Автор Тема: Обсирателям Порошенко...  (Прочитано 12333 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Обсирателям Порошенко...
« : Травня 20, 2014, 09:49:40 09:49 »
Я понимаю Вию.
Она выходит и говорит - Петя гавно, покрал все буряки, в шоколад добавляет всяку хрень, гнобит нас, гоев, автомобили делает жыдовские, и сам кучерявый да к тому же, олигарх.
Буду голосовать за Олежку, он чистокровный, у него есть вышиванка и к тому же он хороший оратор, и ваще нищеброд.

Но многие из вас выходят и говорят - Петя гавно. Точка. Ну там немножко дерьма из Юлиных агитобсираловок. Точка.
При этом молчат о своем кандидате. Такие скромняжки. И даже если спросить, все равно молчат, аки Лазо в топке паровоза.

А дальше будет как уже было, когда выяснилось, что за Януковича кроме Ёлки никто не голосовал.
Если Петя окажется цаца, вы, обсиратели, будете делать хорошую мину на форумах, и рассказывать внукам, какого вы им хорошего президента выбрали.
А вот если таки Петя окажется дерьмом, то уж тут настанет ваш звездный час. Вы вытащите свои цитаты, и будете умиляться своими пророчествами.
При чем я не исключаю, что многие обсиратели именно за Петю будут голосовать.

А посему, ребята, верю я только тем, кто выйдет как Вия, и скажет - Петя дерьмо, а NN -цаца (с аргументами), мой кандинат.

Если же вы не хотите светится со своим избранником, а это ваше право, то и других обсирать не следует, не этично это.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Online serginio

• Ветеран форума
Re: Обсирателям Порошенко...
« Reply #1 : Травня 20, 2014, 09:53:23 09:53 »
не этично это.

етічно - не етічно вот в турціі ... (с)

Offline Л.Одеська

• Hero Member
« Reply #2 : Травня 20, 2014, 09:57:46 09:57 »
ЮАР -  :smiley24:
А жизнь остается прекрасной всегда....

(Леонид Утёсов)

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #3 : Травня 20, 2014, 10:01:43 10:01 »
Кстаці Да....А де інші достойники на пост президента?
Чому не обговорюють їх чесноти та ту користь які вони собою несуть ?

Дивно це все.

Offline DeL1T

• Hero Member
« Reply #4 : Травня 20, 2014, 10:03:53 10:03 »
Слушно :gigi:

Offline авжеж

• Hero Member
« Reply #5 : Травня 20, 2014, 10:06:16 10:06 »
Обісрати можна будь-кого. Головне - подивитись, ХТО і з ЯКИХ ПОЗИЦІЙ обсирає  :smilie7:

Для мене Порошенко - кандидат другого вибору (тобто голосуватиму за нього в другому турі).
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #6 : Травня 20, 2014, 10:08:06 10:08 »

Дивно це все.

учора сергій св завів гілку, де б розписували які файні Ляшко і Гриц. І шо, на другій сторінці все звелося до обговорення газового контракту, а про Грица з Ляшком всі забули

І ще тут є Кадра, яка каже що Юля найкраща, але над тією Кадрою тупо ржуть.

Може Допу обговоримо.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #7 : Травня 20, 2014, 10:08:56 10:08 »
ЮАР, а такой интересный подход у вас ко всему в жизни, или только к святому Петру. Например, если мы с вами идя по улице встретим девушку, которая вам нравиться а мне нет, мне обязательно  нужно будет сказать какая же мне  нравиться раз эта не нравиться. Или вам достаточно будет того что  я просто эту девушку знаю немного лучше вас и уже убедился, что человек она не очень хороший хотя и симпатичная. Без указания особы, которая мне нравиться, мои аргументы на вас не подействуют?
Батя, мы стараемся ...

Offline qwerty2006

• Full Member
« Reply #8 : Травня 20, 2014, 10:10:04 10:10 »
юар, а кто твой выбор?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #9 : Травня 20, 2014, 10:10:43 10:10 »

Дивно це все.

Да ничего удивительного.
Петя конечно не подарок, и пятен на нем больше, чем у меня зубов.
Но только если взять любого другого, я даже не говорю про Юльку, Тигипку или Допкина, то на них можно дерьма налить не меньше чем на Петю, и все оно будет подостовернее, чем Петин завод в Севастополе.
А вот с точки зрения профпригодности, так слушая к примеру Богомолец, у меня ухи в трубочку сворачиваются, ну уж а Васю Монтян не следует и обсуждать.
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Газда

• Hero Member
« Reply #10 : Травня 20, 2014, 10:10:52 10:10 »
Такі відкриті, чесні й патріотичні люди, як Вія могли б та мали б, врятувати ВО "Свобода", вигнавши звідти всю цю гнiлу публіку, на кшталт Тягнибока, Махніцького та їхніх спонсорів-бандюганiв. Але, чомусь, вирішили піти шляхом уБЮТків, котрi поставили Багіну понад усе. Але ж, гасло ВОСу мусить зоставатися "Україна понад усе!"
"Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen!" (Soldatenlieder)

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #11 : Травня 20, 2014, 10:15:47 10:15 »
Я один з обсиратєлєй Пороха. Моя позиція пов'язана лише з аналізом його попередньої політичної карєри.
Мене мало цікавить якість його шоколаду чи історії з бульдозерами. Якщо особа обирається на найвищу державну посаду її
потрібно оцінювати виключно за попередньою діяльністю на державних посадах. Тим більше що за 16 річну політичну кар'єру
у Порошенка їх було достатньо при любій владі. І я особисто жодного позитиву в його діяльності не знаходжу.
Він є одним з уособлень всього негативного, що було в політиці незалежної України. І підстав вірити, що після обрання президентом він раптом зміниться я не маю.

Щодо альтернатив, то так нормальних кандидатів там немає. Але візьміть список кандидатів і викиньте з нього Порошенка, Тимошенко, Тігіпка, Добкіна, Симоненка, Кузьміна, Бойка, Коновалюка, Цушка. Я б віддав перевагу будь-кому з тих, що лишилися перед Порохом. 

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #12 : Травня 20, 2014, 10:17:19 10:17 »
Я один з обсиратєлєй Пороха. Моя позиція пов'язана лише з аналізом його попередньої політичної карєри.
Мене мало цікавить якість його шоколаду чи історії з бульдозерами. Якщо особа обирається на найвищу державну посаду її
потрібно оцінювати виключно за попередньою діяльністю на державних посадах. Тим більше що за 16 річну політичну кар'єру
у Порошенка їх було достатньо при любій владі. І я особисто жодного позитиву в його діяльності не знаходжу.
Він є одним з уособлень всього негативного, що було в політиці незалежної України. І підстав вірити, що після обрання президентом він раптом зміниться я не маю.

Щодо альтернатив, то так нормальних кандидатів там немає. Але візьміть список кандидатів і викиньте з нього Порошенка, Тимошенко, Тігіпка, Добкіна, Симоненка, Кузьміна, Бойка, Коновалюка, Цушка. Я б віддав перевагу будь-кому з тих, що лишилися перед Порохом.
:smiley24: :smiley24: :smiley24:
Батя, мы стараемся ...

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #13 : Травня 20, 2014, 10:17:57 10:17 »
ЮАР, а такой интересный подход у вас ко всему в жизни, или только к святому Петру. Например, если мы с вами идя по улице встретим девушку, которая вам нравиться а мне нет, мне обязательно  нужно будет сказать какая же мне  нравиться раз эта не нравиться. Или вам достаточно будет того что  я просто эту девушку знаю немного лучше вас и уже убедился, что человек она не очень хороший хотя и симпатичная. Без указания особы, которая мне нравиться, мои аргументы на вас не подействуют?

Если девушка человек хороший, да еще ее можно и трахнуть, то это замечательно.
Но мы не девушку тебе выбираем, а Президента Украины.
И вот тут как раз нужны аргументы.
Причем обсирание, это не аргумент. В первом ряду аргументов должна быть профпригодность.
Вот это бы не плохо и обсудить.
А после такого обсуждения профнепригодных вычеркнуть, и тогда картина немного прояснится.

Offline Скептик

• Sr. Member
« Reply #14 : Травня 20, 2014, 10:19:58 10:19 »
1. Для України дійсно набагато краще було б обрати президента в першому турі. Невже всй, хто хоче голосувати за Ляшка, Гриценко, Богомолець, Тягнибока цього не розуміють? 2 тур президентських виборів - це продовдження того хаосу в державі, котрий ми маємо зараз.
2. Отже маємо вибір Тимошенко - Порошенко. Мій вибір - Порошенко. Можна казати багато речей, чому він краще аніж Тимошенко. Скажу лише 2: Тимошекно зараз має всю владу в країні. Чому вона нею не користуеться? І друга - на 100% впевнений, що Порошенка в разі чого ми зможемо вигнати через майдан. Не буде він чеплятися зубами за цю посаду. А ось Тимошенко 100% буде триматися до останнього ....
Тому усі патріоти України просто повинні проголосувати в першому турі за Порошенка. На наступних виборах будемо придивлятися к іншим кандідатам ...

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #15 : Травня 20, 2014, 10:21:25 10:21 »

Я к этому и веду. Вот называй кандидатуру, а мы обсудим.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #16 : Травня 20, 2014, 10:21:59 10:21 »

Дивно це все.

Да ничего удивительного.
Петя конечно не подарок, и пятен на нем больше, чем у меня зубов.
Но только если взять любого другого, я даже не говорю про Юльку, Тигипку или Допкина, то на них можно дерьма налить не меньше чем на Петю, и все оно будет подостовернее, чем Петин завод в Севастополе.
А вот с точки зрения профпригодности, так слушая к примеру Богомолец, у меня ухи в трубочку сворачиваются, ну уж а Васю Монтян не следует и обсуждать.

Тобто всі розуміють, шо Петруха то є реальність і решта варіантів стократно більше лайно. Але ж погарчати задля уникнення докорів сумління таки треба.
Це як покупець у м'ясному ряду, що вибирає курча та й сварить господаря: Це що? Горобець?Яке це курча? Це ганьба, а не курча.Ви його голодом морили навмисно?......Ну добре ...Дайте два.

:gigi:

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #17 : Травня 20, 2014, 10:23:15 10:23 »

Я к этому и веду. Вот называй кандидатуру, а мы обсудим.

Ну будь-кому так будь-кому. Перша по алфавіту Богомолець. Можемо почати з неї.

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #18 : Травня 20, 2014, 10:28:15 10:28 »
1. Для України дійсно набагато краще було б обрати президента в першому турі. Невже всй, хто хоче голосувати за Ляшка, Гриценко, Богомолець, Тягнибока цього не розуміють? 2 тур президентських виборів - це продовдження того хаосу в державі, котрий ми маємо зараз.
2. Отже маємо вибір Тимошенко - Порошенко. Мій вибір - Порошенко. Можна казати багато речей, чому він краще аніж Тимошенко. Скажу лише 2: Тимошекно зараз має всю владу в країні. Чому вона нею не користуеться? І друга - на 100% впевнений, що Порошенка в разі чого ми зможемо вигнати через майдан. Не буде він чеплятися зубами за цю посаду. А ось Тимошенко 100% буде триматися до останнього ....
Тому усі патріоти України просто повинні проголосувати в першому турі за Порошенка. На наступних виборах будемо придивлятися к іншим кандідатам ...

Звідки взялась впевненість, що виграш Порошенко в першому турі це припинення хаосу в державі?
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline spartac

• Sr. Member
« Reply #19 : Травня 20, 2014, 10:30:13 10:30 »
То есть ТС призывает проголосовать за Порошенко потому что из всех сортов гавна это гавно лучше. Даже если его смешать на 99% с шоколадом то все равно оно останется гавном. Вот такая дилема. Что же теперь делать если не из кого выбирать? А вот у меня закрадывается теперь мысль, а не приложил ли руку наш самый рейтинговый кандидат ко всем событиям на майдане из за табуретки? Думаю что приложил, а вот насколько серьезно стоит выяснить. Что теперь мне делать если нет кандидата за которого я могу отдать голос?
Нам нужен вождь. А не озлобленый мальчишка, который не может помочиться, не обрызгав всех вокруг.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #20 : Травня 20, 2014, 10:31:05 10:31 »

В общих чертах верно.
Хотелось бы добавить, что меняются времена, люди, мировозрения, внешняя среда, и конкретика сегодняшнего дня.
Любой пришедший воровать как Янукович в этих условиях не продержится долго.
На голом популизме тоже не поедешь, страну нужно реформировать.
И может это сделать только тот, у кого есть способности и опыт.
Мне нравится Ярош. Но я не верю, что он управится с такой должностью. Разве что через насилие и диктатуру.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #21 : Травня 20, 2014, 10:33:22 10:33 »
То есть ТС призывает проголосовать за Порошенко потому что из всех сортов гавна это гавно лучше.

Это старая песня, к тому же я не призываю голосовать за Порошенко.
Я призываю обсуждать достойных кандидатов, а не поливать недостойных дерьмом.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #22 : Травня 20, 2014, 10:33:40 10:33 »
Вот видишь, от аргумента - тогда кого, ты уже отошел, теперь профпригодность появилась.  У нас уже был и крепкий хозяйственник Кучма и романтичный любитель старины Ющенко (кстати когда выбирали надеялись что уж он на 100% профпригодный в нацбанке неплохо рулил да и экономист грамотный), и жесткая рука и настоящий хозяин Овощ.Сейчас Украине нужен президент с харизмой и целью - вытащить страну из дерьма, и никакой профессионализм для этого желания не нужен. Нужно желание что то сделать для страны, даже в ущерб себе. К сожалению весь жизненный путь Петра Алексеевича надежды на это не оставляет. Если коротко - колебался вместе с линией партии, примыкал ко всем к кому можно примкнуть, лишь бы бизнес сохранить и приумножить.
Батя, мы стараемся ...

Offline Елена

• Hero Member
« Reply #23 : Травня 20, 2014, 10:34:38 10:34 »
Я вижу недостатки Порошенко и доверие к нему у меня минимальное, более уверенно проголосовала бы за Гриценко, но все еще надеюсь на выборы в один тур, которые дадут бОльший уровень легитимности новому президенту, т.к., уверена, что в первом туре будет явка более 50% избирателей,  поэтому проголосую за ПАП*а. 

Offline Скептик

• Sr. Member
« Reply #24 : Травня 20, 2014, 10:37:02 10:37 »

Звідки взялась впевненість, що виграш Порошенко в першому турі це припинення хаосу в державі?

це перший крок до припинення хаосу. наступний - вибори до ВР. а те, що Порошенко кращий аніж Тимошенко - в мене це не викликає сумнівів. Ще раз повторюсь: Тимошекно вже майже 3 місяці має в.о. президента та прем'ера. Які кроки вона зробила для припинення хаосу? А для припинення розкрадання коштів регіоналами? Почати хоча б с залізниці.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
« Reply #25 : Травня 20, 2014, 10:37:17 10:37 »
Лещенко теж записався в обсиратєлі солодкого пєтушка...
І подонок висшей мєри, теж не каже свого кандидата...
А я скажу! Ляшко! Аргументи? Ось вам - а хулє? Аби не відома брехлива або мовчазна гнида... А Ляшко все каже вірно...

Комбікорм Петра Порошенка
19 травня 2014, 19:19

Уже багато місяців поспіль ми в "Українській правді" безнадійно сподіваємося взяти інтерв'ю у Петра Порошенка. Так само безрезультатними є намагання запросити його в ефір Громадського.tv.

Водночас рекламні інтерв'ю Порошенка тепер не лише в ефірі 5 каналу, але і в пропагандистській газеті "Жити по-новому", яку поширюють через агітаційні намети кандидата.

Звичайно, відповідати на запитання власного штабу комфортніше, ніж іти на непідготовлену зустріч із журналістами. При чому з такими проблемами зіштовхуємося не лише ми, але і західні медіа.

В суботу я спілкувався з журналістами голландського телебачення, які розповіли про свої поневіряння: спочатку прес-секретар Порошенка обіцяв їм 20-хвилинну розмову, потім – 10-хвилинну, а зрештою їм довелося їхати в один із регіонів разом з Порошенком, щоб поставити йому... два запитання.

При чому, зізнаються колеги з Голландії, вони були здивовані нервовою реакцією Порошенка на запитання, чи є він олігархом, яке цілком логічно виникло в журналістів, коли вони вивчили біографію кандидата.

Питання, відповіді на яке він уникає – хто такий Порошенко в широкому сенсі слова. Тобто "Порошенко" як колективний проект.

Його минуле ми знаємо – але не маємо жодної здогадки, хто займе державні посади принаймні за квотою, яку подає президент: міністр оборони, міністр закордонних справ, секретар Радбезу, глава СБУ, глава Служби зовнішньої розвідки, глава Нацбанку, генеральний прокурор, глава Антимонопольного комітету, глава Фонду держмайна тощо. Крім того, президент підписує укази про призначення всієї виконавчої вертикалі на місцевому рівні.

Перелік людей, яких Порошенко підтримує на виборах в Києві, справляє гнітюче враження.

Що таке "команда Порошенка", ми не дізнаємося до самих виборів, тому що кандидат в ході дебатів на Першому національному повідомив, що не назве жодного прізвища.

В інтерв'ю пропагандистській газеті "Жити по-новому" Порошенку так само поставили запитання: "Чи є вас своя команда? Хто ці люди?"

"Так, у мене є команда, і я нею дуже пишаюся", – починає відповідь Порошенка, але далі – багато букв, проте жодного змісту. До своєї команди він зарахував "десятки тисяч людей, які працюють на підприємствах, до яких я маю відношення". Також своєю командою Порошенко назвав батька, дружину, чотирьох дітей, а також "громадян України, які хочуть жити по-новому".

Батько, дружина і діти як члени "команди"?! Він що, забув, які асоціації має слово "Сім'я" у політиці? І невже Порошенко не відчуває, що такий пустопорожній комбікорм неможливо і далі згодовувати виборцям?
http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/537a2f1a1e907/

Offline гипофиз

• Hero Member
« Reply #26 : Травня 20, 2014, 10:39:42 10:39 »
ЮАР никак не может преодолеть в себе юлькизм. Вспомните , если раньше макнуть ушастую макаку в её дерьмо, то ЮАР выскакивал и кричал -а вот Ющенко. И понеслась. ЮАР специально настаивает на сравнительном анализе. То есть на пережевывании какашек по очереди с вынесением результатов дегустации.
ЮАР - человек прошлого. Его нужно прописать насильно в Луганске.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #27 : Травня 20, 2014, 10:40:20 10:40 »
А вот у меня закрадывается теперь мысль, а не приложил ли руку наш самый рейтинговый кандидат ко всем событиям на майдане из за табуретки? Думаю что приложил,

Порошенко появился на Майдане в первые же дни. И появился он на нашей стороне баррикад.
И не было тогда ни малейшей уверенности, что мы победим.
А если он такой мощный стратег и прогнозист, так это ему только плюс.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #28 : Травня 20, 2014, 10:42:37 10:42 »
Я вижу недостатки Порошенко и доверие к нему у меня минимальное, более уверенно проголосовала бы за Гриценко, но все еще надеюсь на выборы в один тур, которые дадут бОльший уровень легитимности новому президенту, т.к., уверена, что в первом туре будет явка более 50% избирателей,  поэтому проголосую за ПАП*а.

Мои аргумены примерно такие же.
К тому же пока никто другого не предложил.
Впрочем у Васи вот Ляшко. Щас обсудим.

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #29 : Травня 20, 2014, 10:43:12 10:43 »

як пов"язана легитимність з турами?