Автор Тема: Людина зіткана з протиріччь. Наприклад я. За мою душу боряться Ангел і Демон  (Прочитано 200 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Демон, що сидить на лівому плечі шепче на вухо:
- Купи собі новий мотоцикл ! 1802 куба. Він тобі подобається !

Ангел, що сидить на правому плечі:
- Ні. Це аморально зараз. Не купуй ! Ти не знаєш що буде завтра !

Демон, що на лівому:
- Купи ! Купи ! Купи ! Він такий класний ! Ти давно його хотів ! На цьому ти вже їздиш більше трьох років !

Ангел, що на правому:
- Не купляй ! Дай гроші на армію ! Ну і що що ти даєш вісім років ?! Дай ще !

Демон:
- Купи ! Ти ще заробиш на армію ! Більше ! А зараз купи собі !

Ангел:
- Ні! Ти не можеш впасти так низько ! Це ганьба ! Що скажуть люди які втратили все ?!

Демон:
- Та хуй на тих людей ! Вони хотіли шашличків а потім побігли через Тису ! Ти нічого не міг вдіяти як не старався !

Ангел:
- Ну і що що хотіли шашличків ?! Вони дурні як бубен, але вони наші люди і страждають !

Демон:
- Купи собі новий мотоцикл ! Не встидайся ти заслужив у себе ! Не зважай на тих дурних людей ! Вони завтра тебе знову продадуть ! В них є інтернет і вони голосують за якусь йобану тварюку тімашонку ! Або якогось хуєграя !

Ангел:
- Тімашонка здохне, Путін здохне. Хуєграй втече в лондон. Україна переможе. Тоді купуй. Зараз ні !

Ось так живу останній місяць і спостерігаю битву Добра і Зла серед мене... :smilie2:
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
А простіше було просто написати:

1. Я заробляюю нєхіле бабло.

2. Я багато доначу на ЗСУ

3. Я ганяю на байку. Але він мені за три роки набрид.

4. Я куплю новий байк. 1802 куба.

:laugh:

ПиСи....ти, зі своїми "душевними стражданнями".... Чорного і Білого.... попалився на точно вказаних "кубах".

;D

Offline Geo

• Ветеран форума
До речі...Можеш додати, що ти божествєнно красів, і що тобі за це дуже незручно почуватись перед звичайними людьми. Навіть дуже соромно.

Offline Sturmer44

• Hero Member
А простіше було просто написати:

1. Я заробляюю нєхіле бабло.

2. Я багато доначу на ЗСУ

3. Я ганяю на байку. Але він мені за три роки набрид.

4. Я куплю новий байк. 1802 куба.

ПиСи....ти, зі своїми "душевними стражданнями".... Чорного і Білого.... попалився на точно вказаних "кубах".

;D

Все точно ти описав, тільки що значе "попалився" ?
Попалився це коли необачно викрив те що хотів сховати подалі від оточуючих.
А що тут ховати коли тема носить виключно самовикривальний характер, більше того засуджує підлу сутність людської породи на власному прикладі щоб нікого не чіпати, Гг..
Заробляю ? Та заробляю бо працюю.
Але мій заробіток на фоні "головного психіатра ЗСУ" чи районного очільника ТЦК просто неспіврозмірні величини.

1802 см3.
Ну так. А що б ти подумав про людину, яка переживає біблейські трабли душі через мопед з 50 см3 ?
Нічого крім толерантного але  презирства. Просто не помітив би і все. Або відчув жалість до убогого, а це найгірше..
Це кінець біографії...

1802 несе в собі багато моментів. Торкнуся тільки кількох.
Перш за все це естетика грубого металу, прирученого точною обробкою. Це як приручити лева який ходить на цирлах але може роздерти замить, коли ти зробиш помилку.
І це звук. Низькі вібрації двох майже літрових баняків. Ці вібрації пронизують тебе і навколишній простір. Через нього ти відчуваєш пульсацію простору
Це як осідлати носорога, який біжить хрипить гримить підкоряючись вершнику.
Це як осідлати паровоз.
Це  звук з яким ти під'їхав на переговори до клієнта, а він в душі вже задумав мишиний писк про ціну щоб зменшити. Коли ти бачиш його кислу міну розуміння, що його замислений писк тут не чутний на фоні того що він чує. Гг..
Цей звук дівчата чують низом живота. Ти повільно котишся повз них. А вони вже біжать наввипередки щоб сісти позаду.
А ти плавно додаєш газу і в зеркало спостерігаєш на драму життя. Гг..
Сусіди. Вони не мають шансів забути про твоє існування, чи не вітатися чемно при зустрічі. Ти їм нагадуєш ввічливо кожен раз о сьомій ранку коли виїжджаєш по справах. Вони теж прокидаються, і йдуть робити щось корисне. Вони відчувають вдячність без ненависті.
Тебе ненавидять тільки лгбт і банять на форумі лгбт до 2030-го року

Але тема не про це. Тут суворе засудження метушливості людської душі.

Був такий пейсатєль. Сергій Довлатов. Досить непоганий, чеховського стилю розкриття суті через людські дрібниці.
По його сценарію зроблений фільм "Комедия строгого режима".
Якось він писав: "про які блять філософські проблеми буття можна теревенити, коли я вже три роки борюся зі спокусою купити собі з гонорару за нову книгу золотий перстень з рубіном десять каратів ?!"

Offline Geo

• Ветеран форума
Все точно ти описав, тільки що значе "попалився" ?
Попалився це коли необачно викрив те що хотів сховати подалі від оточуючих.
А що тут ховати коли тема носить виключно самовикривальний характер, більше того засуджує підлу сутність людської породи на власному прикладі щоб нікого не чіпати, Гг..
Заробляю ? Та заробляю бо працюю.
Але мій заробіток на фоні "головного психіатра ЗСУ" чи районного очільника ТЦК просто неспіврозмірні величини.

1802 см3.
Ну так. А що б ти подумав про людину, яка переживає біблейські трабли душі через мопед з 50 см3 ?
Нічого крім толерантного але  презирства. Просто не помітив би і все. Або відчув жалість до убогого, а це найгірше..
Це кінець біографії...

1802 несе в собі багато моментів. Торкнуся тільки кількох.
Перш за все це естетика грубого металу, прирученого точною обробкою. Це як приручити лева який ходить на цирлах але може роздерти замить, коли ти зробиш помилку.
І це звук. Низькі вібрації двох майже літрових баняків. Ці вібрації пронизують тебе і навколишній простір. Через нього ти відчуваєш пульсацію простору
Це як осідлати носорога, який біжить хрипить гримить підкоряючись вершнику.
Це як осідлати паровоз.
Це  звук з яким ти під'їхав на переговори до клієнта, а він в душі вже задумав мишиний писк про ціну щоб зменшити. Коли ти бачиш його кислу міну розуміння, що його замислений писк тут не чутний на фоні того що він чує. Гг..
Цей звук дівчата чують низом живота. Ти повільно котишся повз них. А вони вже біжать наввипередки щоб сісти позаду.
А ти плавно додаєш газу і в зеркало спостерігаєш на драму життя. Гг..
Сусіди. Вони не мають шансів забути про твоє існування, чи не вітатися чемно при зустрічі. Ти їм нагадуєш ввічливо кожен раз о сьомій ранку коли виїжджаєш по справах. Вони теж прокидаються, і йдуть робити щось корисне. Вони відчувають вдячність без ненависті.
Тебе ненавидять тільки лгбт і банять на форумі лгбт до 2030-го року

Але тема не про це. Тут суворе засудження метушливості людської душі.

Був такий пейсатєль. Сергій Довлатов. Досить непоганий, чеховського стилю розкриття суті через людські дрібниці.
По його сценарію зроблений фільм "Комедия строгого режима".
Якось він писав: "про які блять філософські проблеми буття можна теревенити, коли я вже три роки борюся зі спокусою купити собі з гонорару за нову книгу золотий перстень з рубіном десять каратів ?!"

:fp2

:smilie7:

Offline Geo

• Ветеран форума
Нє...в мене БУЛА ПІДОЗРА...як ти ставав на табуретку під піонерський салют і штовхав промови "провідників ОУН-УПА" :laugh:

Але тепер питань нема.

- Слава Рєчєвому Аппарату!

- Навіки Слава!

:Razom:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Демон, що сидить на лівому плечі шепче на вухо:
- Купи собі новий мотоцикл ! 1802 куба. Він тобі подобається !

Ангел, що сидить на правому плечі:
- Ні. Це аморально зараз. Не купуй ! Ти не знаєш що буде завтра !

Демон, що на лівому:
- Купи ! Купи ! Купи ! Він такий класний ! Ти давно його хотів ! На цьому ти вже їздиш більше трьох років !

Ангел, що на правому:
- Не купляй ! Дай гроші на армію ! Ну і що що ти даєш вісім років ?! Дай ще !

Демон:
- Купи ! Ти ще заробиш на армію ! Більше ! А зараз купи собі !

Ангел:
- Ні! Ти не можеш впасти так низько ! Це ганьба ! Що скажуть люди які втратили все ?!

Демон:
- Та хуй на тих людей ! Вони хотіли шашличків а потім побігли через Тису ! Ти нічого не міг вдіяти як не старався !

Ангел:
- Ну і що що хотіли шашличків ?! Вони дурні як бубен, але вони наші люди і страждають !

Демон:
- Купи собі новий мотоцикл ! Не встидайся ти заслужив у себе ! Не зважай на тих дурних людей ! Вони завтра тебе знову продадуть ! В них є інтернет і вони голосують за якусь йобану тварюку тімашонку ! Або якогось хуєграя !

Ангел:
- Тімашонка здохне, Путін здохне. Хуєграй втече в лондон. Україна переможе. Тоді купуй. Зараз ні !

Ось так живу останній місяць і спостерігаю битву Добра і Зла серед мене... :smilie2:
Якщо вздрочнуть у душі, то це звичайний онанізм, якщо привселюдно, то це перфоманс

Offline Geo

• Ветеран форума
Якщо вздрочнуть у душі, то це звичайний онанізм, якщо привселюдно, то це перфоманс

Offline Sturmer44

• Hero Member
Нічого не зрозуміло
Але дуже цікаво.

Нічого по темі Яблука і вигнання з Раю
Але вичерпно про онанізм

Offline Geo

• Ветеран форума
Нічого не зрозуміло
Але дуже цікаво.

Але вичерпно про онанізм

:fp2

ХМ! А ти - красава!  :smiley24:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Нічого не зрозуміло
Але дуже цікаво.

Але вичерпно про онанізм
Зараз у багатьох людей проблеми дещо іншого характеру, тому такі перфоманси сприймаються неоднозначно. А так, звичайно купіть