5 год  ·

- Вітаю, я лідерка AfD, лезбійка і в стосунках з нелегальною мігранткою, постійно живу у Швейцарії.

- А я найбагатша людина в світі, народився у Південній Африці, лобіюю завезення індійців у Штати, а мій син змінив стать.

- І зараз ми поговоримо, як врятувати Європу від ліваків, мігрантів і повернути традиційні цінності!