Автор Тема: Яценюк привез украинским военным в Славянск четыре БТРа  (Прочитано 4024 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Askold

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Дивує що сучасну техніку дають не армії, а продажним ментам.
Чи це вони так готуються воювати з наступним Майданом?

да ну Аскольд, перестаньте - там зона боевых действий и там не только менты - тех самых продажных ментов с большими пузами там нет - слишком трусливы для таких операций...я понимаю - критика - но это Вы уж слишком

В нас Міліциї 300 тис. а Армії 100 і навіть під час Війни ресурси йдуть не армії а міліциї.
Це абсолютно ненормально, і всі ці ненормальності прикриваються тим що тіпа йдуть бойові дії.
Коли ми закінчимо цю війну, ми мусимо міняти в державі все докорінно, бо інакше ніякої держави в нас не буде.
Війна не дивлячись не весь її негатив кров і бруд, мусить змінити суспілство і виховати еліту.
В нас зараз немає єліти і це саме страшне що може бути в суспілстві, бо суспілство без єліти, це натовп і набрід.
Маю надію що з цієї війни ми вийдемо якісно новими і на поряки сильнішими.
Нам ще Крим звільняти треба.
Потенциал в нашого народу просто величезний, нам лише треба позбавитись від іллюзій і побичити що суспільний огранізм вражений паразитами.
Позбавитись від вошей і глистів насправді не так і важко, просто треба перестати слухати навіювання цих хробаків що без них організм не може функціонувати.
В здоровому організмі паразитів взагалі не має бути.

Аскольд,

это риторика, с которой я вобщем-то согласен

но с Вашими словами, что Сеня припер бтры продажным ментам, которые еще выстрелят на Майдане - перебор...Вы знаете мое отношение к юлькам, но, давайте критиковать более кучно что ли

Я розумію що зараз не час критикувати наш уряд.
Більше того я так само вважаю Яценюка найбільш вменяємим з тої всії юльківської шобли що зарза дорвалась до влади.
Але тим не менше просто не годен бачити все це лядство що зараз твориться.
А що до Сені, то він таки залежний від юлькобанди в складі якої прийшов до влади.
І будучи залежним від них політиком, не вийде за рамки окреслені юлькою.
Звичайно для підняття морального духу візит перших осіб держави це добре (хоча і не факт між іншим), але насправді тут більше піару ніж реальної користі.
Ну хіба що для Сені добре раз побачити самому ніж сто раз почути.
Але з іншого боку невідомо наскільки для нього як для неспециаліста, буде зрозумілим побачене.
Якщо чесно просто надоїв весь цей піар і болтовня.
Передача БТРів це звичайно дуже добре, але незрозуміло що незвичайного в поповненні частин технікою.
Хіба в нас на складах настільки браує техніки та озброєнь?
А якщо в армії бракує зброї, то чому продовжується віддаватись приоритет МВС а не Армії?
Що стосується национальної гвардії, то її необхідно виводити з підпорядкуваня цьому гадюшнику МВС.
Та і саме МВС давно, аж кричить треба повністю розганяти, і створювати нове з нуля.

Offline Vyacheslav

• Sr. Member
Дають НГ, все ж таки. А армія НЯЗ хотіла собі трохи іншу модифікацію.

Крім того, армія наразі не має права стріляти першою, тому в НГ - краще.

Offline Askold

• Ветеран форума
Дають НГ, все ж таки. А армія НЯЗ хотіла собі трохи іншу модифікацію.

Крім того, армія наразі не має права стріляти першою, тому в НГ - краще.

Ось вам і корінь проблеми.
Юлькошобла зв'язала всіх по рукам і ногам, їм зараз як повітря потрібна нестабільність, що би продовжувати ловити рибку в мунтій воді, і під шумок робити свої брудні справи.
Якби не ця війна їх всіх давно би нагнали сцяними тряпками.
А так вони мають час і можливість зберігати і укріплювати свою владу.

Але в любому випадку не дивлячись на всі зусилля ворогів перемога буде за нами, бо їх час пройшов.
Дуже шкода що за це все треба платити життями найкращих. :(
Але певно такою є ціна свободи і незалежності.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
Сеня, действительно на своем месте! Молодец!

Offline Unic

• Hero Member
Я розумію що зараз не час критикувати наш уряд.
Більше того я так само вважаю Яценюка найбільш вменяємим з тої всії юльківської шобли що зарза дорвалась до влади.
Але тим не менше просто не годен бачити все це лядство що зараз твориться.
Коли ці виродки бачать, що починається буча, що народ вже на межі то роблять хоч якісь дії.
Русскій міръ перетворює людей в стадо свиней.