"Страшно дивитися новості.То що відбувається зараз жахливо й трагічно .. Ніколи не думала, що Україна стане така яка зараз. У мене немає слів вже..Щодня молюся, щоб все закінчилося благополучно і швидко. Найважливіше не втрачати надію. Я свою батьківщину не зраджу і не заміню ні за що на світі.Я з вами мої дорогі і не втрачайте віру.Я вас дуже люблю.
Завжди ваша, Софія Ротару".
Одне тільки забула уточнити ця прошманда, яка країна в неї Батьківщина. Молдавія, Румунія? Росія? СРСР? Крим? Але точно не Україна.
Софія Ротару -вкрай гидотна особа, я не побоюсь навіть так сказати: Негідниця й Мерзотниця. Брехлива чахоточна румунка. Ну хіба туберкульоз - це щось принизливе? НУ це хвороба й людина має її лікувати, однак жодну людину жодна хвороба не принижує.
Але ця брехлива сучка не могла не збрехати. Колись вона розповіла, чому опинилась в Ялті. Казала, що ніби то колись давно, на Маланку вона брала участь в народних обрядах ( козу водили), а її батькові як партєйному дали прочухана і вона змушена була кудись виїхати, щоб батько не потрапив під інквізицію. І виїхала чомусь аж аж аж в Ялту! А чому не в Чернівці чи в будь-яке інше місце (місто) ?? Бо страшенно горда і хворобливо самолюбива, посоромлялась сказати, що мала туберкульоз, а як же ж, вона ж королєва, а не х... собачий. Туберкульозним завжди лікарі радили селитсь і постійно жити на П. Б. Криму, де субтропічний клімат.
При СРСР Ротару була наче Кобзон в спідниці. Співала прорадянські пісеньки ( "Над тобою солнце светит, Родіна моя!"). Кон"юктурниця.
З молоду таскалась зі всякою сволотою. Бандитит Тахтахунов, "Тайванчик". Чоловік її покійний мабуть в жодні двері не проходив, роги заважали.
На виборах 1998 коли ця прошманда йшла в виборчому списку "Союз" я несподівано дізнався що вона не просто Ротару , а Євдокименко-Ротару ;))))))) Це ж треба! )) Чоловікове прізвище завди приховувала, а тут на виборах раптом згадала - ось, знайте, мій чоловік - хохол! ;))) Саме хохол, а хто ж іще. Колись ротару розповідала абсолютно без зайвої сором"язливості "Да у меня даже муж-хохол!" Якщо могла так про свого чоловіка говорити - значить той точно був хохол.
ПІсля 1991 року Софія дуже сумувала, що СРСР розпався. А певно ж, кордони , митниці, важче стало робити "чос". У Львові колись їй зробили обструкцію і тод ця сучка багато років не приїжджала до Львова.
В 2004 році, під час Помаранч. Рев. ця румунська сука зайняла найвигіднішу вичікувальну позицію: носила на Майдан котлети учасникам, хто боровся за переголосування 2-го туру. Позиція дуже вигідна: пермогла ПР - вона всім казала, що аяк же ж, я ж теж внесла свою лєпту! Переміг би тоді Янукович - то сказала б, що її, мовляв, політика не цікавила, що їй просто було шкода тих нещасних людей, навіть якщо вони помилялися.
Хитра - як жидівка, хоча вважає себе молдаванкою.
"Во время оранжевой революции на Украине София Ротару вместе с семьёй раздавала еду людям, пришедшим на Майдан независимости в Киеве, вне зависимости от их политических взглядов"
...А загляньте, не полінуйтеся в її сторінку на фейсбуці. Подивіться до якої групи вона входить: "Руськоязичная Украіна"! Це та сама контора, що очолював колись Гадік Колісниченко.
Здається я розповів про Ротару більш ніж достатньо.
ЗІ: Ах да, мало не забув ;)) В 2006 році на виборах до ВР Ротару йдете в списку "Блок Литвина". Але цей блок пролетів, певно. ця румунка не фартова в політиці.