Просто ліберально соціалістична концепція яка рулила західним світом останні 30 років йде до краху.
Вивіз індустрії в Китай( всі будуть програмерами),боротьба з вітряками( карбон поганий давайте всі озеленимося), нахер нам армія( всі всіх люблять ) ,сім'я погано,фемінізм добре а замість дітей завеземо кольорових ,дефіцит бюджету це нічого поганого і інша лапша на вуха вже не сприймається манюпасом.
В Канаді це зайшло настільки глибоко що люди в Альберті вирішили спригнути з цього корабля поки ще є час і можливість.
Взагалі виглядає на те що країни Commonwealth лідирують в спринті на дно.В Британії вже відкрито говорять про можливість громадянської війни з муслімами..
Для мене особисто остання крапля це рішення повністю роззброїти забравши напівавтоматичну зброю.
Причому 96 % відсотків власників відмовилось реєструватися на здачу.Це про рівень довіри до уряду.
У вас правильні вихідні тези.
А далі починається найцікавіше на рівні вирішення цих питань.
Саме тому я звернув увагу на те, що "простим людям" треба прості відповіді.
Справав тому що лібералам при владі, а насправді вони ніякі не ліберали а соціалісти до червоного кольору
Протистоять дзеркальні УЄБАНИ, але ще гірші в плані розумового розвитку. Їх інструмент - це дикий популізм,
і розпалювання поганих людських якостей. Приклад - Тромб і ті хто біля нього. Чи може він для вас класичний правий ?
Він не правий. Він шахрай і просто неуч з корисливими мотивами. З гіпертрофованим нарцисизмом.
Влада в руках таких людей, це гарантія, що ситуація буде доведена до абсурду, і воєн усіх з усіма. Це хаос і торжество
людей з поганими якостями. Ця грань дуже тонка. Досить раз її переступити і вороття не буде десятиліттями.
У випадку перемоги сепаратистів в Альберті, по сумі ви отримаєте не вирішення питань в стартових тезах,
ви отримаєте проблеми ще більшого розмаху, і минуле вам буде видаватися щасливими часами.
Саме тому, щоб вирішити ті проблеми, найгірше що можна зробити це віддати владу дурним брехливим популістам, які вам обіцяють золоті гори.