НІ Турчинов ні Кличко, ні Тягнибок ні Порошенко не винні в тому, що Крим Росія вихватила. Не могли тоді вони нічого зробити.
Крим ми просрали ще тоді, коли слухаючи Главдрища в 2010 р. 5% проголосували противсіх і През. став Янукович. Отоді було запрограмовано все те, що відбувалося в 2013 - 2014 роках.
Невже Ви вважаєте, що президент Тимошенко не здала би країну Путлеру? Путлер збирає СРСР 2.0 чи нову Російську Імперію. Не буде Путлера, буде інший "собиратель земель русских". Це єдине, що росіяни робили впродовж всієї своєї історії. Вони ніколи не зупиняться. Доки існуватимуть, завжди будуть намагатись щось загарбати. Що поробиш. Нащадки Орди.
Я не те що вважаю, а впевнений, що якби в 2010 році президентом була б обрана Юля , а не Янук, то за 4 наступних роки ніколи не були б створені передумови, для відносно легкої анексії Криму Росією і також ніколи не була б обороноздатність України так послаблена, через те що Янукович наповнив МО, СБУ, внутр. війська кадрами що мають російське громадянство ( тобто фактичні підлеглі Путіна).
Те що Янукович був колосально залежний від путіна, мені це було очевидно давним давно, принаймні з осені 2004. І коли в 2010 році раптом знайшлася така колосальна кількість противсіхів я був вкрай неприємно здивований. ( яка коротка в українців пам"ять, як швидко вони забули 2004-й рік!).
В сагу про те, що Юля має таку само залежність від путіна як і янук я не повірю ніколи. Не повірю, бо слідкую за подіями давно, цікавлюсь, порівнюю, роблю висновки, скажімо так: десь з
1989 року. Юля унікальна тим, що владу любить колосально, набагато більше ніж гроші. Схожий приклад - Лукашенко. Цей теж владу любить більше ніж гроші. Однак Юля не Лукашенко і Україна не Білорусь. те що можливо там - в нас не пройде ніколи.
Те що Путін збирає СРСР 2.0 - це так, це я згоден, так воно і є. Але його діло збирать, а наше діло захищатись. Янук не міг би протистояти Путіну, навіть якби й хотів, бо треба не забувати, з якого він тіста зліплений і настільки його бізнес-оточення пов"язане з Росією.
........
Здається, я пояснив більше ніж переконливо. Якщо не переконливо - то краще вже я Вам нічого не поясню. Думайте самі.