Автор Тема: Французька газета Le Monde про українську армію  (Прочитано 5897 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Re: Французька газета Le Monde про українську армію
« Reply #90 : Квітня 19, 2026, 04:23:56 04:23 »
ruthene,
Гг..
з Укі питання біль менш зрозуміле, підараса він не прибирає, бо в нього таке уявлення "про дискусію",
він прибирає Гео щоб не плутався і не маячив перед його ясним взором
його зірку веде священний корисний ідіотизм каліфорнійського типу, це видно в них національна риса така...
що поробиш, вишиванок своїх немає, кухні своєї немає, епосу тим більше, історія починається коли
ті землі віджали у мексів, ну так є і важко щось змінити, за те напевне ми його любимо..
Але ви ?
ви ж не каліфорнієць з комплектом "уявлень"
ви б мали розуміти що підарасу єдине що треба, це щоб гілка висіла на перших позиціях
і йому срати на ваші "фундаментальні пояснення",
він домагається свого з вашою допомогою...
Чи вам справді в житті не вистачає "шляхетних розмов" з опущеним русоскотом ?
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Механік

• Jr. Member
  • **
« Reply #91 : Квітня 19, 2026, 06:51:25 06:51 »
... з опущеним русоскотом ...

Щоб перейти на твій рівень дискусії:
Цитувати
вiд опущеного русоскота чую

Offline Механік

• Jr. Member
  • **
« Reply #92 : Квітня 19, 2026, 07:22:40 07:22 »
Уті-путі  :laugh: Я вже надав вище кілька прикладів "надійності" цього джерела та надав посилання на джерело про цю ЛеМонде, тому це НЕ "моя особиста думка".

Але там набагато більше прикладів брехні й наклепів цієї ЛеМонде, яку притягували неодноразово до суду за це і ЛеМонде сплачували величезні штрафи.

Те що вона має статус національної, аж ніяк не відміняє фактів, що її неодоразово засуджували в суді Франції до штрафів за брехню та наклепи. :laugh:

Ось тут про це дивіться:

https://en.wikipedia.org/wiki/Le_Monde#Criticism,_controversies,_and_condemnations

На даний момент я бачу висновки лише користувача ruthene про ненадійність газети Le Monde як джерела інформації.
Причому ці висновки користувач ruthene зробив на основі фактів, наведених у Вікіпедії, яка сама ніяк не може вважатися надійним джерелом інформації.
Особисто я хотів би почути подібні висновки про ненадійність Le Monde від більш авторитетних авторів, ніж користувач ruthene.

... він (журналіст Le Monde) накидав фейків про азовців ...

А це чий висновок, що "журналіст Le Monde накидав фейків про азовців"?
Це висновок знову лише користувача ruthene?

Тобто жодних судових позовів з боку керівництва української армії чи командирів конкретних частин у зв'язку з цими "фейками" не було. Не бачив я і спростування українських офіційних осіб щодо будь-яких конкретних фактів, наведених у цьому відеорозслідуванні.
Хоча з моменту публікації цього розслідування у червні 2025 року за пару місяців виповниться вже рік.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #93 : Квітня 19, 2026, 07:33:31 07:33 »

Тобто жодних судових позовів з боку керівництва української армії чи командирів конкретних частин у зв'язку з цими "фейками" не було.

Та ти їбанувся!
Керівництву ЗСУ під час війни нема чим більше зайнятися, як судитися з якоюсь газетою, журналісти якою дупля не відбивають у наших справах.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #94 : Квітня 19, 2026, 09:40:06 09:40 »
Ти, напевно, саме свою позицію назвав "тупою та ідіотською"? Тому нічого із вищепроцитованого я не "стверджував" :smiley23:.

Я написав, що особисто я не знаю такого авторитетного у світі фахівця як В'ячеслав Ліхачов, і тому його думка для мене не має значення.
Причому "українцем", наскільки я знаю, громадянин Ізраїлю Ліхачов, який народився в Москві, не є.

П-ць, коменти на рівні "Сам дурак" :fp2

Механік, якби всі всі в дискусіях оперували б критеріями "авторитетності" видань, а не логікою, здоровим глуздом, власними принципами, переконаннями, тощо то на усіх форумах були б лише колективні молитви на святу цнн, ббц, чи лемонд  :weep:
« Останнє редагування: Квітня 19, 2026, 09:46:31 09:46 від Uki »

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #95 : Квітня 19, 2026, 10:24:03 10:24 »
Таваріщі, а ви не заїбали дописувати в гнилій і маніпулятивній темі цього підараса ?

Нормальний модер, до речі давно прибив би її к хуям собачим. Ну але наш божий одуванчік все норовить 'сойтісь посрєдінє' і 'посмотрєть в глаза'  :fp2

Offline Механік

• Jr. Member
  • **
« Reply #96 : Квітня 19, 2026, 09:51:33 21:51 »
... в гнилій і маніпулятивній темі цього підараса ...

Ти чого поліз у тему, в якій йдеться про західні ЗМІ, про відеорозслідування тощо?
Тпрусь у сарай скотинякам хвости крутити!
« Останнє редагування: Квітня 19, 2026, 10:02:55 22:02 від Механік »

Offline Механік

• Jr. Member
  • **
« Reply #97 : Квітня 19, 2026, 10:35:21 22:35 »
Тобто жодних судових позовів з боку керівництва української армії чи командирів конкретних частин у зв'язку з цими "фейками" не було. Не бачив я і спростування українських офіційних осіб щодо будь-яких конкретних фактів, наведених у цьому відеорозслідуванні.
Хоча з моменту публікації цього розслідування у червні 2025 року за пару місяців виповниться вже рік.
Та ти їбанувся!
Керівництву ЗСУ під час війни нема чим більше зайнятися, як судитися з якоюсь газетою, журналісти якою дупля не відбивають у наших справах.

Верховний головнокомандувач України під час війни постійно висловлюється з дрібних питань, на кшталт чуток, які розповсюджувала Financial Times про його намір чогось там оголосити (див. цитату нижче). Але з приводу розслідування Le Monde й він та його генерали як води до рота набрали.
Цитувати
"Перший раз чую". Зеленський спростував інформацію ЗМІ про плани оголосити 24 лютого (2026 р.) про вибори в Україні
https://gordonua.com/ukr/news/politics/pershij-raz-chuju-zelenskij-sprostuvav-informatsiju-zmi-pro-plani-oholositi-24-ljutoho-pro-vibori-v-ukrajini-1773571.html
« Останнє редагування: Квітня 19, 2026, 10:43:37 22:43 від Механік »

Offline leonpod

• Hero Member
« Reply #98 : Квітня 20, 2026, 08:31:51 08:31 »
Таваріщі, а ви не заїбали дописувати в гнилій і маніпулятивній темі цього підараса ?

Нормальний модер, до речі давно прибив би її к хуям собачим. Ну але наш божий одуванчік все норовить 'сойтісь посрєдінє' і 'посмотрєть в глаза'  :fp2
Схоже, модератор любить "хуї собачі".

Offline coolzak

• Hero Member
« Reply #99 : Квітня 22, 2026, 02:59:42 14:59 »
Які всі нервові.Борються з нацизмом.
Вчіться малювати.Кажуть заспокоює
Комуно здохни

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #100 : Квітня 22, 2026, 03:43:52 15:43 »
О, скрєпний сєпар підняв тему кацаповатана.

Зовсім не паливно   :weep:

Offline ruthene

• Ветеран форума
« Reply #101 : Квітня 25, 2026, 04:53:03 16:53 »
Я нічого не можу знайти про якийсь традиційний давньоукраїнський стиль правопису, в якому використовувалася б латинська літера N

Проясню звісно не для твого особистого Лікнепу :smilie7:, а лише для тих, кого цікавить ця тема.

У данному разі про "давньоукраїнський стиль" казали не фахівці, що дотримуються фахової термінології, тому казали просто про давній український стиль написання, наприклад, його можна іноді побачити ще в 1920-х роках:

Труди інституту книгознавства / за ред. Юр. Меженко; Укр. наук. ін-т книгознавства. - .
Т. I : Українська книга XVI– XVIІ–XVIII ст. – К.: Державне видавництво України. – 1926. – XVI, 435 c. https://archive.org/details/ukrajinska-knyha-16--18-st/mode/1up

Я не можу знайти жодних доказів того, що показаний у відеорозслідуванні "Le Monde" сайт нині неіснуючої організації "Патріот України" є фейковим.
Звідки це ти взяв?

А тобі тут не зобов'язані розжовувати особисто, якщо ти чи удаєш, що нібито "не розумієш" або насправді дійсно не розумієш, - байдуже. Це твої особисті проблеми.

Головне те, що я вже надав докази, а кому вони потрібні це побачать.

---------

Ps. Чому ще досі не забанено цього кремлебота?

Чи може СУП вже працює для московської пропаганди? :smilie7:
залишив цей форум через те, що кремлеботів тут не банять

Offline ruthene

• Ветеран форума
« Reply #102 : Квітня 25, 2026, 05:14:52 17:14 »
ruthene,
Гг..
з Укі питання біль менш зрозуміле, підараса він не прибирає, бо в нього таке уявлення "про дискусію",
він прибирає Гео щоб не плутався і не маячив перед його ясним взором

Політика Укі мені зрозуміла але від нього є користь. наприклад, він бачить слабкі місця в наративах кремлебота й висвітлює, як от це:

П-ць, коменти на рівні "Сам дурак" :fp2

Механік, якби всі всі в дискусіях оперували б критеріями "авторитетності" видань, а не логікою, здоровим глуздом, власними принципами, переконаннями, тощо то на усіх форумах були б лише колективні молитви на святу цнн, ббц, чи лемонд  :weep:

Чи вам справді в житті не вистачає "шляхетних розмов" з опущеним русоскотом ?

Ні, мені важливіше показати іншим людям брехню в його пропаганді.

Особисто мені байдуже що я "спілкуюся" з чимось бридким. Особисто я не керуюсь емоціями, - мої емоції не мають впливу на моє мислення, тому можу спокійно в "спілкуванні" керуватися логікою, фактами й т.інш.
залишив цей форум через те, що кремлеботів тут не банять

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #103 : Квітня 25, 2026, 06:37:27 18:37 »
Механік - це БФ, був тут колись такий кацапопідар.

Це хіба що сліпий не бачить, ну і наш модер  :fp2

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #104 : Квітня 25, 2026, 09:29:32 21:29 »
Механік - це БФ, був тут колись такий кацапопідар.

Це хіба що сліпий не бачить, ну і наш модер  :fp2

БФ створював нові теми невпинно, флудив хамством. А цей створив одну тему провокативну і у вас істерики відразу

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #105 : Квітня 25, 2026, 11:01:46 23:01 »
БФ створював нові теми невпинно, флудив хамством. А цей створив одну тему провокативну і у вас істерики відразу

Ну так легенда в таваріща зараз інша, з другого кінця заходить

Тексти цих типу різних типочків забий в ШІ  :smilie8:

Offline Механік

• Jr. Member
  • **
« Reply #106 : Квітня 26, 2026, 01:00:47 01:00 »
Емблема СНПУ, становить собою силует монограми в складі літер "І" та "N" - початкових літер слів девізу Соціал-Національної партії України "Ідея Нації". Форма написання літери "N" відповідає традиційному, давньоукраїнському стилю правопису.

Поняття "нація" і, відповідно, слово "нація" є досить новими для більшості мов (на відміну від слова "народ").
У німецькій мові, наскільки я знаю, слово «нація» використовується лише з XIV століття, і я не думаю, що в українській мові воно почало використовуватися раніше, ніж у німецькій мові.
Тому я прошу моїх опонентів пояснити, чому це досить нове для української мови слово нібито писалося за давньоукраїнським правописним стилем як «nація»?
І також прошу моїх опонентів навести скріншот якогось українського більш-менш давнього документа, де це слово так писалося.

P. S.
Тут у сусідній темі Geo біснується, тицяючи в ніс скріншот сторінки Остромирова Євангелія, на якій, на його думку, є латинська літера N.
Але, на моє переконання, це не латинська літера N, а кирилична літера Н, у якої іноді поперечна риса написана трохи похило, а в більшості випадків ця поперечна риса у літери Н на вищезгаданій сторінці написана строго горизонтально (без нахилу).
« Останнє редагування: Квітня 26, 2026, 08:38:23 20:38 від Механік »

Offline Механік

• Jr. Member
  • **
« Reply #107 : Квітня 26, 2026, 01:24:49 01:24 »
У данному разі про "давньоукраїнський стиль" казали не фахівці, що дотримуються фахової термінології, тому казали просто про давній український стиль написання, наприклад, його можна іноді побачити ще в 1920-х роках

Вуйку (який пише "ВСУ" замість "ЗСУ" ;D), ти взагалі, знаєш, скільки правописів було в Україні у 1920-х роках?