Автор Тема: Людина зіткана з протиріччь. Наприклад я. За мою душу боряться Ангел і Демон  (Прочитано 39 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Демон, що сидить на лівому плечі шепче на вухо:
- Купи собі новий мотоцикл ! 1802 куба. Він тобі подобається !

Ангел, що сидить на правому плечі:
- Ні. Це аморально зараз. Не купуй ! Ти не знаєш що буде завтра !

Демон, що на лівому:
- Купи ! Купи ! Купи ! Він такий класний ! Ти давно його хотів ! На цьому ти вже їздиш більше трьох років !

Ангел, що на правому:
- Не купляй ! Дай гроші на армію ! Ну і що що ти даєш вісім років ?! Дай ще !

Демон:
- Купи ! Ти ще заробиш на армію ! Більше ! А зараз купи собі !

Ангел:
- Ні! Ти не можеш впасти так низько ! Це ганьба ! Що скажуть люди які втратили все ?!

Демон:
- Та хуй на тих людей ! Вони хотіли шашличків а потім побігли через Тису ! Ти нічого не міг вдіяти як не старався !

Ангел:
- Ну і що що хотіли шашличків ?! Вони дурні як бубен, але вони наші люди і страждають !

Демон:
- Купи собі новий мотоцикл ! Не встидайся ти заслужив у себе ! Не зважай на тих дурних людей ! Вони завтра тебе знову продадуть ! В них є інтернет і вони голосують за якусь йобану тварюку тімашонку ! Або якогось хуєграя !

Ангел:
- Тімашонка здохне, Путін здохне. Хуєграй втече в лондон. Україна переможе. Тоді купуй. Зараз ні !

Ось так живу останній місяць і спостерігаю битву Добра і Зла серед мене... :smilie2:
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
А простіше було просто написати:

1. Я заробляюю нєхіле бабло.

2. Я багато доначу на ЗСУ

3. Я ганяю на байку. Але він мені за три роки набрид.

4. Я куплю новий байк. 1802 куба.

:laugh:

ПиСи....ти, зі своїми "душевними стражданнями".... Чорного і Білого.... попалився на точно вказаних "кубах".

;D

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
До речі...Можеш додати, що ти божествєнно красів, і що тобі за це дуже незручно почуватись перед звичайними людьми. Навіть дуже соромно.