Дивує що сучасну техніку дають не армії, а продажним ментам.
Чи це вони так готуються воювати з наступним Майданом?
да ну Аскольд, перестаньте - там зона боевых действий и там не только менты - тех самых продажных ментов с большими пузами там нет - слишком трусливы для таких операций...я понимаю - критика - но это Вы уж слишком
В нас Міліциї 300 тис. а Армії 100 і навіть під час Війни ресурси йдуть не армії а міліциї.
Це абсолютно ненормально, і всі ці ненормальності прикриваються тим що тіпа йдуть бойові дії.
Коли ми закінчимо цю війну, ми мусимо міняти в державі все докорінно, бо інакше ніякої держави в нас не буде.
Війна не дивлячись не весь її негатив кров і бруд, мусить змінити суспілство і виховати еліту.
В нас зараз немає єліти і це саме страшне що може бути в суспілстві, бо суспілство без єліти, це натовп і набрід.
Маю надію що з цієї війни ми вийдемо якісно новими і на поряки сильнішими.
Нам ще Крим звільняти треба.
Потенциал в нашого народу просто величезний, нам лише треба позбавитись від іллюзій і побичити що суспільний огранізм вражений паразитами.
Позбавитись від вошей і глистів насправді не так і важко, просто треба перестати слухати навіювання цих хробаків що без них організм не може функціонувати.
В здоровому організмі паразитів взагалі не має бути.
Аскольд,
это риторика, с которой я вобщем-то согласен
но с Вашими словами, что Сеня припер бтры продажным ментам, которые еще выстрелят на Майдане - перебор...Вы знаете мое отношение к юлькам, но, давайте критиковать более кучно что ли
Я розумію що зараз не час критикувати наш уряд.
Більше того я так само вважаю Яценюка найбільш вменяємим з тої всії юльківської шобли що зарза дорвалась до влади.
Але тим не менше просто не годен бачити все це лядство що зараз твориться.
А що до Сені, то він таки залежний від юлькобанди в складі якої прийшов до влади.
І будучи залежним від них політиком, не вийде за рамки окреслені юлькою.
Звичайно для підняття морального духу візит перших осіб держави це добре (хоча і не факт між іншим), але насправді тут більше піару ніж реальної користі.
Ну хіба що для Сені добре раз побачити самому ніж сто раз почути.
Але з іншого боку невідомо наскільки для нього як для неспециаліста, буде зрозумілим побачене.
Якщо чесно просто надоїв весь цей піар і болтовня.
Передача БТРів це звичайно дуже добре, але незрозуміло що незвичайного в поповненні частин технікою.
Хіба в нас на складах настільки браує техніки та озброєнь?
А якщо в армії бракує зброї, то чому продовжується віддаватись приоритет МВС а не Армії?
Що стосується национальної гвардії, то її необхідно виводити з підпорядкуваня цьому гадюшнику МВС.
Та і саме МВС давно, аж кричить треба повністю розганяти, і створювати нове з нуля.