Автор Тема: Вбивство Музичка і наступна планомірна здача країни...  (Прочитано 13365 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • = Розвідка =
чи не здається вам, що ці два аспекти пов'язані? чомусь маю глибоке переконання, що був би Сашко живий - загони, якими він керував, вже давно дісталися б сходу і за день навели там лад. і що це було зрозуміло тим, хто зараз здає країну під кацапію. тому Музичка і вбили.
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline outsider

• Ветеран форума
Безумовно. Правий Сектор показав свою боєздатність. Це практично єдина організація про яку росіяни відгукуються з повагою а не з іронією.
Тому зусилля її обезголовити цілком вписуються в ширший контекст російського вторгнення.

Offline free UA

• Ветеран форума
був би Сашко живий - загони, якими він керував, вже давно дісталися б сходу і за день навели там лад.
:lol:
Дословно полчаса назад в общении со знакомым высказывал эту же мысль  :smiley15:

Offline elko

• Hero Member
Вот поэтому его и убрали, чтобы не мешал

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
тобто я не один так бачу ситуацію, це добре. а тепер давайте звернемо увагу на нинішні дії вбивці Сашка (маю на увазі авакова). його мусора здають терористам абсолютно все, включаючи зброю. допомагають терористам не жаліючи сил. щось постійно заважає авакову провести ротацію мусорів по регіонам. пригадуємо як жорстоко мусора побили патріотів, яки їхали на допомогу українцям Харкова. в підсумку аваков каже про те, що вибори напевно не відбудуться
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Може ти і маєш рацію.

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
Я поки що втримаюсь від консперативних висновків , але я не находжу відповіді на просте запитання " ЗА ЩО ? " Аваков вбив Сашка . Який злочин чи противоправну дію він вчинив ( крім тієі м коли схопив за краватку якогось прокурорського мажора )  і що це в порівнянні з катуванням СБУ шників і розпоротими животами ? Сука Аваков , чому Пономарьов ще живий ?
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Offline Кадра

• Sr. Member
його мусора здають терористам
то не його мусора, а янукові, але міг би робити хоч щось,
щоб не допускати такої ганьби як здача злочинцям міліцейської зброї.
Кадри рєшают всьо

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =

значить авакій - це людина януковича. бо він:

1. не знімає керівництво
2. не проводить ротацій
3. дає команду пресувати патріотів

Offline Palermo

• Hero Member
А я вот что не понимаю. В Чечне он воевал на стороне Дудаева. Мочил колорадов. Но вот к власти пришел зечара и сразу же СБУ под ФСБ легло. Так вот два варианта вижу, если у колорадов на него дело было и он был враг: или мочить его, или вербовать. Он остался жив, это странно.

Offline Кадра

• Sr. Member
Я поки що втримаюсь від консперативних висновків , але я не находжу відповіді на просте запитання " ЗА ЩО ? " Аваков вбив Сашка . Який злочин чи противоправну дію він вчинив ( крім тієі м коли схопив за краватку якогось прокурорського мажора )  і що це в порівнянні з катуванням СБУ шників і розпоротими животами ?
Він ходив зі зброєю і неадекватно себе поводив,
це причина для затримання.
Якби не відстрілювався то був би живий,
якщо його дійсно вбили.

Сука Аваков , чому Пономарьов ще живий ?
Слушне запитання.
Кадри рєшают всьо

Offline RG

• Ветеран форума
Виконують вказівки кацапів, навіть особливо не приховуючи цього.  :smilie9:

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
А я вот что не понимаю.

тобто, з хунтою тимошенко-авакова-турчинова, з їхніми діями - все зрозуміло? то поділиться з нами.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
А я вот что не понимаю. В Чечне он воевал на стороне Дудаева. Мочил колорадов. Но вот к власти пришел зечара и сразу же СБУ под ФСБ легло. Так вот два варианта вижу, если у колорадов на него дело было и он был враг: или мочить его, или вербовать. Он остался жив, это странно.
Вы наивный юноша если полагаете что ФСБ больше нечем было заняться в Украине как искать воевавших в Чечне и мочить их.
Батя, мы стараемся ...

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =

методички на туровській не змінили? за те що він ходив з зареєстрованою зброєю без чохла - він платив штрафи по 51 грн за кожен раз. це причина не для затримання, а максимум - для візита до порушника дільничного і розмови з ним.

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
якщо чесно, Єгорій, я не думаю, що дії нинішньої влади - є зрадою, бо їм нічого не світить у такому випадку. я гадаю, що то звичайна проста людська некомпетентність. ЮВТ і компанія - дилетанти.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline outsider

• Ветеран форума

Практично в кожній заяві російських офіційних осіб по Україні звучить вимога роззброєння і заборони Правого Сектора. Це очевидний вияв поваги і визнання заслуг організації. В тому числі і заслуг Сашка Білого.

Offline Palermo

• Hero Member
А я вот что не понимаю.

тобто, з хунтою тимошенко-авакова-турчинова, з їхніми діями - все зрозуміло? то поділиться з нами.
хунта - это путинский сленг, сленг колорадов.
Я не знаю, что там случилось и почему его убили. Но дав ответ на вопрос, почему с ним не расправилось ФСБ, имея в подчинении сотрудников СБУ, можно будет строить конспирологию дальше.

Offline Palermo

• Hero Member

Практично в кожній заяві російських офіційних осіб по Україні звучить вимога роззброєння і заборони Правого Сектора. Це очевидний вияв поваги і визнання заслуг організації. В тому числі і заслуг Сашка Білого.
ПС - це БАбай для дорослих клорадів. Тому й звучить в кожній заяві.

Offline Кадра

• Sr. Member

1. не знімає керівництво
2. не проводить ротацій
Там не все так просто.
Існує коаліція в парламенті,
 до неї входить багато януківсько-порошенківської мерзоти,
яка шантажує Турчинова і ставить вимоги (взамін своїх голосів
за важливі для країни документи),
в тому числі що стосується кадрових і військових питань.
Саме тому потрібні негайні перевибори в Раду,
дай Боже українцям розуму щоб нарешті завели туди притомну більшість.
Кадри рєшают всьо

Offline ofenrohr

• Hero Member
тобто я не один так бачу ситуацію, це добре. а тепер давайте звернемо увагу на нинішні дії вбивці Сашка (маю на увазі авакова). його мусора здають терористам абсолютно все, включаючи зброю. допомагають терористам не жаліючи сил. щось постійно заважає авакову провести ротацію мусорів по регіонам. пригадуємо як жорстоко мусора побили патріотів, яки їхали на допомогу українцям Харкова. в підсумку аваков каже про те, що вибори напевно не відбудуться

Цей пдрс сказав, що вони самі не захотіли проводити виборів. Тобто це бютосекта не впоралася з наведенням ладу й проведенням виборів, а там люди просто не захотіли проводити виборів. Клоун і нікчема авакей  :smilie5:

Offline outsider

• Ветеран форума

ПС - це БАбай для дорослих клорадів. Тому й звучить в кожній заяві.

Але вибраний на цю роль був саме Правий Сектор а не скажімо ескадрони смерті від СБУ чи снайпери БЮТа.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Вбивство Музичка мало виключно політичний характер. Це абсолютно очевидно, і я думаю, що причиною був страх влади. Влада боялася самого Музичка як людини і як символу. Влада боялася також, що Музичко може дискредитувати її в очах Заходу і в очах власного народу з діаметрально протилежних причин. Влада також боялася, що Музичка будуть використовувати путінські пропагандисти.
Ну і ще один важливий фактор ненависті до Музичка - він був озброєним українцем. І до того ж чесним...
If you are going through hell, keep going.

Offline Aelit

• Hero Member
думаю що мерзенність тих хто на крові народу який повстав проти ставленика хуйла прийшовдо влади - бютошобла  - співрозмірна с мерзенністю окрів і їх лідера хуйла

ми так еуявити не зможемо бо мислимо іншими категоріями

жінками як щитом не прикривались

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =

1. не знімає керівництво
2. не проводить ротацій
Там не все так просто.

до кадрових та службових рішень авакія та коаліція не має ніякого відношення. це ти бабцям на лавочці розповідай.

Offline Кадра

• Sr. Member
за те що він ходив з зареєстрованою зброєю без чохла - він платив штрафи по 51 грн за кожен раз. це причина не для затримання, а максимум - для візита до порушника дільничного і розмови з ним.
Такий штраф лише для першого порушення,
 потім повинні бути жорсткіші заходи,
якщо людина не реагує на попередження та символічне покарання.
Носіння такої зброї вкупі з неадекватною поведінкою
повинно каратись серйозно, бо це створює небезпеку
для оточуючих, принаймні я не бажала б регулярно бачити
такого Сашка з калашем наперевіс поряд зі своїм будинком.
Кадри рєшают всьо

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
чи не здається вам, що ці два аспекти пов'язані? чомусь маю глибоке переконання, що був би Сашко живий - загони, якими він керував, вже давно дісталися б сходу і за день навели там лад. і що це було зрозуміло тим, хто зараз здає країну під кацапію. тому Музичка і вбили.
пишу об этом с момента регистрации на форуме.
Музычко имел опыт вооруженной борьбы именно с этими "ветеранами" чеченских воен, как тот бородатый чмырь в Славянске, который участвовал в зачистке села Комсомолькое в 2000 г.
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд

Якби не відстрілювався то був би живий,
якщо його дійсно вбили.

Йой ! Зброя в нього була легальна і він мав на неі дозвіл ( тут писали про його 7.62 ) . І що значить поводився неадекватно ? Та в Украіні 50% населення неадеквати . Це що привід ?
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Offline Кадра

• Sr. Member

1. не знімає керівництво
2. не проводить ротацій
Там не все так просто.

до кадрових та службових рішень авакія та коаліція не має ніякого відношення.
Якби не мала, то її б не було взагалі,
вона втратила б зміст для янучарників.
Кадри рєшают всьо

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
А я вот что не понимаю.

хунта - это путинский сленг, сленг колорадов.
Я не знаю, что там случилось и почему его убили. Но дав ответ на вопрос, почему с ним не расправилось ФСБ, имея в подчинении сотрудников СБУ, можно будет строить конспирологию дальше.

мені похуй, чий то сленг - я називаю речі своїми іменами. у ФСБ були задачі серйозніші, ніж полювати на одну людину. крім того, в СБУ на місцях залишилися ті самі люди, що й були. а на Західній - там взагалі "один за всіх і всі за одного". тому ніякої конспірології тут немає, не потрібно розвішувати локшину по вухах. не потрібно пересмикувати тему.