Автор Тема: Re: Актуальне для України інтерв"ю Джохара Дудаєва. 1995 рік  (Прочитано 3056 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline monach

• Ветеран форума
https://www.facebook.com/photo.php?v=788065234552047

Цитувати
Интервью Джохара Дудаева, 1995 год,слова о России которые раньше никто не понимал!
« Останнє редагування: Травня 10, 2014, 12:30:24 12:30 від monach »
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Sojuznuk

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Актуальне інтерв"ю Джохара Дудаєва 1995 рік
« Reply #1 : Травня 10, 2014, 12:08:33 12:08 »
До чого тут Росія? Українці не у меншій степені винні у тому, що відбувається. Якби українці були розумнішими людьми, то ніякий ворог не зміг би нас тероризувати.

Offline Blackout

• Sr. Member
« Reply #2 : Травня 10, 2014, 12:30:45 12:30 »
До чого тут Росія? Українці не у меншій степені винні у тому, що відбувається. Якби українці були розумнішими людьми, то ніякий ворог не зміг би нас тероризувати.

А можна коротко по пунктах .

Offline monach

• Ветеран форума
« Reply #3 : Травня 10, 2014, 12:33:56 12:33 »

Не чипайте троля, ІМХО
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Françoise

• Hero Member
  • No coffee - no life
Дудаєв чесний воїн. Відкритий і сміливий.

Це, до речі, ще 1 приклад фізіогноміки. Порівняти його з Кадировим ...
Ничто так не бодрит по утрам, как не замеченный вовремя дверной косяк

Offline monach

• Ветеран форума
Дудаєв чесний воїн. Відкритий і сміливий.

Це, до речі, ще 1 приклад фізіогноміки. Порівняти його з Кадировим ...

В обличчя справді приємно дивитись

Offline monach

• Ветеран форума

відео з Чечні (зверніть увагу на 6-у хвилину)
« Останнє редагування: Травня 10, 2014, 01:39:45 13:39 від monach »

Offline Sojuznuk

• Hero Member
« Reply #7 : Травня 10, 2014, 02:28:54 14:28 »

1. Слід було б знати декому, що Україна не є однорідною, в Україні проживає багато національностей і внутрішню політику потрібно вибудовувати із врахуванням цієї особливості. Не можна ставити питання таким чином як це ставлять деякі із галичан:"Все повинно бути так, як ми вважааємо за необхідне. Якщо ні - значить вороги і повинні бути знищеними". Раз так ставиться питання, то звичайно у значної частини громадян України це викличе спротив у т.ч. силовий.
 2. Українцям було послано чудового лідера - В. Ющенка, але у українців не вистачило розуму оцінити його вклад у розвиток України.
 3. Українці повелись на пропаганду зайд стосовно того, що любе питання краще вирішувати засобом сили...
 і т.і.

Offline Matvik

• Hero Member

1. Слід було б знати декому, що Україна не є однорідною, в Україні проживає багато національностей і внутрішню політику потрібно вибудовувати із врахуванням цієї особливості. Не можна ставити питання таким чином як це ставлять деякі із галичан:"Все повинно бути так, як ми вважааємо за необхідне. Якщо ні - значить вороги і повинні бути знищеними". Раз так ставиться питання, то звичайно у значної частини громадян України це викличе спротив у т.ч. силовий.
 2. Українцям було послано чудового лідера - В. Ющенка, але у українців не вистачило розуму оцінити його вклад у розвиток України.
 3. Українці повелись на пропаганду зайд стосовно того, що любе питання краще вирішувати засобом сили...
 і т.і.
Йоханий бабай, цікаво, а коли це галичани взагалі при владі були? І між іншим, вся українська культура, яку галичани зберегли - вона східняцька восновному. А на додачу до цього вимагають лише громадянського суспільства і демократії.
А нормальна частина суспільства в східній Україні сидить вдома, і кляне владу за те. що вона не може розібратись з тими ненормлаьними, які тероризують їх. Спасіба, наслушалісь уже данбаса, послухайте і нас нарешті
« Останнє редагування: Травня 10, 2014, 02:33:43 14:33 від Matvik »

Offline Sojuznuk

• Hero Member
Йоханий бабай, цікаво, а коли це галичани взагалі при владі були?
А де я написав, що були? Я написав, що ведуть таку політику. Дивляться на Україну лише із своєї позиції і не розуміють, що Україна і українці не є однорідними. Шляхом голосування, силових акцій (як от нещодавно, хто вас просить їздити у Хмельницький і проводити свої дурноваті акції? У себе наведіть порядок для початку. Розумахи... :smiley23:

І між іншим, вся українська культура, яку галичани зберегли - вона східняцька восновному.

Це ти що, для когось зробив відкриття?

А на додачу до цього вимагають лише громадянського суспільства і демократії.

Так і інша частина України цього бажає. Тільки немає демократії там, де здійснюється штурм ОДА та СБУ, а коли аналогічне роблять в Донбасі заявляють :"Злочинці, знищити!"
« Останнє редагування: Травня 10, 2014, 02:41:16 14:41 від Sojuznuk »

Offline Sojuznuk

• Hero Member
 Тому то, коли я бачив як штурмують ОДА і СБУ в центральній Україні, я розумів, що це не вірний крок, бо він веде до знищення інститутів влади, до розгардіяшу, що ми зараз і спостерігаємо.

Offline Matvik

• Hero Member
Тому то, коли я бачив як штурмують ОДА і СБУ в центральній Україні, я розумів, що це не вірний крок, бо він веде до знищення інститутів влади, до розгардіяшу, що ми зараз і спостерігаємо.
Частково згідний, але тут є одна серйозна різниця - при цьому ніхто україннський прапор не знімав. тобто йшлося про зміну влади, а не про зміну кордонів, чи територіального устрою. Як на мене це дуже важливо

Offline Matvik

• Hero Member
У нас зараз порядок вже, хіба ви не знали?)
Стосовно штурмів - у нас штурмували з головною вимогою - провести вибори. а там - не допустити вибори. Ось вам і демократія.
Стосовно культури - я не робив відкриття, просто дістали оцим "нав"язуванням". неможливо нав"язати українцям українську культуру, бо вона і так їхня.
І крім того, як я вже казав - дії майдану підтримувала переважна більшість українців, дії сепаратистів - переважна меншість, і то лише на сході. Це твердження є очевидним для будь-кого, хто бачить цілісну картинку.

Offline Sojuznuk

• Hero Member
Частково згідний, але тут є одна серйозна різниця - при цьому ніхто україннський прапор не знімав. тобто йшлося про зміну влади, а не про зміну кордонів, чи територіального устрою. Як на мене це дуже важливо

Як для вас, а як для них - ні. Ви що, маєте якісь переваги перед ними? Ви вважали, що маєте право порушувати законодавство штурмуючи адмінбудинки і і вони тепер так вважають. Але ж, знову, вони не зобов"язані робити все абсолютно як ви і керуватись аналогічними мотивами.
 От скажіть, якщо вони із  прийдуть у Львівську обл., а люди вийдуть проти бойової техніки без зброї, їх також за це потрібно буде називати бидлом?

Offline Sojuznuk

• Hero Member
У нас зараз порядок вже, хіба ви не знали?)
Стосовно штурмів - у нас штурмували з головною вимогою - провести вибори. а там - не допустити вибори. Ось вам і демократія.

Вибори були проведені і діяла законна влада. А ви прийшли її нищити. так що ви порушили принцип демократії.

Стосовно культури - я не робив відкриття, просто дістали оцим "нав"язуванням". неможливо нав"язати українцям українську культуру, бо вона і так їхня.

Це так, але я писав що нав"язується - всі повинні бути такими, якими є галичани, так вважає певна частина із них. І мислити так і діяти так. А насправді це не так. Ви ж самі (галичани) говорите, що на схід за Збручем - живуть інші люди...
 От чого їздити до людей із своїми маніфестаціями? - Ось вам і приклад нав"язування своєї позиції. Досить брутальний метод.

І крім того, як я вже казав - дії майдану підтримувала переважна більшість українців,

Звідки ви таке вз"яли? У мене інші дані.

дії сепаратистів - переважна меншість, і то лише на сході. Це твердження є очевидним для будь-кого, хто бачить цілісну картинку.

Ні, це твердження не є очевидним, в іншому разі на цьому форумі не обговорювалось би питання про можливість найшвидшого приходу рос. військ аж до західних кордонів України.

Offline Matvik

• Hero Member

Як для вас, а як для них - ні. Ви що, маєте якісь переваги перед ними? Ви вважали, що маєте право порушувати законодавство штурмуючи адмінбудинки і і вони тепер так вважають. Але ж, знову, вони не зобов"язані робити все абсолютно як ви і керуватись аналогічними мотивами.
 От скажіть, якщо вони із  прийдуть у Львівську обл., а люди вийдуть проти бойової техніки без зброї, їх також за це потрібно буде називати бидлом?
А вони не прийдуть, просто побояться. Я ж кажу, діло в масовій підтримці - раз, в бажанні бути частиною України - два. В нас це є і було, в них цього немає. Грубо кажучи, тут воюють українці проти тих, хто проти українців, все просто. Ми занадто ускладнюємо

Про підтримку майдану - це опитування, які проводились в той час, про підтримку сепаратистів - опитування, які проводяться зараз. Та і просто здоровий глузд підказує. Жодна нормальна людина з Донбасу їх не буде підтримувати, бачачи, що вони собою представляють

Далі - галичани не хочуть, щоб решта українців були такими, як вони, бо тоді втрачається суть різноманіття. Це дурниці, ви говорите штампами совкової пропагандти. Та і взагалі, галичани зараз фактично всі сидять вдома, а воюють переважно східняки з сепаратистами.

Про легітимність попередньої влади і чекання до наступних виборів вже обговорено мільйон разів, якщо ви ще досі не зрозуміли, то нема про що говорити

І так, твердження є таки очевидним, а стосовно проходу рос. армії - так вона так само пройшла через західну Україну в 40-х роках. хоча проти неї тут велись партизанські бої, а населення досі ненавидить. Тому даний аргумент не може бути прийнятним
« Останнє редагування: Травня 10, 2014, 04:12:21 16:12 від Matvik »

Offline Sojuznuk

• Hero Member
А вони не прийдуть, просто побояться.

Мені шкода, що таких як ви навчає лише життя, а може і воно не зможе. Якщо вони прийдуть, вам буде дуже важко і надто пізно...
Хіба вони вже не приходили до вас?
 Хто побоїться, ті хто працює у шахті на глибині 800 м.? Ті, хто ідуть із стільцями проти озброєних людей?

Offline Matvik

• Hero Member
А вони не прийдуть, просто побояться.

Мені шкода, що таких як ви навчає лише життя, а може і воно не зможе. Якщо вони прийдуть, вам буде дуже важко і надто пізно...
Хіба вони вже не приходили до вас?
 Хто побоїться, ті хто працює у шахті на глибині 800 м.? Ті, хто ідуть із стільцями проти озброєних людей?
Так до нас вже приходили в 2011 році, відгребли, і більше не суються.
Ви ще скажіть, що там мирні мітингувальники, яких давить правий сектор на танках, ага.
А про шахтарів - це взагалі смішно, вчора був шахтар у Шустера, перегляньте його розповідь

Offline Sojuznuk

• Hero Member
Про підтримку майдану - це опитування, які проводились в той час,

Яке потужне джерело правди.

Далі - галичани не хочуть, щоб решта українців були такими, як вони, бо тоді втрачається суть різноманіття. Це дурниці, ви говорите штампами совкової пропагандти.

Чому ж тоді їздять по всій Україні із своїми мітингами (я про Хмельницький, Одесу....)?

Про легітимність попередньої влади і чекання до наступних виборів вже обговорено мільйон разів, якщо ви ще досі не зрозуміли, то нема про що говорити

Звичайно, коли немає доказів, то можна просто відговоритись.

І так, твердження є таки очевидним, а стосовно проходу рос. армії - так вона так само пройшла через західну Україну в 40-х роках. хоча проти неї тут велись партизанські бої,

Партизанські бої велись в основному проти свого населення. Я непогано знаю життя галичан...

а населення досі ненавидить. Тому даний аргумент не може бути прийнятним

До чого тут це? Я писав про інше.

Offline Matvik

• Hero Member
Таке враження, що ви з іншої країни пишете. Особливо про партизанські бої проти населення сподобалось. Ви життя галичан знаєте, а я тут живу, може мені видніше?
Досить кремлівську пропаганду вести, ок?
Про Яника просто не бачу сенсу ще раз повторювати те, що сказано мільйон разів.
Работать надобно, а нє майданіть, так? Дискусію закриваємо, неможливо дискутувати з людиною, отруєною радянськими штампами, російською пропагандою та тою, яка впевнена. що по всій україні галичани роз"їжджають, і під місцевих ультрасів маскуються. Арівідерчі

Offline Sojuznuk

• Hero Member

Так до нас вже приходили в 2011 році, відгребли, і більше не суються.[/quote]

Хто це до вас куди приходив?

Ви ще скажіть, що там мирні мітингувальники, яких давить правий сектор на танках, ага.

Я пишу те, що вважаю за необхідне. Там люди із своїм баченням життя. Є і бандитські групування.

А про шахтарів - це взагалі смішно, вчора був шахтар у Шустера, перегляньте його розповідь

У Шустера, шахтар? Та ні, дякую, це ви Шустерів дивіться, ще довго по тому у вас (серед населення) буде текти кров...

Offline Sojuznuk

• Hero Member
Таке враження, що ви з іншої країни пишете. Особливо про партизанські бої проти населення сподобалось. Ви життя галичан знаєте, а я тут живу, може мені видніше?

Я теж жив в Галичині певний час.

Арівідерчі

І вам всього найкращого.